Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 29 тема

• 67 267
  • 804
  •   1
Отговори
# 270
момчета има ли доволни от Restyline Vital ?

# 271

Аз съм доволна. С това поддържам кожата си регулярно. На всеки три месеца слагам на лице и шия. Пробвах и прехваления Жуведелм Волайт, ама не ми паресва. Рестилейн има и освежаващ ефект и лифтинг и сочност. При жуведерм само озаряване имаше при мен.
Но в началото сложих всеки месец по една ампула и после поддръжка на 3 месеца. Peace

# 272
rakel99 каква е цената и къде го слагаш? Получават ли ти се папули?

# 273

Да, аз правих vital light след пилинг TCA . Ефекта е много хубав. Подхранена кожа, освежена, намалени порички. Но според мен е нетрайна - 3 месеца ми казаха. Аз не съм следила колко точно се запази ефекта, но не е нещо уау. При мен беше и комбинирано със средно-дълбок пилинг.  Докторката ми предложи следващия път да пробвам хидратацията на juvederm, била с трайност 6 месеца.

Поздрави,
Мила

# 274
Цяло лято си правя глюколов пилинг на Keenwell вкъщи, защото е само 20%. През около 3,4 седмици. С мазна и склонна към акне кожа съм, а така я подържам в доста приличен вид. Слагам бб крем на Миша с фактор 42.

# 275
Аз също откакто открих гликоловата киселина на The Ordinary, кожата ми се прероди.

# 276
А нещо за оформяне на контур, различно от Радиес и Елансе?
С автоимунно заболявяне съм и ..не знам вече какво да бъде.

# 277
  • в 1001-та нощ
Да споделя за консултацията за ръцете, за която споделих, че планирам по-рано. Радиес ще бъде - една ампула, разпределена на двете ръце. Док. беше категоричен, аз го очаквах, и предвид страхотняи ефект на лицето - никак не се дърпам Simple Smile Видях и ефекта на живо - прекрасен. Може би есента ще го направя  - септември - октомври Simple Smile

# 278
Здравейте,

срещнах негативни отзиви за хайфу - всички ли сте категорични, че не е удачно да се използва като терапия? Препоръчаха ми я за леко увисване на клепачи и бръчки около очите.

Ако това не е удачно, какво друго би могло да се приложи в тази област според вас?

# 279
Здравейте,

срещнах негативни отзиви за хайфу - всички ли сте категорични, че не е удачно да се използва като терапия? Препоръчаха ми я за леко увисване на клепачи и бръчки около очите.

Ако това не е удачно, какво друго би могло да се приложи в тази област според вас?
Има неоперативен лифтинг, но нямам лични впечатления.

# 280
  • София
1000 лв
Аз прибрах малко с jawline
А дали може да повлияе на кожата под брадата? Изобщо, възможно ли е нещо да я поприбере без рязане? Става дума за малко
ssaa на  каква цена ви излезе jawline?

# 281
Мезотерапия с цел хидратиране на кожата удачно ли е да се прави зимата? Има ли сезонност тази процедура?

# 282
Мезотерапия с цел хидратиране на кожата удачно ли е да се прави зимата? Има ли сезонност тази процедура?
Правила съм зимата и лятото, ефекта и през двата сезона при мен беше идентичен.

# 283
Здравейте момичета интересувам се от премхаване на излишни мазнини в долната част на бузите намерих че процедурата се казва Бишектомия на анг го намирам като buccal fat removal обаче не намирам никакви инфо и цени за нея освен при Енчев ама  при него не бих отишла.
Въпросът ми е има ли друг начин за такава корекция примерно неоперативен и има ли друго име тази процедура за да знам как да го търся при различните хирурзи. Струва ми се че доста често се прави и съм сигурна че доста родни плейметки прокрай скулите са махнали мазнинките та едва ли е непозната процедура в  България но аз нещо не намирам инфо.

# 284
И аз съм се интересувала и за мен опция е Aqualyx fat dissolving injections  + face slimming botox + jawline filler / .

Общи условия

Активация на акаунт