16.07 - 27.07.2019 СЕДМИ КЛАС Успех на второ класиране!

• 123 365
  • 1 854
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Момичета дали записването е до 22 ВКЛЮЧИТЕЛНО?
не сме в София и се притеснявам. На всякъде пише че записването е До 22ри .
Да. На 22.07 също може да се запишете

# 736
Дори не са баловете от първо класиране - по-високи са от първото за някои училища.  Crazy
Мисля, че някак са смесили данни от двете класирания.

# 737
И Благоевград пуснаха ... Сбъркана ... за някои паралелки има еднакъв мин и макс бал вписани, което не е вярно.

# 738
  • Sofia
Дори не са баловете от първо класиране - по-високи са от първото за някои училища.  Crazy

На мен лично ми изглеждат като баловете от 1-во класиране, но сортирани по минимален бал в низходящ ред.

# 739
  • София
За кои училища баловете са по-високи?

Редактирам се, видях някои такива. Значи Дидева е права - смесили са данните. Е, това вече цепи мрака. Joy

Последна редакция: чт, 18 юли 2019, 20:09 от sanaka

# 740
И Благоевград пуснаха ... Сбъркана ... за някои паралелки има еднакъв мин и макс бал вписани, което не е вярно.
Вярно е. Прието е или прекласирано едно дете.

На мен лично ми изглеждат като баловете от 1-во класиране, но сортирани по минимален бал в низходящ ред.
Не е това.

# 741
Не са от първото класиране, защото - в 1 АЕГ, девойки, ФЕ + БЕЛ, където беше дъщеря ми класирана на първо класиране, пише МАКС бал 444. А тя беше там с 447,5. Нещо са омешали по-сериозно.

Извинявам се. МАКС бал е верен - тя беше приета ФЕ + МАТ, а не БЕЛ.

# 742
За 91во са баловете от първо, наистина е в низходящ ред. Ей, бе - колко трудно може да е да свършиш такова нещо като хората...

# 743
  • София
Да, и за НПМГ с информатика мин бал е с 0.25 по-висок от 1во класиране ...

# 744
                        Аз бях записала няколко паралелки ,в които имахме шанс за второ класиране.Сега ги проверих и е влязъл в паралелката ,в която разликата беше 0.5 и балът в нея е пак същия.Един минал напред и моя попълнил бройката. В друга паралелка разликата в бала е точно 3 точки.Първо - 403,второ - 400.Та се питам възможноли е в много от паралелките балът изобщо да не е мръднал въпреки разместването при второ класиране.В 22 - ро мисля,че беше АЕ/НЕ балът е с 2 по-висок.

# 745
  • София
Дано са объркали справката, а не класирането, че от тях може да се очаква да сложат каруцата пред коня.

# 746
  • София
Как може да се вярва на класирането, ако не може да е вярна една таблица, която е следствие от класирането....?

# 747
Ами с нолкова немръднали деца в класирането почвам да се чудя...

# 748
Със сигурност минималните балове не са верни. То от тях излиза, че няма как дъщеря ми да е в паралелката, в която е приета.

# 749
Все пак справка за София град излезе Astonished

Ама нещо се объркали май...
Стоят баловете от първо класиране

Не...не са объркани,даже повечето балове са повишени .При това положение...дали да рискувам трето и четвърто класиране?

Общи условия

Активация на акаунт