16.07 - 27.07.2019 СЕДМИ КЛАС Успех на второ класиране!

• 123 510
  • 1 854
  •   1
Отговори
# 1 260
  • София
Може ли някой да провери дали има проблем като влиза в профила на детето си. От един час при опит да вляза ми изписва "възникна грешка, моля опитайте по-късно".

Към момента продължава да е така.

# 1 261
  • София
Да не са хакнали и техния сайт, странно да не работи два часа. Как се предполага да се запишат децата.

# 1 262

Аз успях да вляза, статуса е променен на Записан през последния половин час. Вероятно актуализират статусите от петък.

# 1 263
  • София

Аз успях да вляза, статуса е променен на Записан през последния половин час. Вероятно актуализират статусите от петък.
При нас няма промяна Sad

# 1 264
При мен се отвори, но статусът на детето (записано в петък) не е променен. Навярно ще въведат всички записани на второ класиране наведнъж.

Относно изтеглянето на документи за записване: теглих от НГДЕК. Беше изключително организирано и свърших за броени минути. Дори не се зададе въпроса "защо". Искат входящ номер, вадят джоб с оригиналите и изискват подпис при тях, удостоверяващ получаването.

Стискам палци нарисковитеиграчи! Късмет на децата!

# 1 265
Работата с класиранията взе да ми прилича на хазарт. Вчера сина ми изтърси един лаф:"Тъй като стане, все тъй става..."
Но ние малко упорити. Имам няколко часа за размисъл. Ходя си с документите за записване. Ще ми се изобщо да не записвам, ако има шанс. Или да запиша и да приключа мъката.

# 1 266
  • София
Да се надяваме че и днес записаните деца, ще бъдат отразени в системата.
Да не станем неволни участници в 3 класиране Wink ?

# 1 267
Аз пък си спомних как миналата година мамите споделяха как към края на срока за записване от училищата им бяха звъняли да питат защо още не са отишли.  На мен още никой не ми е звънял  Cry Stuck Out Tongue Winking Eye Така ще е тази година - с този голям набор и високия бал, никакво специално отношение значи Nerd

# 1 268
И аз мисля, че няма да е лесно отписването. Щом в 32 СУИЧЕ са успели да убедят доста родители, че ако се явят на второ класиране -  губят мястото си, а и не само там са правили така, сега сигурно заплахата ще е, че ако се отпишат - ще останат извън системата на МОН.

В никакъв случай не вярвам, че училище от ранга на 32-ро би си позволило да подвежда умишлено родителите. Най-вероятно става въпрос или за служител, който не се е изразил ясно, или по-вероятно става дума за недоразбрали родители, от тези на които е трудно да обясниш, че след второ класиране не може да се върнат на позицията от първо, в случай че детето се е придвижило напред.

# 1 269
Didia, аз нямам намерение да убеждавам никого, трима близки ми споделиха това, а и в темата тук се писа. Градски легенди и аз не понасям.
                     Аз споделих как беше при нас!Нищо повече! И на двете ми срещи с тях нямах никакви проблеми и докато се върнем у дома беше отразено и участието ,и записването след това.Работа свърших точно за 5 мин и бях силно притеснена ,защото не съм мама,а баба.Даже предупредих зетя,че ако има проблем трябва да се върне от 200 км.Е,нямаше!
                     Аз влизам свободно в профила на детето и нямам проблем със системата.

# 1 270
  • София
И при нас все още не е променен статуса на “Записан”. Става въпрос за Първа АЕГ София, а сме се записали в петък около 9.30 ч.

# 1 271
  • София
Явно работят нещо, защото аз още не мога да вляза в профила.

# 1 272
При нас статусът се смени на Записан днес, след работата по системата, а го записахме в петък по обед. Сега влизам в профила, но с известно забавяне.

# 1 273
  • София
Е, май нашата кампания приключи...Записахме се днес в Испанската.
Скрит текст:
Вчера му изтеглих документите от ЕГ Ловеч (за безкрайно мое съжаление). Надявам се всички тук, а и около мен да са прави и най-доброто, което може един родител да направи е да остави детето да избере. Мисля все пак, че не всеки избор е съдбовен, ключов и отпраща живота в най-полезната посока, както и че не може кандидатстването в 7-ми клас за всеки да е този ключов избор. Просто често е невъзможно да се проиграят алтернативите и да се разбере, как е щяло да бъде иначе, а и човек (при здраво отношение към живота) си намира положителните неща след като избере и се ползва от тях. Това и по отношение за избора на език - "не знаеш какво ще ти потрябва" не е съвсем работа на съдбата, често човек съзнателно или не забелязва/търси неща, които отговарят на познанията и уменията му.
В крайна сметка да ми е жив и здрав, да има късмет и да си расте смислен и щастлив:)

Благодаря отново на всички тук за полезната информация, за подкрепата и невероятното настроение!!!

# 1 274
  • София
И аз мисля, че няма да е лесно отписването. Щом в 32 СУИЧЕ са успели да убедят доста родители, че ако се явят на второ класиране -  губят мястото си, а и не само там са правили така, сега сигурно заплахата ще е, че ако се отпишат - ще останат извън системата на МОН.

В никакъв случай не вярвам, че училище от ранга на 32-ро би си позволило да подвежда умишлено родителите. Най-вероятно става въпрос или за служител, който не се е изразил ясно, или по-вероятно става дума за недоразбрали родители, от тези на които е трудно да обясниш, че след второ класиране не може да се върнат на позицията от първо, в случай че детето се е придвижило напред.

Като чета тук, след n-кратно повтаряне и обяснение на едно и също, как пак има не разбрали съм сигурна, че проблема с разбирането е бил от страна на родителите. 32 СУИЧЕ няма проблем с липсата на ученици, даже са им повече. И най-малкото, тези които биха се опитали да задържат са техните ученици, а не е имало никакъв натиск нито към децата, нито към родителите, даже не са ни и споменавали, за продължаване на обучението при тях. И това го пиша като родител на седмокласник от това училище.     

Общи условия

Активация на акаунт