Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 29 тема

• 67 148
  • 804
  •   1
Отговори
# 165
На тези цени, да.

# 166
Всеки август имат такова намаление. Обаче избора на Филъри ми се вижда доста беден. Там съм поставял реденсити айс, който сега не виждам да се предлага. Друг филър от техните не виждам да е подходящ за зоната под очите

# 167
Аз мислех за ботокс и скинбустер, но не познавам работата на никой лекар там. Има ли някоя от вас доволна от поставяне на ботокс (т.е. да не си бетониран, а с леко лифтирани вежди и лека мимика)?

# 168
Mila_alex, благодаря, точно от такова мнение имах нужда. Идеята ми беше първо консултация -след това евентуално процедура. Въпросът е да не се разкарвам до София само за консултация, а да ползвам посещението й тук. След като е лекар с дългогодишна практика, предполагам 1-2 бенки няма да я затруднят. Но наистина в малкия град не се намират специалисти по иначе не толкова сложни въпроси, а понякога дори и в областните градове липсват квалифицирани кадри.  Благодаря много на всички, които се включиха с мнение по моя казус Simple Smile

# 169
Някой има ли отзиви за клиника и пластичен хирург в Истанбул ?

# 170
За дерма акт съм чувала много добри отзви за Трендафилова.

# 171
Относно DermaAct пише, че промоцията не важи за козметични процедури... То тогава какво остава?!

# 172
  • Бургас
Относно DermaAct пише, че промоцията не важи за козметични процедури... То тогава какво остава?!
Ако огледате внимателно и по-долу, ще разберете, че делят процедурите на 3 вида:
дерматологични, лазерни и козметични
Като натиснете на дерматологични, ще видите че влизат радиес, ботокс, мезотерапия, пилинги, филъри и куп други процедури за които явно си важи, козметичните са почистване на лице, разни маски и други подобни за които явно не важи.
Та има какво да остава, стига да попрочете човек....

# 173
Ако огледате внимателно и по-долу, ще разберете, че делят процедурите на 3 вида:
дерматологични, лазерни и козметични
Като натиснете на дерматологични, ще видите че влизат радиес, ботокс, мезотерапия, пилинги, филъри и куп други процедури за които явно си важи, козметичните са почистване на лице, разни маски и други подобни за които явно не важи.
Та има какво да остава, стига да попрочете човек....
Промото не важи за Радиес,Рестилейн и още един филър.За тях пише “обърнете се към лекар”
Миналата година всички лекари там правеха промото, сега не знам.
Иначе в това -50% влизат филъри, ботокс и скинбустъру, освен ако не са на гореспоменатите марки.
Миналата година Рестилйен влизаше също.
Скрит текст:

# 174

Скрит текст:

А за устни кой от техните филъри е най-подходящ (освен изключените) за пухкавост и лек обем Simple Smile Обмислям първо слагане и ми се струва най-удачно да е при тях.

# 175

Скрит текст:

А за устни кой от техните филъри е най-подходящ (освен изключените) за пухкавост и лек обем Simple Smile Обмислям първо слагане и ми се струва най-удачно да е при тях.
Нямам личен опит, сестра ми слага при тях Принцес/ Сайпа и е доволна.

# 176
Аз записах час при Трендафилова за ботокс. Чак не мога да повярвам, че ще ми излезе 250 лв, вместо 500 лв. Прегледах интернет за мнения за нея и наистина има много добри отзиви. От вас някоя слагала ли е ботокс в Дерма акт или при Трендафилова.

Иначе за филърите - на промоция са само тези на Принцес, другите не са.

# 177
А Принцес как са като като качество ? Аз искам фиилър под очите  и в брадичката Simple Smile

# 178
А Принцес как са като като качество ? Аз искам фиилър под очите  и в брадичката Simple Smile
На мен ми харесват.
Трендафилова съм в хвалила назад в темите.

# 179
Аз съм с Juvederm филъри и съм изключително доволна от трайността и като цяло ми подобряват качеството на кожата, затова не бих ги заменила, но за Принцес също съм чувала добри отзиви, въпреки че ги водят по-нисък клас.

Иначе за скинбустер, най-доволна съм от Принцес рич (правила съм Juvederm Volite и Visage). Сравнявам го с ефект като Juvederm Volite, но с една идея повече лифтинг и естествено цената е друга. Принцеса ми държа ефект около 4-5 месеца, което е доста с скинбустер. Но то е и до кожа и поддръжка. Аз като цяло задържам филъри (например в устните сложих 0.5 през март и изобщо не е спаднал. А на повечето хора, след първо поставяне в устните, на следващия месец се изпарява)

Иначе аз реших да си направя ботокс и микродермабразио (да видя как ще е на моята кожа, защото обмислям да си купя машинка за вкъщи).

Общи условия

Активация на акаунт