Когато бившата реши отново да играе....

• 4 736
  • 40
  •   1
Отговори
# 15
  • волно калдъръмче
Въобще не става въпрос само за принципи. Този човек има с нея общо минало и деца. Ако забежката на жена му не е изтрила хубавите моменти и той не смята, че отношенията им са изчерпани, новата и на челна стойка да му седи, с нищо не може да го спре. Събрани по неволя, а не по любов. Любовта му е останала при първата, щом още го разиграва - смятай.

# 16
Усмивка, не те разбрах. Смяташ, че ако той има достойнство, няма да се върне ли? Що бе, ето, и той е оправил друга, квит са.

Така смятах, но ти сега ми даде друга отправна точка. Grinning
Не знам бе, не знам, тъпичка съм аз, не разбирам, затова питам.

Мненията ми са обикновено хвърляне на боб. Гадая само. Може едно, може друго, а си имам и реален казус, та ми е интересно.

# 17
  • Бургас
Според мен зависи от две неща:
Ако има нова жена в живота му: Обича ли я? Ако я обича, няма да се върне.

Ако няма нова жена и обича бившата, то зависи от егото. Едно наранено его ще осуети всеки опит за събиране. Ако обаче егото е мирясало може и да има път към събиране.

Това със събиранките изобщо не го вдявам, ама сигурно има хора, които го умеят.

Как беше приказката: Понякога Бог изпраща бивши отново в живота ти, за да провери дали още си прост.

Ако пък са фенове на драмата и италианските семейства - ехе колко пъти още се съберат, да могат да се разделят Simple Smile

# 18
Много такива случаи има. Разделят се, всеки си ходи където си ходи, после си се събират. Познавам.
Всъщност той да не се окаже изхвърлен просто и чакащ тя да се наиграе и да бъде прибран.

# 19
  • Бургас
Много такива случаи има. Разделят се, всеки си ходи където си ходи, после си се събират. Познавам.
Всъщност той да не се окаже изхвърлен просто и чакащ тя да се наиграе и да бъде прибран.
Ми щом ги влече, тяхна си работа. Може да им се струва нормално Simple Smile Горките им деца.
Ако автораката е новата и е в тоя филм, мъжлето ще и направи услуга прибирайки се при невярната си съпруга.

# 20
Непознати хора могат ли да ти кажат как ще реагира този човек?Всички мъже еднакви ли са?Аз бих разкарал бившата,продавам детето,паля къщата,женя се за теб и отиваме на меден месец в Конго Simple Smile

# 21
  • Fairbanks, Alaska
По изказа ми прилича на новата приятелка Simple Smile
Авторке, ако си се хванала с такъв, по-добре остави го. Съжителството е трудно и без това. Този е с прекалено много предишен багаж, та да имаш шансове. Не са се свършили свободните мъже предполагам Rolling Eyes
Аз съм свободен и нямам нищо против да се запозная с авторката Simple Smile

# 22
  • София
Изобщо не я виждам тази ситуация - хем с жената, хем с приятелката.
Ти самата можеш ли да я приемеш?
Ако ти се кълне, че не правят нищо под завивките, ще повярваш ли?
Ще го приемеш ли и да се виждате спокойно така, за кеф? Или искаш да живееш с този мъж и да създадете нещо заедно?

Жената може да иска само да си живеят заедно, да си гледат децата, а в същото време да имат свободата с други хора. Ама дали?

Ама къде ги намирате тия мъже с проблеми всякакви? Че и се опитвате да се впишете в проблемите. Ми не става.

# 23
Здравейте.
Въпросът ми е по скоро към мъжете.
Разделени сте с бившата съпруга от една година , заради нейна изневяра. През това време тя е живяла с чуждият мъж във вашия дом. Създавала ви е куп проблеми по време на раздялата, включително не ви е разрешавала да се виждате с децата често.Но сега изнудвайки ви чрез децата, иска отново да живее с вас , както преди изневярата и раздялата ви.
Въпросът ми е бихте ли могли отново да живеете с бившата си? Да спите в семейното легло и да водите интимен живот ? При положение че изпитвате негативни чувства и няма любов в сърцето ви?
Ако дадете още един шанс , би ли могло да се върне старият ви начин на живот с бившата и да забравите всичко. Само заради децата, защото тя манипулира и тях.

Боже, каква е тази плюнка, която описа? Какъв жалкар!
Изневерява му, манипулира го, прави проблеми, настройва децата и го е изритала от техния дом, където е настанила любовника си и въпреки всичко, той все още има някакво колебание?
Ако е само за изневерите и видя покаяние, аз лично бих дал шанс, ама в допълнение с тези унижения самата мисъл е абсурдна.
Аз не бих се чувствал добре да съм който и да било от тези четиримата в описаната ситуация.

# 24
Е сега, жалкар. Може да я обича човека и да и прости.

# 25
При положение че изпитвате негативни чувства и няма любов в сърцето ви?

Това го знае само мъжът, независимо какво е декларирал и какво не. Simple Smile

Ако я обича ще я допусне отново, независимо как е постъпила жената.
Не казвам, че е правилно, не казвам и че е справедливо, но е напълно възможно.

И действията, за н-ти път, са по-важни от всякакви думи.

Като мъжа, дето щял да си зареже официалната съпруга, оплаквал се от нея, даже  я псувал и т.н., и т.н., но в крайна сметка никога не го прави. Любовницата си остава с пръст в уста... Та, надявам се, че тази тема не е нещо в този дух, въпреки че много ми прилича, че е.

# 26
  • волно калдъръмче
Здравейте.
Въпросът ми е по скоро към мъжете.
Разделени сте с бившата съпруга от една година , заради нейна изневяра. През това време тя е живяла с чуждият мъж във вашия дом. Създавала ви е куп проблеми по време на раздялата, включително не ви е разрешавала да се виждате с децата често.Но сега изнудвайки ви чрез децата, иска отново да живее с вас , както преди изневярата и раздялата ви.
Въпросът ми е бихте ли могли отново да живеете с бившата си? Да спите в семейното легло и да водите интимен живот ? При положение че изпитвате негативни чувства и няма любов в сърцето ви?
Ако дадете още един шанс , би ли могло да се върне старият ви начин на живот с бившата и да забравите всичко. Само заради децата, защото тя манипулира и тях.

Боже, каква е тази плюнка, която описа? Какъв жалкар!
Изневерява му, манипулира го, прави проблеми, настройва децата и го е изритала от техния дом, където е настанила любовника си и въпреки всичко, той все още има някакво колебание?
Ако е само за изневерите и видя покаяние, аз лично бих дал шанс, ама в допълнение с тези унижения самата мисъл е абсурдна.
Аз не бих се чувствал добре да съм който и да било от тези четиримата в описаната ситуация.
Айде сега си представи каква може да е причината тя да остане в общия дом. През това време няма да е на пост и молитви, така е дошъл е вторият. Човекът е бил на колене, нищо не е могъл да направи, примирил се е и е потърсил утеха в новата връзка. Тя вече има база за сравнение и си иска стария живот. Въпросът на авторката беше според нас той дали ще прекрати с новата изгора и дали ще угоди на невярната съпруга. Според нея решение за връщане в руслото е проява на безхарактерност и липса на самоуважение. Вместо да се радва и да почерпи, че толкова лесно се измъква от връзка с това мекотело...

# 27
Е, какви са причините да се стигне до тук няма откъде да знаем със сигурност. Но аз бих заложил на това да е казал, че отива на командировка за седмица, а се е върнал на четвъртия ден 😄

# 28
Всичко зависи от мъжа и достойнството му. Ако са на място, бившата и ръченица да играе, е все тая. Но ако човекът е над нещата и изневери с панаири не му влияят, тогава има опасност от предателства.
Това е само мое мнение, а Вие ще решите дали да му обърнете внимание. Пожелавам добър развой на събитията!
И аз мисля така! Човек който изневерява не обича истински! А и за мен поне би било под достойнството ми! Мъже и жени колкото щеш, и все някъде ще намериш ТВОЯ човек..без изневери, лъжи, и условия!

# 29
Преди много години познавах мъж, който беше се развел с жена си(имаха две дъщери) и оженил се за жена с три деца. Живяха заедно някъде около 5 години и после се разведоха с втората. И той се върна при първата и биологичните си деца.  Вече имат и внуци .

Общи условия

Активация на акаунт