Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 29 тема

• 67 284
  • 804
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте момичета интересувам се от премхаване на излишни мазнини в долната част на бузите намерих че процедурата се казва Бишектомия на анг го намирам като buccal fat removal обаче не намирам никакви инфо и цени за нея освен при Енчев ама  при него не бих отишла.
Въпросът ми е има ли друг начин за такава корекция примерно неоперативен и има ли друго име тази процедура за да знам как да го търся при различните хирурзи. Струва ми се че доста често се прави и съм сигурна че доста родни плейметки прокрай скулите са махнали мазнинките та едва ли е непозната процедура в  България но аз нещо не намирам инфо.

Плеймейтките надали са точили от скулите, по-скоро или са ги създали с филър или са изпити от диети и глад.
Но това не важи само за тях де, а има и генетика.
За бишектомия ми се върти в главата,че д-р Вандев в Пловдив извършва тази процедура. Аз му следя профила в инстаграм и по лични наблюдения работи много добре.

Не знам каква ви е формата на лицето, но дали повдигане със скули няма да пооправи нещата, или конци, или точков лифтинг.

Защо не идете на консултация при някой специалист/специалисти да ви даде по-обективно мнение. Ако наистина е влошено положението със сигурност едни скули или ботокс няма да оправят напълно нещата според мен.

Но проверете при д-р Вандев в Пловдив ако сте в България.

# 286
Също идва и във Варна, другия месец ще е тук и мисля да го посетя за Volux .

# 287
Здравейте момичета интересувам се от премхаване на излишни мазнини в долната част на бузите намерих че процедурата се казва Бишектомия на анг го намирам като buccal fat removal обаче не намирам никакви инфо и цени за нея освен при Енчев ама  при него не бих отишла.
Въпросът ми е има ли друг начин за такава корекция примерно неоперативен и има ли друго име тази процедура за да знам как да го търся при различните хирурзи. Струва ми се че доста често се прави и съм сигурна че доста родни плейметки прокрай скулите са махнали мазнинките та едва ли е непозната процедура в  България но аз нещо не намирам инфо.

Плеймейтките надали са точили от скулите, по-скоро или са ги създали с филър или са изпити от диети и глад.
Но това не важи само за тях де, а има и генетика.
За бишектомия ми се върти в главата,че д-р Вандев в Пловдив извършва тази процедура. Аз му следя профила в инстаграм и по лични наблюдения работи много добре.

Не знам каква ви е формата на лицето, но дали повдигане със скули няма да пооправи нещата, или конци, или точков лифтинг.

Защо не идете на консултация при някой специалист/специалисти да ви даде по-обективно мнение. Ако наистина е влошено положението със сигурност едни скули или ботокс няма да оправят напълно нещата според мен.

Но проверете при д-р Вандев в Пловдив ако сте в България.

Д-р Вандев е стоматолог. Лично аз не бих доверила други части от тялото си на стоматолог, освен зъбите си.  Мисля, че те са специализирани конкретно в своята област, и всички други умения, които придобиват, определено са изучени между другото. Естествено, това е мое мнение...!

# 288
Разгледах снимките на този доктор но не намирам нито една на бишектомия. Мисля че търся точно пластичен хирург който да ги махне през вътрешната страна на бузите както съм чела че се прави. Да филърите са вариант но те трябва да се подновяват непрекъснато и затова не го предпочитам. Аз скули си имам нямам нужда от още обем горе.

# 289
Здравейте,

срещнах негативни отзиви за хайфу - всички ли сте категорични, че не е удачно да се използва като терапия? Препоръчаха ми я за леко увисване на клепачи и бръчки около очите.

Ако това не е удачно, какво друго би могло да се приложи в тази област според вас?

HIFU не даде никакъв резултат и при мен... пари на вятъра...
Насочила съм се към следната процедура,но още събирам мнения:

http://skinline.bg/bg/neoperativna-blefaroplastika-plasma-bt/

# 290
  • в 1001-та нощ
Аз съм я правила. Какво те интересува?

# 291
Аз съм я правила. Какво те интересува?

Ами всичко!!! 😊 Като започнем от ефекта - доколко има или няма такъв, заслужава ли си? Колкото повече детайли - толкова повече ще съм благодарна!
Благодаря предварително

# 292
Аз също откакто открих гликоловата киселина на The Ordinary, кожата ми се прероди.
Може ли подробности за невежите? Blush Какво е това, как го използваш и какъв е резултата?

# 293
Аз също откакто открих гликоловата киселина на The Ordinary, кожата ми се прероди.
Може ли подробности за невежите? Blush Какво е това, как го използваш и какъв е резултата?

Това е продукт на марката The Ordinary, но най-добре се присъедини към темата на The Ordinary във форума, там има много информация и обсъждаме продуктите. Да не спамим тук Simple Smile

Аз да споделя, че устните от Каляшева ми се развиват страхотно. Не мога да им се нагледам. Обаче пак ми станаха две три бели петънца, които за съжаление не се махат или поне след пен-а не се махнаха.

Вчера правих и скинбустер Juvederm Visage. Мноого съм доволна този път - plump ефект и изравняване на тена.

# 294
  • София
КРР къде си сложи скинбустера, на каква цена и при кой? Много искам да се възползвам от офертата в Дерма акт, набелязала съм мезотерапиите, скинбустерите или плазмотерапията. Търся изравняване на тена, освежаване и заглажданене на финните линии. Бях се насочила към плазмотерапия обогатена с нещо. Моя ботокс поставен на чело и гневна при Денкова отдавна ме отпусна. Септември ще ходя при Чолакова за ботокс и после ще споделя.

# 295
Момичета,възможно ли е вече 4ти месец след лазер кожата все още да се възстановява и да регенерира?

# 296
Здравейте, какво бихте ми препоръчали за бръчки по деколтето - как да ги премахна и предотвратя нови?

# 297
КРР къде си сложи скинбустера, на каква цена и при кой? Много искам да се възползвам от офертата в Дерма акт, набелязала съм мезотерапиите, скинбустерите или плазмотерапията. Търся изравняване на тена, освежаване и заглажданене на финните линии. Бях се насочила към плазмотерапия обогатена с нещо. Моя ботокс поставен на чело и гневна при Денкова отдавна ме отпусна. Септември ще ходя при Чолакова за ботокс и после ще споделя.

Ходих в един център, където ми го слага с мезогън едно момиче, което се води медицински козметик. Тоест не е в клиника и не е от лекар. Но и се доверявам - отлично познава анатомията на лицето.
Излиза ми 200 лв.

# 298
Привет!
Аз не съм писала няколко месеца, но преди два дни попълвах устни при д-р Каляшева и реших, че трябва да споделя 😎
В предишните теми съм писала колко съм доволна от д-р Сапунджиева от Reverse, но този път реших да опитам при д-р Каляшева, тъй като устните, които качва в страницата си, за мен са прекрасни.
Тази жена е страхотен специалист, изключително внимателна и прецизна в работата си. Има много лека ръка и знае какво прави. Направи ми устните точно за 20мин. и за първи път не посинях. Постоянно ме питаше дали има нещо, което искам да знам, дали има нещо неясно за мен и дали имам нужда от време, за да си почина. Даде си препоръките според формата на лицето ми, но ме остави аз да реша дали искам да я послушам. Доверих й се и определено не сбърках, много си харесвам устните. Отделно я попитах за няколко бенки, някакво петно върху нокътя и препоръки за справяне с пърхот. Отговори ми на всички въпроси, написа ми рецепта и ми обясни как да се справям. Даде ми и визитка с личния си номер, и каза, че ако има нещо, е насреща. Филърът ми беше Restylane kysse, какъвто ми слагаха и в Reverse, но цената беше 450лв., вместо досегашната 500лв.
Още с д-р Сапунджиева обсъждах ботокс, понеже имам страшно изявена гневна и мимически бръчки. Сега д-р Каляшева каза "Ако ми позволиш, ще кажа, че имаш нужда от ботокс в гневна и мимически, тъй като са много дълбоки за възрастта ти(на 33 съм). Закъсняла си, но е по-добре да започнеш, ако не искаш да стане непоправимо. Можеш да си помислиш и да решиш как искаш да остаряваш, защото не всеки иска да остарява с ботокс, има хора, които предпочитат да остаряват естествено. И не е задължително да го правиш при мен"
Излишно е да пиша, че не съм от искащите да остаряват естествено и имам час за ботокс за следващата седмица 😁

# 299
момчета има ли доволни от Restyline Vital ?

Аз също съм доволна. Правих преди две години при д-р Присадашка - бяха три процедури. Много добре ми се отрази особено на зоната около устните и назобиалните. Записала съм час за другата седмица да направя отново. При мен ефектът беше много по-дълготраен и по-добър отколкото от Juvoderm Volite.

Общи условия

Активация на акаунт