Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 29 тема

• 66 998
  • 804
  •   1
Отговори
# 105
Каква е тази бейби -доза от 40 единици???!!!

# 106
Aurora, къде работи доц. Вангелова?

# 107
50 фактор лице и 30 тяло.Току що се прибирам от море и имам лек загар, приятно е да си носиш летните роклички с лек тен.Лицето - почти нищо.Чакам септември и се подкарвам отново - ботокс, филъри и т.н.Сега може би едно мезо за хидратация.

# 108
  • София
Aurora, къде работи доц. Вангелова?

Всяка сряда в Emy’s way https://permanentengrim-bg.com/, за друго място не съм питала къде.

# 109
  • София
Някой правил ли е радиочестотен лифтинг на зоната на околочния контур?

И аз се присъединявам към питането. Насочих се към Exilis като че ли, но и аз моля някой с лични отзиви да ги сподели.

# 110

Всяка сряда в Emy’s way https://permanentengrim-bg.com/, за друго място не съм питала къде.
Преди време беше решила да правиш перманентен грим.Предполагам в същия салон.Направи ли го и ако да - доволна ли си?

# 111
  • София
Enisa60, аз ходя при Емилия от 15 години, за перманентен грим и всякакви козметични процедури (вкл. филър). Доволна съм, вежди и устни правя при нея с перманентен грим.

# 112
Enisa60, аз ходя при Емилия от 15 години, за перманентен грим и всякакви козметични процедури (вкл. филър). Доволна съм, вежди и устни правя при нея с перманентен грим.
Благодаря за отговора.

# 113
  • в 1001-та нощ
Някой правил ли е радиочестотен лифтинг на зоната на околочния контур?

И аз се присъединявам към питането. Насочих се към Exilis като че ли, но и аз моля някой с лични отзиви да ги сподели.

При мен нямаше никакъв ефект.

# 114
Здравейте момичета, чета ви отдавна, но не се престрашавам да пиша. Днес си направих за първи път ботокс на гневната бръчка (20 единици) при д-р Михайлов в Скин Лайн. Не мога да споделя мнение все още. Отношението беше добро, обясни ми основните неща и беше отворен за въпроси.
Имам няколко леки петна, които естествено, въпреки 50 фактор слънцезащита се засилиха и чакам есента да започна с нещо да ги боря. Едното е точно над горна устна и изглежда все едно имам мустачки Close
Д-р Михайлов ми препоръча ПРП (плазмотерапия) за освежаване на кожата на лицето като цяло. Изчетох доста мнения и честно казано не мога да се ориентирам, т.к. колкото положителни, толкова и отрицателни има относно тази процедура. Затова реших да питам вас, каква процедура бихте ми препоръчали за освежаване на кожата, ще се радвам да споделите и къде.

# 115
Здравейте. Не съм сигурна, че въпроса ми е за тук, но мисля, че влиза в частта “и т.н.” Simple Smile
Някой правил ли е PRP терапия на влагалище? Гинеколога ми го предлага, но не намирам отзиви. Ще съм благодарна, ако някой сподели опит.

# 116
Здравейте. Не съм сигурна, че въпроса ми е за тук, но мисля, че влиза в частта “и т.н.” Simple Smile
Някой правил ли е PRP терапия на влагалище? Гинеколога ми го предлага, но не намирам отзиви. Ще съм благодарна, ако някой сподели опит.
По тази тема мога горещо да ти препоръчам Мона лиза процедура в болница “Свети Лазар” при д-р Николов.

# 117
  • София
По тази тема мога горещо да ти препоръчам Мона лиза процедура в болница “Свети Лазар” при д-р Николов.

Marrietta, може ли малко подробности, ако прецениш може и на лични.

# 118
Няма проблем . Това е лазер, прилича на накрайника с който се прави вагиналната ехография . Усеща се затопляне, леко вибриране и към края на процедурата, която е около две минути - парване .  Правят се три процедури през месец. Показанията са същите като при тази PRP терапия . Ефекта е невероятен, аз го правих заради начална инконтиненция и забравих въобще, че съм
 имала оплаквания . Хубаво е, че навреме го открих. Сега си ходя само на поддържащи веднъж на 6-9 месеца .

# 119
  • София
Здравейте момичета, чета ви отдавна, но не се престрашавам да пиша. Днес си направих за първи път ботокс на гневната бръчка (20 единици) при д-р Михайлов в Скин Лайн. Не мога да споделя мнение все още. Отношението беше добро, обясни ми основните неща и беше отворен за въпроси.
Имам няколко леки петна, които естествено, въпреки 50 фактор слънцезащита се засилиха и чакам есента да започна с нещо да ги боря. Едното е точно над горна устна и изглежда все едно имам мустачки Close
Д-р Михайлов ми препоръча ПРП (плазмотерапия) за освежаване на кожата на лицето като цяло. Изчетох доста мнения и честно казано не мога да се ориентирам, т.к. колкото положителни, толкова и отрицателни има относно тази процедура. Затова реших да питам вас, каква процедура бихте ми препоръчали за освежаване на кожата, ще се радвам да споделите и къде.

Аз бих се консултирала с друг лекар. Михайлов обича да предлага излишни неща за не малко пари.

Общи условия

Активация на акаунт