Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 29 тема

• 67 047
  • 804
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте момичета,  имам нужда от помощ. До сега не съм правила никакви естетични корекции, не че съм против просто исках да ги забавя във времето. Миналата седмица се реших да направя мезотерапия на лице и околоочен при моята дългогодишна козметичка. Въпреки, че съм наясно, че тези процедури се правят само при дерматолог, реших да й се доверя, защото й имах пълно доверие. В околоочния контур ми инжектира Mesoestetic c prof 213, който съдържа ацетил хексапептид 8 (аргирелин). Няколко дни след процедурите се появи мускулен спазъм на периорбиталната кост плюс оток под лявото ми око. Спазъмът е постоянен и продължава вече пети ден. Вчера бях на консултация при д-р Йорданова, която ми обеща да прегледа съставките и да се посъветва с невролог.

Някоя от вас да е имала подобен опит или да е чувала за такъв страничен ефект? Предполагам, че е засегнат мускулен нерв, но полудявам при мисълта, че това може да остане така. Надявам се, разбира се, че веществото ще се резорбира с времето , но ужасно се страхувам!

Благодаря за всички споделени мнения Simple Smile!

# 121
Едва ли е от веществото. По-скоро ти е засегнала някой нерв, при убождането. Може да станат много страшни неща, когато такива процедури се правят от козметици. Жалко, че всяка втора козметичка вече ги практикува.

# 122
Здравейте, имам  въпрос и ще съм балгодарна, ако някой компетентен ме посъветва. В понеделник си сложих мезоконци, за до си премахна марионетните линии Simple Smile Все още съм подута и с отоци, но не ме боли. Та кога мога отново да спортувам, че не ме свърта на едно място....

# 123
Здравейте! Имам 1 мл restylane в устните, поставян на два пъти, и въобще не съм доволна. Почти не личи, че имам нещо и имам чувството, че се разгради за един месец.

Не знам дали е възможно или си внушавам. Някой има ли подобни впечатления от този филър?

Имам въпрос дали сега мога да сложа друга марка. Понеже четох че не било хубаво като имам останало в устните още от Restylane? Някой правил ли е подобно нещо, чух че имало риск от топчета.

# 124
Restylane Kisse ли ?

На мен ми препоръчаха Juvederm Volift за освежаване, а Ultra 3 за обем и хидратация.
Някой има ли впечатления от тях?

# 125
  • при Arctic Monkeys
Жуведерм са хубави продукти.
Аз пък да питам отново за Жуведерм Volite, имаше добри отзиви тук.
Искам уплътняване и леко лифтиране.
Някакви други идеи?

# 126
Някакви други идеи?

Аз си слагах миналата година октомври. Да, има осезаем ефект, изразяващ се в озаряване на кожата и силна хидратация, съвсеееем лек лифтинг ефект. Обаче след това слагах Принцес Рич – ефектът на хидратация беше същия, обаче като че ли лифтинг ефектът беше по-голям. Сравнявайки цените, мисля, че Принцес Рич е по-добрия избор пред Волайт.

# 127
Някакви други идеи?

Пробвай.
Аз правих Венус Легаси за лице, защото имам хубави скули, но за жалост от лявата страна на лицето, покрай ъгълчето на устната ми се образува като бръчица и стои някак по свлечено, дали заради лошо поставяне на филър, дали започва увисване на лицев контур.
Определено имаше ефект в смисъл на отслабване на лицето леко и стягане .
Правих Скинбустер Restylane 2х, доволна съм.
Но ефекта не трая дълго при мен. Лифтира леко и определено се отрази положително на пори, общо освежаване на кожата и блясък.
Но чувам доста добри отзиви за Жуведерм Volite и всичките им продукти.
Докторката, при която правих бустера ми каза, че жуведерма за хидратация бил с по-удължено действие.
За лифтиране съм чувала и за Радиес положителни отзиви много, при него пък ефекта се разгръща с времето.
За МД кодове сега чета.
Аз мисля да направя и аз един точков лифтинг и мезотерапии за хидратация, че се чувствам като скумрия сега изсъхнала  Grinning
Поздрави,
Мила

# 128
# 129
Здравейте, имам  въпрос и ще съм балгодарна, ако някой компетентен ме посъветва. В понеделник си сложих мезоконци, за до си премахна марионетните линии Simple Smile Все още съм подута и с отоци, но не ме боли. Та кога мога отново да спортувам, че не ме свърта на едно място....
.
Д-р Валянова препоръча около 2 седмици, доколкото си спомням на моя позната. Какви конци сложихте и колко броя?

# 130
Здравейте момичета, чета ви отдавна, но не се престрашавам да пиша. Днес си направих за първи път ботокс на гневната бръчка (20 единици) при д-р Михайлов в Скин Лайн. Не мога да споделя мнение все още. Отношението беше добро, обясни ми основните неща и беше отворен за въпроси.
Имам няколко леки петна, които естествено, въпреки 50 фактор слънцезащита се засилиха и чакам есента да започна с нещо да ги боря. Едното е точно над горна устна и изглежда все едно имам мустачки Close
Д-р Михайлов ми препоръча ПРП (плазмотерапия) за освежаване на кожата на лицето като цяло. Изчетох доста мнения и честно казано не мога да се ориентирам, т.к. колкото положителни, толкова и отрицателни има относно тази процедура. Затова реших да питам вас, каква процедура бихте ми препоръчали за освежаване на кожата, ще се радвам да споделите и къде.

Аз бих се консултирала с друг лекар. Михайлов обича да предлага излишни неща за не малко пари.

Определено... Два пъти ходих за уголемяване на устни - първият път ме убеди, че 0.5мл са много малко и сложихме 2бр... Втория път отидох за освежаване и изрично исках само 0.5мл.,но нямало да стане добре, трябвало и да се контурират устните...
Естествено с най-скъпите филъри сякаш нямаш алтернатива въпреки другите марки, които предлагат...
Та трети път няма да отида... Аз се доверявам лесно и малко ми трябва да ми пробутат напълно излишни неща...

# 131
  • София
Какво бихте препоръчали за човек нежелаещ инвазивни методи за освежаване, повдигане на контур на лицето, двойна брадичка, избистряне на тена и като цяло - ефект подмладяване. Гледах процедурите легаси, вела смут или нещо друго....

# 132
На мен ми казаха 2 седмици. И в тази връзка някой знае ли какъв трябва да е периодът между поставянето на конците и поставяне на ботокс?

# 133
Обещах да споделя за Нефертити профила.
Много съм доволна.
Днес е 9-ти ден, ефектът се разгръща до към 15 ден.
Въпреки това аз виждам голяма разлика, прилагам снимки, както обещах.

Aurora, , благодаря че сподели, резултата е супер!

# 134
Някой може ли да препоръча естетичен стоматолог, който се занимава с корекция на венечна или гингивална усмивка? Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт