Крокодил

• 105 930
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
Девойчета, четох, гледах, после обратно - гледах и четох, реших го за в петък да го заформя това к'удил, ама я кажете - като се оформи  целия - маже ли се отгоре с яйце преди печене* От толкова хубави крокодилчета май почва да ми се губи информация newsm78 newsm78 newsm78 вече
И кажете оставяте ли го да втасва наново след, като го оформите? Аз моя дето правих не го оставих, защото ме беше страх да не се развали.

# 91
  • София

Ето го и моя.
Като го оформих не е втасвал пак. Тестото е много вкусно.

# 92
Девойчета, четох, гледах, после обратно - гледах и четох, реших го за в петък да го заформя това к'удил, ама я кажете - като се оформи  целия - маже ли се отгоре с яйце преди печене* От толкова хубави крокодилчета май почва да ми се губи информация newsm78 newsm78 newsm78 вече
И кажете оставяте ли го да втасва наново след, като го оформите? Аз моя дето правих не го оставих, защото ме беше страх да не се развали.

Аз го намазах с яйце и стана много хуаво лъскав Grinning Не съм го оставяла да втаса пак. Сложих го в незатоплена фурна и той си довтаса така. По принцип така процедирам със всичко, което е с мая.

# 93
Лулуто, много благодарим, ще го заформя в петък непременно - много ме съблазни. Но довечера пак ще наблегна на вълчата баница, че нещо не стигна  Embarassed

# 94
Момичета, страхотни сте!  bouquet
И аз първоначално подминавах темата, защото изобщо не предполагах, че става дума за такава красота, но добре, че любопитството ми надделя.
Досега никога не съм се занимавала с тестени работи, но за всичко си има първи път - а това крокодилче е страхотно начало! Мисля идната седмица да се пробвам, просто ми е голямо изкушение, дано се справя добре, че втори опит едва ли ще има...
Продължавайте в същия дух, незаменими сте!  chef Hug

# 95
Хей,момичета много се радвам,че крокодила ви допадна. HugА от същото тесто спокойно можете да правите бухтички и мекици.Това са последните бухти,които правих с него: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=49147&photo=30  bouquet

Последна редакция: ср, 19 юли 2006, 18:07 от Ванчето

# 96
Моят крокодил се пече  Mr. Green
Малко попрекалих с плънката, та сигурно ще попрелее, но дано поне е вкусно  Laughing
Дано като се опече не загуби формата си и да ви го снимам.

Ванче, супер си   bouquet

# 97
Моят крокодил се пече  Mr. Green
Малко попрекалих с плънката, та сигурно ще попрелее, но дано поне е вкусно  Laughing
Дано като се опече не загуби формата си и да ви го снимам.

Ванче, супер си   bouquet

Давай снимка бързо! PraynigИ обади каква плънка сложи! bowuu
Ей ,много ви се кефя...  bouquet  bouquet  bouquet

# 98
Готов е, ама снимка след малко.
Не ми станаха хубави зъбките, а и опашката ми е къса, но нямах място.

Значи запържих леко гъби, шунка и кремврирш.
Това ми беше част от плънката, сложих и 3 яйца, варени и рендосани, както и едно друго саламче, което мирише хубаво, царевица и кашкавал.

На мирис е много хубаво, след малко и на вкус ще видя как е  Laughing

# 99
На мирис е много хубаво, след малко и на вкус ще видя как е  Laughing
Прати 1-2 парчета насам(за челядта де Mr. Green),че като ме видят да меся и все ме питат крокодил ли ще правя... Tired Tired TiredНа hahaha пъпа ми излезе вече,ама се влюбиха в него(а иначе са много капризни...) Hug

# 100
Ето го и моя дзвер. Определено има какво да се доизкусорява, но за пръви път мисля е ОК.

http://img127.imageshack.us/my.php?image=1907061826ny3.jpg

http://img127.imageshack.us/my.php?image=1907061825qd3.jpg

http://img85.imageshack.us/my.php?image=1907061827uj1.jpg

# 101
Супер изглежда.

# 102
 CrazyМного е готин крокодила! HugА на вкус как беше,нищо не казваш,значииииии?!!!!!!!!! Crossing Arms

# 103
Не бях го пробвала още.
Супер е.
А тестото е направо божествено  Crazy

# 104
Ето го и моето замноводно:

Общи условия

Активация на акаунт