Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 29 тема

• 67 123
  • 804
  •   1
Отговори
# 150
Да се запиша, че съм ви изпуснала. Занемарих ползването на фактор това лято, признавам.

# 151
Имате ли опит с този филър Saypha Volume Lidocaine?

# 152
Момичета, преди няколко страници намекнахте, че д-р Каляшева била добра и по въпросите с премахване на бенки, папиломи и т.н. Имам 2-3 бенки, които искам да премахна, не ме интересува дали ще имам белези, или не, на места са, на които не не забелязват, но пък ми причиняват дискомфорт, а и ги закачам. В града ни няма добри дерматолози, не ми се ходи до София, а тя идва отвреме-навреме в нашия град. Та... някоя поправяа ли е такива проблеми по себе си с нейна помощ, или да се насоча към друго място и друг лекар?

# 153
  • Бургас
Аз също имам проблем с една изпъкнала голяма бенка която ми е по рождение, но продължава да расте периодично. Ходих на дерматолог и тя силно препоръча за изпъкналите бенки да се оперират от хирург и да се дават за изследване....
Силно препоръчвам при такива да се ходи на лекар и чак след като се установи, че няма да има проблем да се отстраняват при дерматолог или други не специалисти в тази област....
 До колкото разбрах някои по-изпъкнали дори могат да бъдат свързани с нервни окончания или кръвоносни съдове...

# 154
моля препоръчайте ми къде да направя мезотерапия в Пловдив, може и на лично Simple Smile
благодаря

# 155
Силно препоръчвам при такива да се ходи на лекар и чак след като се установи, че няма да има проблем да се отстраняват при дерматолог или други не специалисти в тази област....

Има доста дерматолози, които ги отстраняват оперативно и изпращат за хистология.

# 156

Има доста дерматолози, които ги отстраняват оперативно и изпращат за хистология.

Все пак за бенки не е ли по-добре да се направи консултация с читав дерматолог и ако той реши да се махне, тогава да се посети хирург при нужда. Преди година ходих при 1 дерматолог по друга линия, но се сетих и да покажа и едната бенка ( другата се промени след бременността)- лекарката(уж най-добрата в града) погледна и заключи " не се занимавай, не ке вижда, не е на лицето, та да ти се подиграват" Явно не й се занимаваше, затова искам някой, който разбира да погледне и да обясни вариантите, затова ви попитах за д-р Каляшева.

# 157

Ако знаете такива, бихте ли споделили?
Благодаря

# 158
Mахала сьм при д-р Попова и сьм доволна. Не сьм сигурна дали сега продьлжава да има частен кабинет или е само в Токуда

# 159
доц. Мария Балабанова - Александровска болница.

# 160

Все пак за бенки не е ли по-добре да се направи консултация с читав дерматолог и ако той реши да се махне, тогава да се посети хирург при нужда. Преди година ходих при 1 дерматолог по друга линия, но се сетих и да покажа и едната бенка ( другата се промени след бременността)- лекарката(уж най-добрата в града) погледна и заключи " не се занимавай, не ке вижда, не е на лицето, та да ти се подиграват" Явно не й се занимаваше, затова искам някой, който разбира да погледне и да обясни вариантите, затова ви попитах за д-р Каляшева.

Виж за казуси като твоя се посещава дерматолог първо.
Не пречи да отидеш. Тя е лекар с дългогодишна практика и със сигурност има необходимата техника, но се притеснявам, че като идва на посещение в града, в който живееш, няма да носи цялата си апаратура.
Не пречи да отидеш на консултация.

Поздрави,

# 161
Току що получих съобщение от Derma act, че през август всички процедури са -50%. Попитах ги, обаче дали процедурите ще се извършват от всеки лекар (а не от обучаващи се само), но нямам отговор. Някоя от Вас да има информация?

# 162
Мисля, че не важи за ботокс и филъри.

# 163
  • Sofia
Миналата година се възползвах от намаленията с избран от мен лекар. Включваха се и филъри(без Жуведерм) и ботокс.

# 164
И на мен ми изпратиха... Но нещо не ми е ясно - 50% от цените, които са в сайта ли?

Общи условия

Активация на акаунт