Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 29 тема

• 67 202
  • 804
  •   1
Отговори
# 180
  • Sofia
Аз записах час при Трендафилова за ботокс. Чак не мога да повярвам, че ще ми излезе 250 лв, вместо 500 лв. Прегледах интернет за мнения за нея и наистина има много добри отзиви. От вас някоя слагала ли е ботокс в Дерма акт или при Трендафилова.

Иначе за филърите - на промоция са само тези на Принцес, другите не са.
Аз съм слагала преди почти 2  години и съм доволна.Още преди да излезе майчинство.Вече е съдружник
Отново да попитам за Радиеса.Навила съм се да го пробвам.Интересува ме цена,ако някой е правил и препоръка за клиника

# 181
chocha , а не те е бетонирала да нямаш никаква мимика, нали? Мен от това ме е страх, а и също и искам да има повдигане на веждите - при теб имаше ли такъв ефект?

# 182
  • Sofia
chocha , а не те е бетонирала да нямаш никаква мимика, нали? Мен от това ме е страх, а и също и искам да има повдигане на веждите - при теб имаше ли такъв ефект?
Да,при мене имаше повдигане.После съм правила още 2 пъти пак в тази клиника ,но при различни доктори и не се получи същия ефект.Следващия път пак при нея ще пробвам да видя къде се крие котарака.

# 183
Супер, дано и при мен се получи, а и на тази цена си заслужава. На мен винаги ми излиза минумум 500 лева

# 184
Кои зони ще правиш?

# 185
Момичета, може ли да ми препоръчате за назолабиални бръчки кои от филърите на промоция в DermaAct е най-подходящо да пробвам?
Нищо не съм правила досега, на 40 съм. Отслабнах малко и лицето ми съвсем се изпи.
Опитах да се информирам назад и видях, че на места не се препоръчват филъри там заради бобър ефект.
Ако е така според вас, какви от промоционалните и къде е добре да сложа?
Ясно е, че трябва да се консултирам, но не искам да изглеждам съвсем боса, а и бюджетът ми е ограничен.

# 186
  • Sofia
Два пъти съм слагала   в тази област и не се харесах.Наистина се получи бобър ефект в комбинация със скули.Филъра беше Restylane defyne

# 187
Здравейте момичета.И аз ви следя с голям интерес,макар да съм още от четящите.Бихте ли ме посъветвали-долната част на лицето ми е някак увиснала и без контур.  Двойна брадичка в следствие на качени много килограми.На 45 години съм.Д-р Каляшева ми предложи Хай фу....800 лв.  С нетърпение ще чакам коментари.Моля за мнения.   Какво бихте ме посъветвали като ефикасни процедури.  Благодаря на момичетата,които дават съвети и споделят.

# 188
  • Бургас
При мен  Хай фу то нямаше никакъв ефект (аз го правих на цяло лице и шия) в друга клиника. Ако се решиш да го правиш при нея, ще съм благодарна на отзиви, да знам дали само при мен е така и дали има разлика при различните лекари и апарати!

# 189
Здравейте момичета.И аз ви следя с голям интерес,макар да съм още от четящите.Бихте ли ме посъветвали-долната част на лицето ми е някак увиснала и без контур.  Двойна брадичка в следствие на качени много килограми.На 45 години съм.Д-р Каляшева ми предложи Хай фу....800 лв.  С нетърпение ще чакам коментари.Моля за мнения.   Какво бихте ме посъветвали като ефикасни процедури.  Благодаря на момичетата,които дават съвети и споделят.

Аз ви съветвам вместо да питате тук, да погледнете препоръчани доктори из темата. Да запишете час и при друг специалист за консултация.
Дали вашето лице позволява да ви оформи скули доктора, за да се получи лифтинг ефект, дали хай фу ще е най-доброто в конкретния случай.
Идете при двама трима специалисти, защото всяко лице е индивидуално. Аз не мисля,че някой тук може да ви даде най-компетентната препоръка, но ако вие сте посетили 2-3 специалисти и се колебаете за кое има повече положителни отзиви, има резон да се допитвате и във форума.
Така си мисля аз.

Поздрави,

# 190
  • в 1001-та нощ
Момичета, може ли да ми препоръчате за назолабиални бръчки кои от филърите на промоция в DermaAct е най-подходящо да пробвам?
Нищо не съм правила досега, на 40 съм. Отслабнах малко и лицето ми съвсем се изпи.
Опитах да се информирам назад и видях, че на места не се препоръчват филъри там заради бобър ефект.
Ясно е, че трябва да се консултирам, но не искам да изглеждам съвсем боса, а и бюджетът ми е ограничен.

Най-добре е точков лифтинг. Консултирай се.

# 191
Това е много относително за назолабиалните.При мен не се получи бобър ефект, но лицето ми е едро а назолабиалните изразени.Сложих Принцес Волюм,1мг., който сега в клиниката е 225лв с -50%
Но без да Ви види лекар не знам дали може да се прецени.
 Иначе и на. мен ми предлагат Хайфу вече два пъти,но не съм
чела кой знае какви отзиви.
Последно лекарят ми каза,че с Радиес ще имам повдигане на долна част на лицето...,още се чудя

# 192
И аз съвсем скоро ще правя Радиес, въпреки, че все още не вярвам как ще ми оформи лицето. Слагах конци, пооправиха се нещата, нооо мина година и съм почти обла.

# 193
  • Бургас
И аз съвсем скоро ще правя Радиес, въпреки, че все още не вярвам как ще ми оформи лицето. Слагах конци, пооправиха се нещата, нооо мина година и съм почти обла.

А как се отразиха конците, имаха ли повдигащ ефект?

# 194
  • при Arctic Monkeys
По- добре направете МД кодове, ще получите лек лифтинг ефект, без да се боде директно в назолабиалните. На слабо лице с тънка кожа следва да се подбере доста старателно филъра, следва да е качествен и мек, каквито евтинините не са. Прочетете за МД кодове, нелоша стартираща процедура, като за начало.

Общи условия

Активация на акаунт