16.07 - 27.07.2019 СЕДМИ КЛАС Успех на второ класиране!

• 123 508
  • 1 854
  •   1
Отговори
# 1 245
Не мисля , че отписването на 23.07 ще става лесно по всички училища. Възможно е да откажат, да има разправии и е твърде рисковано. Не вярвам да има много отписващи се.
Мястото освободено на 23.07 няма да се появи в списъка със свободни места.

т.е. излиза, че ако се отпишем, за да кандидатсваме в паралелка с по-висок бал, за която не ни е стигнало на 1во и 2ро, но сложим в списъка и настоящата паралелка(от която се отписваме, за да участваме в 3то), ако пак не ни приемат в горнит жлания, не можем да се върнем и в предишното - не защото друг се е вредил, а защото няма да е била обявена като свободна?

# 1 246
т.е. излиза, че ако се отпишем, за да кандидатсваме в паралелка с по-висок бал, за която не ни е стигнало на 1во и 2ро, но сложим в списъка и настоящата паралелка(от която се отписваме, за да участваме в 3то), ако пак не ни приемат в горнит жлания, не можем да се върнем и в предишното - не защото друг се е вредил, а защото няма да е била обявена като свободна?

Тя, ако не е била обявена за свободна, може би и системата няма да ни пусне да я сложим в списъка

# 1 247
Нещо още не може да ми се изясни това със свободните места за 3-то?
 Моля, по-компетентните да обяснят   Simple Smile 

# 1 248
  • гр.Варна
Да. За да влезе в списъка със свободните места вашето място, трябва да не се записвате.  Крайният срок за записване е днес и списъкът със свободните места ще съдържа само свободните към момента.

# 1 249
Didia, аз нямам намерение да убеждавам никого, трима близки ми споделиха това, а и в темата тук се писа. Градски легенди и аз не понасям.

# 1 250
  • София
Може ли някой да провери дали има проблем като влиза в профила на детето си. От един час при опит да вляза ми изписва "възникна грешка, моля опитайте по-късно".

# 1 251
да, бъгаво е в момента

# 1 252
  • София
И аз не мога да вляза в профила на детето. Може да актуализират статусите, че нашият още не беше променен, а се записахме в петък сутринта.

# 1 253
И при мен дава същата грешка. Не съм записала младежа, днес по-късно ще отидем, и влязох да погледна пак сроковете.
Странно, какво ли пък има да се трудят по системата сега. За да забива, трябва да е нещо централно. Сигурно увеличават защитата на личните данни Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye

# 1 254
Съгласно заповед на министъра:
VIII. Комисията за записване на учениците:
...............................................................................
3. Връща документите на записалите се и отказалите се по-късно ученици.

По отношение на свободните места.
Ако става дума за записан ученик, който се отписва след излизане на свободните места, най-добрият вариант е в списъка със свободни места да присъства паралелката, в която той е бил приет на първо или второ класиране, което е напълно възможно.

# 1 255
  • София
 И аз заради статуса исках да вляза, не беше променен след записването.

# 1 256
Защо не направим нова тема-Участващи в трето класиране ?

# 1 257
Например: Ако утре към 11-12 ч. ( след като си изядат баниците, изпият си бозата и след това кафето ) РУО обяви свободните места- дете класирано например по 4 или 5-то желание и записано, види, че има свободно място в паралелката му по 1-во или второ желание и реши да се отпише от сегашната си и да се пробва за по-желаната; отпише се  и освободи място около 14-15 ч. то тогава списъка на РУО от обяд няма да е реален. Кога ще е видно това освободено място?

# 1 258
някой по-нагоре каза, че това освободено място ще остане за 4-то класиране

# 1 259
Защо не направим нова тема-Участващи в трето класиране ?

защото това е седмокласната тема и роенето и дублирането на теми не е допустимо

Общи условия

Активация на акаунт