Крокодил

• 105 887
  • 734
  •   1
Отговори
# 240
  • на кой му пука, майна
Понеже моите хора не харесват по-такива плънки днес закусвахме малки крокодилчета.Разделих тестото на 4 части и направих 4 крокодилчета с плънка-яйца,сирене и кашкавал.

Страхотна идея  Peace
В неделя това ще закусваме   chef

А защо никой не показва разрез от крокодила, да видим как изглежда и от вътре  Grinning

# 241
Ето дисекцията на моя Кроки  Mr. Green  тук

# 242
  • на кой му пука, майна
Ето дисекцията на моя Кроки  Mr. Green  тук

Направо ми потекоха лигите  Simple Smile

# 243
Ванче, питаше с какво освен с жълтък да намажеш отгоре Кроки. При липса на такъв аз мажа с кисело мляко. Също се получава.

# 244
Ванче, питаше с какво освен с жълтък да намажеш отгоре Кроки. При липса на такъв аз мажа с кисело мляко. Също се получава.
Сега се сетих,че майка ми заливаше баниците с кисело мляко като нямаше яйце.valka,благодаря.

# 245
За нищо. Пробвай и дано ти хареса.

# 246

Ванчето , в албума ти има една сладка пита с мармалад от сини сливи. Много моля за рецептата или линк към нея, ако вече си я писала. Много ти благодаря!  bouquet

# 247
 И аз искам Крокодил! Crossing Arms
Събирам сили и смелост и ще произведа  Joy

# 248

Ванчето , в албума ти има една сладка пита с мармалад от сини сливи. Много моля за рецептата или линк към нея, ако вече си я писала. Много ти благодаря!  bouquet
labrex,заповядай-Сладка пита с мармалад.Много е вкусна. Hug

# 249

Много, много благодаря!  bouquet Не мога да си обясня, как съм пропуснала темата, като всеки ден вися във форума. Embarassed Ще я пробвам и в двата варианта. Grinning

# 250
  • София
Мале, страхотно, браво!!! Peace

# 251
Здравейте

Ето го и моят крокодил , който направих за рожденият ден на дъщеря си

# 252
Сладък ли е? А това зеленото какво е newsm78

# 253
Сладък е: Плънката е бял шоколад + смлени бадеми и лешници.
Зеленият цвят го получих като добавих към тестото сладкарска зелена боя

# 254
  • София
Страхотни произведения момичета  Hug Направо съм възхитена и изумена.Аз не вярвам да се справя така добре, но съм решена да пробвам  Hug
А моля да показвате и "дисекция" на земноводните , както е казала Донибони  Laughing Hug
И благодаря на Правда_з, за споделената тема!!!

Последна редакция: сб, 25 ное 2006, 21:46 от Дамаянти

Общи условия

Активация на акаунт