16.07 - 27.07.2019 СЕДМИ КЛАС Успех на второ класиране!

• 123 304
  • 1 854
  •   1
Отговори
# 315
  • София
А сайтът дори още не ме изхвърля. Confused
Ако ще и в 18ч да е, само да мръднем достатъчно. Hands Pray
Миналата седмица аз не минах през фаза изхвърляне. Така че може директно да минем на класиране.
Постоянно рефрешвам тук. Наборът настоява да си види сам първи класирането и после аз да влизам. Та тази сутрин съм дежурна само тук. Моля за големи, може и цикламени букви ИЗЛЕЗЕ Simple Smile

# 316
  • София
Някой знае ли кога излиза второ класиране?  Smile
След първо. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 317
На нас точно "лъвски скок" (Русалка 🌹) ни трябва, за да се класираме за желаното училище. Засилката сме я взели и сега чакаме приземяването.
Успех!

# 318
Здравейте мами, включва се и една голяма кака 😁 Молим се много силно госпожицата да влезе в испанската, делят ни само 2 точки от мечтаното училище. Ако не, остава си е 73, което също е страхотно. Тя много страдаше, защото беше сигурна, че с бал 457 ще влезе на първо класиране, но никой не очакваше толкова да скочат баловете. Ние все ѝ повтаряме, че това не е провал - нали все пак е приета в едно от най-елитните училища. Стискам палци на всички и се надявам скоро да излязат, да не се мъчим повече Hug

# 319
  • София
Някой знае ли кога излиза второ класиране?  Smile

МОН. Joy

# 320
даже персонално особата с теменужените очи

# 321
  • София
Зависи дали вторият език е профилиращ предмет или не.

Принципно е така, но моите наблюдения покрай доста деца по старата система, за които вторият език в  ЕГ беше профилиращ, сочи друго. В НЕГ и 164 ГПИЕ даже почваха от В1/В2. И ако накрая имаха С1/С2, то това в масовия случай не се дължеше на училището, а пак на допълнителни занимания, с редки изключения без такива при определени учители.  Така че просто предполагам, че и сега картинката няма да е много по-различна, особено когато се почва от А1...

# 322
  • Пловдив
даже персонално особата с теменужените очи

Та от доста време не е заместник-министър в МОН, а е шеф на РУО-София-град. Та и тя може да не знае.

# 323
Скоро ще е.
От сайта на РУО - София-град.

Уважаеми родители и кандидат-гимназисти,
От 19.07.2019 г. до 22.07.2018 г., без събота и неделя, класираните на втори етап следва да се запишат в съответните училища с оригиналните документи.
Учениците, които не се запишат, не запазват местата си. Тези места ще бъдат обявени като свободни за трети етап на 23.07.2018 г.
Пожелавам успех!

Д-Р ВАНЯ КАСТРЕВА
НАЧАЛНИК НА РУО - СОФИЯ-ГРАД

При минимум 6 часа седмично втори чужд език във втори гимназиален етап, ако е профилиращ, ми се струва, че нещата не са толкова черни.

# 324
  • София
Здравейте мами, включва се и една голяма кака 😁 Молим се много силно госпожицата да влезе в испанската, делят ни само 2 точки от мечтаното училище. Ако не, остава си е 73, което също е страхотно. Тя много страдаше, защото беше сигурна, че с бал 457 ще влезе на първо класиране, но никой не очакваше толкова да скочат баловете. Ние все ѝ повтаряме, че това не е провал - нали все пак е приета в едно от най-елитните училища. Стискам палци на всички и се надявам скоро да излязат, да не се мъчим повече Hug

А, никой, тук всички го очаквахме. Grinning
Стискаме палци на госпожицата за 2-те точки. Wink

# 325
  • София
Минавам да пожелая много, много късмет на всички, които са в очакване Flowers Four Leaf Clover

# 326
Извинявайте, че нахлувам в темата, а не съм чела и последните страници, но горе-долу към колко часа днес се очаква да излезе второ класиране? Laughing Laughing Laughing

# 327
  • София
Вероятно всеки момент,а теоретично до края на работния ден.

# 328
  • София
Някъде толкова имаха нашите, Дидева, 5 или 6 седмично в 11 клас, в 12-ти май 4-5. Едно дете от класа на моите , майаката даже пише тук, поиска препоръка от г-жата по английски, само да си я беше написало, със сигурност по-добре щеше да е. Та посъветвах майката на една родителска да се обърнат за исканото към немски преподавател. С такива учители, не непременно незнаещи, а по-скоро апатични и незаинтересовани, и 10 часа да имаш седмично, все тая. А истината е, че преподавателите по 2-ия език садоста често точно от този тип, роднинско дете завърши тази година ФЕГ с немски - същата работа..  Познато дете от АЕГ с немски - аналогично. При голямата ми девойка беше сякаш по-различно, часовете се оползотворяваха, да, но децата пак твърдо си ходеха на курсове/уроци по английски.

# 329
Чета ви и си мисля, че трябва да се гордеете с децата си Heart на тази възраст дори само разсъжденията за възможността за 2 нови езика показват, че това са деца, които не се плашат от усилията, които ще трябва да положат. Моят младеж е доста над нещата, изобщо не се е замислял толкова подробно. Чакам да му дойде акъла в главата и да започне и той да проявява такава смелост - не безразсъдна, а осъзната. Още веднъж - браво на децата и на вас. Където и да учат, може да сте спокойни, че ще се справят. Свършили сте си работата Flowers Hibiscus
Благодарим, много ни е нужно такова писание Heart

Относно младежа, не на всекиго е присъщо да е амбициозен, не е нужно всъщност.
Психическата устойчивост е много по-важна и умението да се чувстваш удовлетворен и на място.

Общи условия

Активация на акаунт