16.07 - 27.07.2019 СЕДМИ КЛАС Успех на второ класиране!

• 123 024
  • 1 854
  •   1
Отговори
# 1 005
  • София
Gavarit mama, Rady съвсем точно ти е казала.
На мен ми казаха, че декларацията по GDPR от таткото може на родителската среща да я занеса.
Иначе си занесох и копие на акта и документи от джипката (имахме ги, че тя септември каза, че е отпуск), та отметнах бая неща.
Имаше поне четири двойки родители с деца - седяха и попълваха, ако можеш да си разпечаташ и попълниш ще си спестиш време там.

# 1 006
Ходихме да се записваме, та ни казаха, че свидетелството ни остава при тях и ,че ще ни го върнат на по-късен етап. До всички, които вече са се записали - на вас взеха ли ви го?

# 1 007
  • София
Sanaka, чудесно си хвърлила боба за всички, но само за Бузема нито твоят, нито моят боб бяха читави. Мнооого ме изненадАха. За жалост неприятно.

# 1 008
  • София
Ходихме да се записваме, та ни казаха, че свидетелството ни остава при тях и ,че ще ни го върнат на по-късен етап. До всички, които вече са се записали - на вас взеха ли ви го?
Да, свидетелството остана в училището.

# 1 009
взимат оригинала на свидетелството

# 1 010
  • край голямата локва
Онези чиито деца са останали наистина разочаровани  ще посъветвам  да преснимат документите преди да ги запишат. Миналата година повечето училища допускаха кандидатстване на четвърто с копия. Разбира се, трябва да  има свободно място. Но пък тъй като така риска е по- малък от този на трето имаше някой наистина добри попадения.

Последна редакция: пт, 19 юли 2019, 17:54 от xxxxx

# 1 011
  • СОФИЯ
Успех и късмет на всички деца!
Благодаря на всички за подкрепата през тези емоционални дни!

На нас не ни стигната 0,5 за НПМГ.
Надявам се 125 да се окаже добър избор за дъщеря ми.

Annio, вие в каква паралелка сте приети, математическа ли сте? Ние също сме приети там, но хуманитарна паралелка.

# 1 012
  • София
Sanaka, чудесно си хвърлила боба за всички, но само за Бузема нито твоят, нито моят боб бяха читави. Мнооого ме изненадАха. За жалост неприятно.

Ааа, аз за Бузема не съм хвърляла - тези с различното балообразуване не ги пипам. Joy
Иначе приказката "Всяко зло за добро", често се оказва абсолютно вярна. Wink

# 1 013
Честито второ класиране на всички горди родители и щастливи деца!

Много ви се радвам, какво готина и свежа компания си заформихте във ФЕГ! От всичко написано се вижда, че всички нови франкофончета са и артистични деца, и явно са попаднали на своето място.

В паралелката на моя син се класира и най-добрият му приятел от старото училище, без това да му е първо желание и всички са щастливи. Та явно съдбата си знае работата и децата съвсем далновидно са си подредили желанията! Дано на всички да е за добро!

На тези, на които второ класиране не е донесло очакваното щастие .. горе главите! И, аз си се терзая дали това първо желание беше най-доброто за моето дете ... Само времето ще покаже!  Hug

Последна редакция: пт, 19 юли 2019, 13:49 от 6tiplio

# 1 014
  • СОФИЯ
Момичета, ние сме приети в 125 хуманитарна паралелка. Не знам дали е добър избор, но това е положението.  Надявам се и в нашия случай да е "всяко зло за добро" и да попадне в добра среда и с трудолюбиви и упорити деца.
Браво на всички дечица, които са постигнали целите. А на тези, които ще ходят на трето класиране(все още го умуваме и ние, но си е рисковано да стигаме до него), успех!

# 1 015
Айде, свърши.
За статистиката - остава в СГСАГ - СА+АЕ, момче Simple Smile
С какъв бал сте?

# 1 016
Здравейте,
Дъщерята я приеха в 31 СУЧЕМ Иван Вазов гр.София
Моля за мнение за училището.
С коя смяна се започва и тн...?

# 1 017
От доста време се чудя - защо е толкова "фешън" тази испанска... честно не мога да си го обясня....
[/quote

И аз също. Завършила съм испанска гимназия преди 20 години. Никога не съм го ползвала след това и нищо не помня. Много ми е интересно наистина, какви са мотивите на желащите да учат испански.

# 1 018
От доста време се чудя - защо е толкова "фешън" тази испанска... честно не мога да си го обясня....
[/quote

И аз също. Завършила съм испанска гимназия преди 20 години. Никога не съм го ползвала след това и нищо не помня. Много ми е интересно наистина, какви са мотивите на желащите да учат испански.
Най-вероятно сантиментални. Испанският е много красив език. Проблемът е, че много хора го говорят, а търсенето е ограничено.
Практичните деца искат да учат немски и френски, или китайски. Редките езици също са много добър избор. Не се търсят масово, но и малко хора ги говорят.

Последна редакция: пт, 19 юли 2019, 14:30 от Monza

# 1 019
Благодаря, Руслака. Да, има и други деца, които познава и има и от нейното училище. Тази година беше хм.. интересна Sunglasses и има доста деца от СМГ по други училища. Нея вече са я включили в такава група на бъдещи  нег-ърчета или нещо подобно. Joy  Ще се оправят децата. Heart

Кои училища са избрали семегейци?
Успех в новото училище. Вярвам, че ще намери хубава среда.

Общи условия

Активация на акаунт