Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 29 тема

• 67 081
  • 804
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Някой може ли да препоръча естетичен стоматолог, който се занимава с корекция на венечна или гингивална усмивка? Благодаря предварително!
За гр. Пловдив мога да препоръчам Пепина Власева. Ще види какъв е случаят и ако не е по силите и, ще препоръча колега.

# 136
Това ми е много полезна информация, само дето е в Пловдив. Sad
За Варна дали има добър специалист за тази зона, защото е по-специфична и с идеята да не се засяга някой нерв.
От доста време искам да я оправя, но никой не ми се навива тук във Варна, евентуално ще слизам до Бургас.

# 137
  • при Arctic Monkeys
Направих вчера Волайт. Никакъв ефект не виждам, да се надяваме , че ще се разгърне, уж. Иначе това са най- безсмислените 600 лв.

# 138
Някой има ли който ходи при Каляшева, да даде отзиви?
Аз лично не съм ходила,но имам наблюдения от няколко приятелки, според мен зависи какъв резултат търсиш, жените и не са никък ниски. Дава вид на лукс в кабинета си и може би това струва повече пари работи с повечето масови филъри . В резултат моите приятелки отиват подуват усни и след 10 дни имат само хидратирани усни от 2 милилитра все едно леко са се боцнали има някъкъв обем, но нетраен.

# 139
  • София
Здравейте, имам  въпрос и ще съм балгодарна, ако някой компетентен ме посъветва. В понеделник си сложих мезоконци, за до си премахна марионетните линии Simple Smile Все още съм подута и с отоци, но не ме боли. Та кога мога отново да спортувам, че не ме свърта на едно място....
Моля те да споделиш ефекта като мине отока. И аз обмислям конци, че с филър не стана миналата година.

Kalina_malina аз махах невуси с електроколагулация при др. Василева в Стивамакс. Много прецизно беше, но трябва да се пази от слънце кожата после и затова се прави зимата.

# 140
Аз лично не съм ходила,но имам наблюдения от няколко приятелки, според мен зависи какъв резултат търсиш, жените и не са никък ниски. Дава вид на лукс в кабинета си и може би това струва повече пари работи с повечето масови филъри . В резултат моите приятелки отиват подуват усни и след 10 дни имат само хидратирани усни от 2 милилитра все едно леко са се боцнали има някъкъв обем, но нетраен.

И ти не препоръчваш Каляшева, защото издутите устни на приятелките ти не са трайни ли? ooooh!
И тя е виновна за това, въпросните дами разграждат филърите бързо? Ами  моме, прочети малко преди да даваш негативна оценка за даден лекар, която е базирана на твоята некомпетентност.
Приятелките ти пият ли достатъчно количество вода, нужна на ХК, ходят ли на солариум, пушат ли, пият ли... Там търси проблема, а не в докторката.
А аз, като пациент на Каляшева вече 10 месеца не съм разградила 0.5мл Рестилейн и 1мл Принцес волюма. Пък да не говорим каква лека ръка има и няма грешка при нея. Peace

# 141

И ти не препоръчваш Каляшева, защото издутите устни на приятелките ти не са трайни ли? ooooh!
И тя е виновна за това, въпросните дами разграждат филърите бързо? Ами  моме, прочети малко преди да даваш негативна оценка за даден лекар, която е базирана на твоята некомпетентност.
Приятелките ти пият ли достатъчно количество вода, нужна на ХК, ходят ли на солариум, пушат ли, пият ли... Там търси проблема, а не в докторката.
А аз, като пациент на Каляшева вече 10 месеца не съм разградила 0.5мл Рестилейн и 1мл Принцес волюма. Пък да не говорим каква лека ръка има и няма грешка при нея. Peace
Всички фактори, които споменахте съм ги следила, защото са мои близки. И как решихте, че съм некомпетентна ? На база на какво ? Аз съм със Принцес или новото наименование на филъра, което е Крома,същата марка с ново име! И да той не се разгражда, по ред причини толкова лесно, дори ходя на солариум!!!! Моля не си въобразявайте, че можете да ми налагате вашето “експертно” мнение.Всеки има право да изрази мнение и не съм длъжна да ви обеснявам, по подробно за моите наблюдения ! Също така никой не е казал, че вие не можете да бъдете доволна от този лекър. Хубав и усмихнат ден!

# 142
Новото има на Принцес е Saypha, Croma e фирмата производител.

# 143
Някой има ли отзиви за френските  филъри Cytosial

# 144
Майка ми водих при доктор Каляшева. Д-р Каляшева ми помогна да разградя филър от необмислено решение, което взех с малуумната си глава. Направи ми устните д-р Таук , уж някакъв френски доктор, който идвал в България. Както и да е, постави филъра ужасно. Отидох с майка си при д-р Калияшева. Майка беше за пушачески бръчки , аз за разграждане и корекция.
Доктор Калияшева ме успокои, даде ми кураж и пооправи, каквото можа. Тя е фина и човек с огромно сърце. Въпреки,че съм посещавала и други нейни колеги след това, аз мога да кажа само хубави неща за нея. Обичам такива хора - добри и сърдечни. Когато доктора има отношение или който и да е човек, ми става много приятно.

Хубава вечер!

# 145
Майка ми водих при доктор Каляшева. Д-р Каляшева ми помогна да разградя филър от необмислено решение, което взех с малуумната си глава. Направи ми устните д-р Таук , уж някакъв френски доктор, който идвал в България. Както и да е, постави филъра ужасно. Отидох с майка си при д-р Калияшева. Майка беше за пушачески бръчки , аз за разграждане и корекция.
Доктор Калияшева ме успокои, даде ми кураж и пооправи, каквото можа. Тя е фина и човек с огромно сърце. Въпреки,че съм посещавала и други нейни колеги след това, аз мога да кажа само хубави неща за нея. Обичам такива хора - добри и сърдечни. Когато доктора има отношение или който и да е човек, ми става много приятно.

Хубава вечер!
А с пушаческите бръчки на майка ви справи ли се и как?

# 146

Хубава вечер!
А с пушаческите бръчки на майка ви справи ли се и как?

Запълни ги с филър и стана перфектно. За филър мисля използва рестилейн, но да не те подведа, защото не бях вътре да видя с очите си. Трябва да я попитам.Ефекта трая при майка около 8-9 месеца, като се има в предвид, че пуши много и не пие много вода. Разбира се, всичко е до организъм.

# 147
Пушачески бръчки на какво казвате? На назолабиалните ли?

# 148
Пушачески бръчки на какво казвате? На назолабиалните ли?
Не, на тези между устните и носа.

# 149
  • в 1001-та нощ
т.нар баркод:

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт