16.07 - 27.07.2019 СЕДМИ КЛАС Успех на второ класиране!

• 123 209
  • 1 854
  •   1
Отговори
# 870
За ТУЕС се борихме. 438,5 бал. Изглежда са приели с такъв бал и са гледали други неща.
мисля не е лош бала и все някъде нещо ще остане. Отказва Джон Атанасов. Там сме сега

# 871
Поправете ме ако греша - миналата година объркаха и анулираха първото първо, тази година - първото второ.
Сега цяла вечер се чудя вътре ли сме или вън.
Утре дали ще има второ второ?

# 872
Поправете ме ако греша - миналата година объркаха и анулираха първото първо, тази година - първото второ.
Записвайте се докато не сте разбрали! JoyJoyJoy

# 873
  • София
Пепел ти на клавиатурата. Ние вече поляхме класирането.

# 874
  • София
Миналата година объркаха и второто. Активираха бутон Класиране, а се оказа, че класирането беше второто първо. Скриха всичко и след известно време пуснаха второто второ. Joy
Не мисля, че класирането е грешно. ОчевАдно е, че справката не е наред.

# 875
защо ще го анулират?
стига толкова оптимизъм Joy

# 876
А на мене съвет? Да дерзаем ли?
Ако запиша и отпиша няма да е свободно и сегашното място.Струва ми се по рисковано.

# 877
  • София
Аз предлагам направо ново ниво да спретнат.Хем им е прясна организацията,училищата-празни, учители за квестори се мотаят....А и ето представителна извадка на кой какво му е останало в главата от ученето в прогимназиален етап.Те това ще е бинго за мончовците...

# 878
Още като излезе класирането стана ясно, че дъщеря ми не се е класирала в по-предни желания, за които й трябваше класирането да мръдне с 4-5 точки, но е успяла да се класира в по-задна паралелка, от която я деляха цели 11т. Нещо ми намирисва това класиране Sad

# 879
Ако запиша и отпиша няма да е свободно и сегашното място.Струва ми се по рисковано.
Ами, сложна е твоята работа. Thinking
Аз ти казах да го записваш, ама щом малчугана няма желание там където е приет, то ситуацията се променя. Щом отказва категорично, пуснете се на трето без записванки, отписванки. Чиста работа.
Успех ти пожелавам, наистина много гадна работа се е получила! Успех, успех, успех! BlushHeart

# 880
  • София
Не се наемам да давам такива съвети, не съм толкова добра. Bowtie
Казах, че според мен е безразсъдство да не изчакате свободните места за трето класиране. Освен това, по прочетеното разбирам, че няма да играете за ТУЕС, а в някоя гимназия с мат. За СМГ ще ви трябва безкраен късмет, да не кажа, че е невъзможно. В НПМГ, може би има шанс за СХН, но пак е хипотетично, защото не знаем какви са реалните мин. балове.
Лично за мен, ако трябва да решавам за моето дете, винаги ще избера гимназия пред техникум. Освен това, в гимназия можете да профилирате Математика, въпреки, че едно пиленце ми е казвало, че от ТУЕС излизат добри математици.
Пиленце, Kissing Heart

# 881
Lemon Butter това не го разбрах. Може ли пак .
Как така се е класирала на по- задно желание?

# 882
Това не го разбрах. Може ли пак .
Как така се е класирала на по- задно желание?
Нещо и аз не я схванах тая работа... Нали уж като не ти стига бала ти излиза същото място на което сте класирани на първо класиране? Как така сте приети на по-задно място?

# 883
Ще пишем първо ТУЕС, но ще включим и нпмг и смг. За смг едва ли шанс, ноо. Ние не ги бяхме писали

# 884
  • у нас
Още като излезе класирането стана ясно, че дъщеря ми не се е класирала в по-предни желания, за които й трябваше класирането да мръдне с 4-5 точки, но е успяла да се класира в по-задна паралелка, от която я деляха цели 11т. Нещо ми намирисва това класиране Sad
Нали само напред може да се предвижиш?

Общи условия

Активация на акаунт