16.07 - 27.07.2019 СЕДМИ КЛАС Успех на второ класиране!

• 123 260
  • 1 854
  •   1
Отговори
# 810
Ами лежерно го даде момчето. История география.... Скръб

# 811
Първо се сравняват други резултати. Цитирала съм текста няколко мнения по-нагоре.

# 812
Ами някъде е гръмна бушона. За съжаление. Кошмара стана реалност...

# 813
При нас, в училището, в което учеше щерката до момента, пуснаха справка за приетите деца със съответния бал и желанието, на което са приети. Ако всяко училище публикува такава информация, ще е много ценно за кандидатстващите. Придобиваш що годе ясна представа какво се случва и какво може да се очаква евентуално при следващо класиране.

# 814
Вчера написах същото. Освен това, днес, докато обикалях РУО-тата за справките, видях, че на някои места са качили свободните места след първо класиране. Ако бях министър, щях да задължа училища и РУО да качват определени статистики и справки в точно определен срок. Ама не съм. Joy

# 815
  • София
Относно оценките от училище при сравнение на кандидати с равен бал, правилно ли разбирам текста от наредбата, че се гледат средноаритметичните оценки за цялата година, а не годишните оценки?

# 816
Относно оценките от училище при сравнение на кандидати с равен бал, правилно ли разбирам текста от наредбата, че се гледат средноаритметичните оценки за цялата година, а не годишните оценки?
Гледат се годишните като средноаритметичен сбор.

# 817
  • София

Средноаритметичния успех от годишните оценки в седми клас.

# 818
Не мога да разбера, как вече близо два часа, никой от това РУО  не пусна някакво съобщение! Верно са пълни с некърници тези министерства.
Ами ако е грешка и класирането???!!!!

# 819
Не от всички. Цитирала съм точния текст. Никой ли не чете?Joy

# 820
  • София
Четем, бе, Дидева. Joy Без физическо, музика и подобните. Но ми се видя несъществено спрямо конкретния въпрос и реших да си спестя част от писането.

# 821
Вчера и днес имах проблеми с титулярната страница на МОН. Днес в новините съобщиха, че МОН е било обект на хакерски атаки.

# 822
  • София
Не съм дочела "от свидетелството" и т.н.
Извинете. Без очила съм в момента и дребният шрифт на телефона ме затруднява.

# 823
Четем, бе, Дидева. Joy Без физическо, музика и подобните. Но ми се видя несъществено спрямо конкретния въпрос и реших да си спестя част от писането.
И аз като Санака, ама имам пример за близко дете, завършило с 5 само по музика. За щастие, не беше от значение! Blush

# 824
  • София
Не мога да разбера, как вече близо два часа, никой от това РУО  не пусна някакво съобщение! Верно са пълни с некърници тези министерства.
Ами ако е грешка и класирането???!!!!
КАкво съобщение в този час..... Те  самите балове ги пуснаха  след  края на работното време. Кого да потърсят за въпрос? А и  кой луд би вдигнал телефон да се набута....Седят  си вкъщи, сипали са си,четат бг мама , за да се информират какво точно са сътворили  и мислят за утре  сутрешната пресконференция какви ще ги мажат

Общи условия

Активация на акаунт