16.07 - 27.07.2019 СЕДМИ КЛАС Успех на второ класиране!

• 123 247
  • 1 854
  •   1
Отговори
# 855
Ле ле, вярно прекалявате с белото. Хората ще учат за лозари, ще бачкат на полето, няма да стават технолози.

Няма лошо! Те, днешните земеделци, са много по-добре от изучените чада. Joy Всеки, който си следва целите, има доза късмет, усвои "изкуството" да се намърда на подходящото място в подходящото време, успява! Другите извървяват по-дълъг път. Ако са целеустремени и последователни, пак успяват!

# 856
Ама, успяха РУО София - град да извадят зайче от ръкава, а? Една статистика дето и експерта Дидева не успя да хване като логика. Тамън решихме, че набора мина някак по-експертно и лежерно и ни пратиха да гадаем как баш е сортиран екселски файл, официален документ!!!
Добре, че съм на бело още!

# 857
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Не ми се ще да си представя какво ще бъде нивото. Не ,че за лозаровинарство се изисква чак много , амам.... Laughing
Сега дано не обидя, някой от бранша. hahaha hahaha
ААА Зечова не така... Това си е голям майсторлък. Като любител производител на вино-ракия съм изчела много и съм ходила в достатъчно винарни в и извън България. 😅 Но в училище едва ли ще научат много 😂

# 858
  • София
Ле ле, вярно прекалявате с белото. Хората ще учат за лозари, ще бачкат на полето, няма да стават технолози.
Дядо ми беше лозар-любител. Цял живот живял само в голям град, счетоводител (че и мъничкото му лозе бе в града). Гледаше лозето по книга и ако перефразирам една преподавателка на колежка, "ако нещо е объркал, ще е заради правописна грешка в книгите" (в оригинал бе за гледане на деца) Joy
Та и за тези дейности може да послужи четенето с разбиране.

# 859
  • София
Дидева, не точно Joy, но и те са добри (втори профил) Joy

# 860
  • София

'Ми, не си права. Баш вино ще се учат как да правят хората - технология на винопроизводството, че и микробиология и аграрно право /последното и аз не съм го учила в ЮФ на СУ Joy /. Проверих: Laughing http://pglv-bg.com/index.php/services/

# 861
Средноариметичното на годишните оценки по.... или годишна средноаритметична оценка на оценките, ха сега! JoyJoyJoy
Гледам я тази справка и се чудя, кое е нередното в 5ти ред? 73 СУ, НЕ и АЕ, девойки.
Само той се различава по нещо от общата картинкА. Дали е възможно само той да е верен? Не вярвам! Това би означавало, всички девойки в тази паралелка, без 1, да са се записали и да не са се борили за НЕГ.
Има ли някой, който се е придвижил точно в този профил?

Ние - от тази паралелка се придвижихме до 91 НЕГ.

# 862
  • Sofia
Средноариметичното на годишните оценки по.... или годишна средноаритметична оценка на оценките, ха сега! JoyJoyJoy
Гледам я тази справка и се чудя, кое е нередното в 5ти ред? 73 СУ, НЕ и АЕ, девойки.
Само той се различава по нещо от общата картинкА. Дали е възможно само той да е верен? Не вярвам! Това би означавало, всички девойки в тази паралелка, без 1, да са се записали и да не са се борили за НЕГ.

Ха, и ние така!

# 863
  • София
Крайно време е да станеш.
Най-отговорно заявявам, че ще гласувам за партията, която обещае да те направи. Освен това ще организирам роднини, приятели и познати.

# 864

С какъв бал успяхте?

# 865
Момичета аз няма да издържа и мисля да ида на море във вторник. Сигурно ли е че ще мога да подам онлайн? Няма да записвам описвам.Ще се върна да го запиша на 31 където там.

# 866
  • София
Засега изглежда сигурно. Joy

# 867
Шъ светнИ бутона викаш? Да не бера грижа?

# 868
  • София
Cool baby, много е рисково да не се запишете никъде и да не изчакате да видите, къде ще има свободни места.
Къде е прието детето, с какъв бал сте и за къде се борехте? А детето какво мисли?

Редактирам, прочетох.
Рисково е да останете без място. Но от прочетеното разбирам, че ТУЕС вече не ви е цел, искате математика.

# 869
Cool baby, много е рисково да не се запишете никъде и да не изчакате да видите, къде ще има свободни места.
Къде е прието детето, с какъв бал сте и за къде се борехте? А детето какво мисли?
И аз това щях да напиша... Според мен също е доста рисковано. Съветвам ви да не ходите на трето, че може да изгорите, а и местата не се запазват, което означава, че могат да ви вземат и в по-малко желано училище. Отивайте да се записвате не си създавайте излишни нерви, а ако толкова много мечтаете за прословутото желание се опитайте, пък в крайна сметка каквото такова. Успех ви пожелавам и целувки! Blush

Общи условия

Активация на акаунт