Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 29 тема

• 67 265
  • 804
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
yasmina може ли линк към центъра?

# 256
Аз да се похваля, че днес бях при Каляшева за устни. Сложихме 0.3 Juvederm Ultra. (имах 0.5 основа от Revolax Deep). Много съм доволна. Страхотно отношение, всичко ми бе разяснено,направо съм възхитена.
За съжаление пак посинях - моите устни явно няма как да се уголемят без синини...

Впечатления от Juvederm Ultra. Засега страхотни. Устните ми за 3 часа, от поставянето са супер хидратирани.

Каляшева ми каза да правя масаж. Вие колко често сте масажирали устните? Колко пъти на ден?

# 257
Аз да се похваля, че днес бях при Каляшева за устни. Сложихме 0.3 Juvederm Ultra. (имах 0.5 основа от Revolax Deep). Много съм доволна. Страхотно отношение, всичко ми бе разяснено,направо съм възхитена.
За съжаление пак посинях - моите устни явно няма как да се уголемят без синини...

Впечатления от Juvederm Ultra. Засега страхотни. Устните ми за 3 часа, от поставянето са супер хидратирани.

Каляшева ми каза да правя масаж. Вие колко често сте масажирали устните? Колко пъти на ден?
Много се радвам, че ти е допаднала и си доволна. И аз наскоро споделих същото.
Правих масаж 10 дни, сутрин и вечер по 2-3  мин. По принцип е хубаво по често, по бързо и по добре се намества филъра.

# 258
Страхотна е. И аз така щу процедирам. Направи ми впечатление също и че каза, че нямам нужда от други процедури. Не се опитя да ми пробута нещо

# 259
yasmina може ли линк към центъра?

https://www.beautystudiopik.com/lazerno-razgrazhdane-na-maznini/

Мисля че този център е нов и уреда бил единственият за България, затова едва ли някой ще има отзиви, но за самата процедура какво мислите?

# 260
  • в 1001-та нощ
yasmina, едва ли ... Радиочестотата също действа със затопляне до подобни градуси, и не води до трайна ликвидиране на мастните депа. Само се е спомага за освобождаване на съдържанието. На някои места я представят като гореща липосукция, но реално няма нищо общо с липосукцията.

# 261
Алена значи тази лазерна липосукция няма да има ефект ли? А дали има странични ефекти? Изобщо има ли уред който наистина има видим ефект за отслабване в областта на корема и паласки?

# 262
Аз смятам, че всички  тези уреди са една голяма измама. Правила съм доста процедури с венус легаси -  нищо! И като попрегледах темите назад, така е при 98% от подложилите се на радиочестоти и лазери. И всичките уреди са "единствени по рода си, най-нови,най-ефикасни"...като четеш рекламите, направо извайват! Притеснявам се дали и тази белкайра процедура прави нещо, дали е възможно едновременно да редуцира мазнината и да прибира увисването? Моля, ако има подложили се, да споделят има ли желания ефект при тях, защото не ми се дават пак едни 1000лв. за нищо! Дали пък процедурата, на която Аврора се подложи "нефертити лифтинг" би поприбрала едно леко увисване под брадичката и да постегне лицевия контур, или е само за гънките на шията?

Последна редакция: вт, 06 авг 2019, 22:43 от Делфин

# 263
  • при Arctic Monkeys
На мен ми правиха демонстрация на някакви ендосфери. Машина за извайване , последно поколение. Мен ако питате си е вакуум, който с помощта на едни топчета прави масаж. Уж имало и ултразвук който действал на мастните депа. Беше безумно скъпо и се отказах.

# 264
  • София
Аз не съм правила мезоботокс по шията, не бих се осмелила там. При така нареченият “Нефертити лифтинг”, който правих се работи по ръба на лицето, изглажда контура.

# 265
А дали може да повлияе на кожата под брадата? Изобщо, възможно ли е нещо да я поприбере без рязане? Става дума за малко

# 266
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте, някоя от вас има ли мнение за Aglea Derma в Пловдив?През този месец имат 30%намаление на процедурите и се чудя дали да се възползвам. Благодаря предварително

# 267
Здравейте момичета. Бих искала да помоля за мнение,потърсих в темите, но нямаше - някой ходил ли е при д-р Ася Данчева за назолабиални бръчки? Благодаря.

# 268
  • София
Аз прибрах малко с jawline
А дали може да повлияе на кожата под брадата? Изобщо, възможно ли е нещо да я поприбере без рязане? Става дума за малко

# 269
Аз прибрах малко с jawline
ssaa на  каква цена ви излезе jawline?

Общи условия

Активация на акаунт