16.07 - 27.07.2019 СЕДМИ КЛАС Успех на второ класиране!

• 123 385
  • 1 854
  •   1
Отговори
# 750
  • София
На път бяхме да отбележим кампания без гаф и гледай ги сега,  накрая се окъкаха. Joy

# 751
Дори не са баловете от първо класиране - по-високи са от първото за някои училища.  Crazy
Мисля, че някак са смесили данни от двете класирания.
Дано са объркали справката, а не класирането, че от тях може да се очаква да сложат каруцата пред коня.

Хаха, ами ако са задали грешни данни на суперкомпа и цялото джуркане и съответно класирания са грешни...

GrinningGrinningGrinningGrinning

# 752
Все пак справка за София град излезе Astonished

Ама нещо се объркали май...
Стоят баловете от първо класиране

Не...не са объркани,даже повечето балове са повишени .При това положение...дали да рискувам трето и четвърто класиране?

Объркани са. 100%.
Дъщеря ми е приета с бал 447,5 в паралелка, за която пише МИНИМАЛЕН бал 452,5.
А за същата паралелка на първо класиране МИН бал е бил 450,5.

# 753
минималните балове на паралелките и пола, които следях, не са мръднали
т. е. тази справка не е вярна Angry

# 754
  • София
Значи, на който му уйдисва класирането, утре преди изгрев слънце, да е пред училището за записване, че не се знае, знае ли се! Joy
Шегувам се, според мен класирането си е вярно, но някой корифей на ексела е сътворил някак, незнайно как, голяма боза! Все пак , предполагам, че вадят справка от софтуера с класирането, който превъртат в ексел. Едва ли някоя лелка седи и кълве балове на ръка! Joy

# 755
Няма ли някой бял хакер във форума да завърти файла наобратно?.... Joy Joy Joy

# 756
  • София
Няма ли някой бял хакер във форума да завърти файла наобратно?.... Joy Joy Joy
Хахаха Simple Smile

# 757
  • София
Минималните балове със сигурност са грешни. Дано поне класирането е вярно.

# 758
  • София
Подозирам, че може да е за второ класиране, но само за тези, които са били приети на първо и са подали заявления.
Затова на някои паралелки стои същият бал, а за други е дори по висок. Пуснали са грешната справка от софтуера.
Само предполагам! Не съм гледала подробно...

# 759
И аз недоумявам как бала в ТУЕС се качил с 2 точки

# 760
Покачване може да се получи, проблемът е, че има паралелки, за които със сигурност знаем, че има спад, а той не е отразен в справката.

# 761
  • гр.Варна
Не успяхме да се преместим нагоре. 1 точка не му стигна за IVта с  ФЕ. Утре се записваме в Пушкин  в паралелката с Италиански език. Някой друг от Варна в руското има ли?

# 762
  • София
Слънчева, как беше лафът на Марулета? "Да им изсъ'не, всичкото да им изсъ'не, освен прането на жените им." Joy

# 763
Оле, ще падна от смях. Каква е тази статистика с по- високи минимални балове от първо.
Това няма как да е възможно.

# 764
  • София
Слънчева, как беше лафът на Марулета? "Да им изсъ'не, всичкото да им изсъ'не, освен прането на жените им." Joy
Велик лаф! От една година го ползвам постоянно! Половината народ не ме разбира... JoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт