Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 29 тема

• 67 206
  • 804
  •   2
Отговори
# 195

Гневна и чело, като аз ги правя превантивно. Имам мноого малки бръчици на челото само. Слагам бейби дози ботокс.

# 196
И аз съвсем скоро ще правя Радиес, въпреки, че все още не вярвам как ще ми оформи лицето. Слагах конци, пооправиха се нещата, нооо мина година и съм почти обла.

А как се отразиха конците, имаха ли повдигащ ефект?
Да, определено, но пък скули и брадичка с тях няма как да стане, а си е доста инвазивна процедура. Та затова избрах Радиеса-иначе пак бих се спряла на.конци, но чак V образна няма как да стана с тях. Дано лифтира тоя Радиес наистина.

# 197
И аз съвсем скоро ще правя Радиес, въпреки, че все още не вярвам как ще ми оформи лицето. Слагах конци, пооправиха се нещата, нооо мина година и съм почти обла.

А как се отразиха конците, имаха ли повдигащ ефект?
Да, определено, но пък скули и брадичка с тях няма как да стане, а си е доста инвазивна процедура. Та затова избрах Радиеса-иначе пак бих се спряла на.конци, но чак V образна няма как да стана с тях. Дано лифтира тоя Радиес наистина.

А с какви конци те правиха?Аз съм със Силует софт и съм доволна,имаше видим ефект,е,остана още малко за лифтиране,но миказаха след 10 месеца.Все пак с една процедура няма как да заличим всичко като с магическа пръчка.Но процедурата си е инвзивна и само при добър доктор!Много съм доволна от моята-Атанасова в Пловдив "Атадерма".

# 198

А с какви конци те правиха?Аз съм със Силует софт и съм доволна,имаше видим ефект,е,остана още малко за лифтиране,но миказаха след 10 месеца.Все пак с една процедура няма как да заличим всичко като с магическа пръчка.Но процедурата си е инвзивна и само при добър доктор!Много съм доволна от моята-Атанасова в Пловдив "Атадерма".
BARB III, доволна съм, но ефекта попремина. Ако трябва пак да слагам ще са по 2 на страна+отдолу под челюстта. Доста време ще възстановявам и тоя Радиес...ще го видим.
Алена, как е при тебе Радиеса? Повдига ли още?

# 199
Някой да е правил хай фу?Доволни ,ли сте.Благодаря за мненията,но ако някой се е подлагал на тази процедура,моля за информация.

# 200
От хай фу не съм срещала още доволен човек и не само в темата. Резултатът май е 0.

# 201
От хай фу не съм срещала още доволен човек и не само в темата. Резултатът май е 0.
        Сърдечно благодаря!   Heartpulse

# 202

При кой лекар ще слагате Радиеса?

# 203
  • София
А за велашейп някакво мнение, венус легаси и криолиполизата?
Сега чета за някаква - Лазерна антицелулитна терапия   - “Tri-active anti cellulite technology” - лазерни антицелулитни процедури за редукция на теглото и мастнитните натрупвания в проблемни зони ..... това някой пробвал ли го е?

Последна редакция: ср, 31 юли 2019, 14:54 от dioni

# 204

При кой лекар ще слагате Радиеса?
д-р Чолакова, Пловдив. Живот и здраве след морето.

# 205
  • София
За пореден път ще кажа - ефект от криолиполиза 0

# 206
Няколко прителки са правили криолиполиза ефекта и при тях е 0.

# 207
  • София
Аз съм много доволна от Vela Shape както казах и малко по-напред.

# 208
  • в 1001-та нощ

BARB III, доволна съм, но ефекта попремина. Ако трябва пак да слагам ще са по 2 на страна+отдолу под челюстта. Доста време ще възстановявам и тоя Радиес...ще го видим.
Алена, как е при тебе Радиеса? Повдига ли още?

Ами, за момента мисля, че няма накъде повече да повдигне. Кожата е уплътнена и стегната. Доволна съм. Обмислям нещо за ръцете, ще видим док какво ще предложи.

А за велашейп някакво мнение, венус легаси и криолиполизата?
Сега чета за някаква - Лазерна антицелулитна терапия   - “Tri-active anti cellulite technology” - лазерни антицелулитни процедури за редукция на теглото и мастнитните натрупвания в проблемни зони ..... това някой пробвал ли го е?

За велашейп, венус легаси и криолиполизата - при мен и трите дават резултат, зависи какво целиш. Различни са.

Tri-active anti cellulite technology - съм правила в Инфинити клник, преди беше Леграно. При мен неефективно.

# 209
  • София
Алена, за коя част на ръцете обмисляш процедура?

Общи условия

Активация на акаунт