Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 29 тема

• 67 321
  • 804
  •   1
Отговори
# 300
И аз съм възхитена от д-р Каляшева.

# 301
Относно Restyline Vital това включва всички зони на лице/шия или се избира зона? Гледам, че са 12 и 20 мл, което звучи достатъчно...

# 302
Относно Restyline Vital това включва всички зони на лице/шия или се избира зона? Гледам, че са 12 и 20 мл, което звучи достатъчно...

Момичета този или др. продукт коментирате? Как така 12-20 мл?

# 303
Вие ли определяте филъра или се доверяват на лекаря да определи?

# 304

При мен д-р Присадашка го поставя на цялото лице. Каза, че по протокол най-добре е да се направят три процедури май с разстояние от по 2 седмици между тях, като при първата се поставяше повече, а при следващите две - по-малко, обаче не помня точните количества. Тези милилитри 12 и 20 ми изглеждат много, защото това не е филър, а скинбустери.

# 305
Ох грешката е моя. Числото е 12/20 МГ на мл, явно стойност като при лекарствата. Значи с 1 мл доза не знам колко ще покрие, четох, че зс цяло лице покрива 2 мл

# 306
Здравейте!! Някой запознат ли е с следните процедури" Хайфу/ HIFU Лифтинг" Може ли да ми кажете повече информация. Дали някой от вас си е правил такава процедура и дали има ефект. 🙂

# 307
  • Бургас
Доста е коментиран назад, да не се повтаряме почети малко. Само ще кажа, че не прочетох някой доволен с конкретен резултат включая и аз.

# 308
Аз също четох, че няма доволни и видими резултати или “разгръщания”.

# 309
Дами, имам назобиални изразени бръчки които обаче имам от 18 годишна, т.е. принципно си ми е такова лицето. Но за да не станат реални бръчки и с оглед напредване на възрастта сега съм на 32, ако не се лъжа тук се предлага точков лифткинг. Имам си и бузки. Та гледам я А офертата в Дерма Акт и с какъв материал точно се работи и дали съответно има намаление. Гледах, че за там обсъждате др Трендафил. Някой правил ли е таково чудо?

# 310
Дами, имам назобиални изразени бръчки които обаче имам от 18 годишна, т.е. принципно си ми е такова лицето. Но за да не станат реални бръчки и с оглед напредване на възрастта сега съм на 32, ако не се лъжа тук се предлага точков лифткинг. Имам си и бузки. Та гледам я А офертата в Дерма Акт и с какъв материал точно се работи и дали съответно има намаление. Гледах, че за там обсъждате др Трендафил. Някой правил ли е таково чудо?
Аз съм на 35 и още се страхувам от филъри и др. подобни процедури. Мисля, че ще приличам на бобър на 50, ако почна отсега. Моето впечатление е, че повечето жени си оправят бръчките, но в никакъв случай не изглеждат по-млади. Есента ще заложа на иновативни пилинги, т. нар. интелигентни пилинги +хубава хидратация при козметик. Имам мимически гневни бръчки и знам, че ще се минимизират. За назолабиални не знам обаче дали пилингът би помогнал.

# 311
Аз съм на 35 и още се страхувам от филъри и др. подобни процедури. Мисля, че ще приличам на бобър на 50, ако почна отсега. Моето впечатление е, че повечето жени си оправят бръчките, но в никакъв случай не изглеждат по-млади. Есента ще заложа на иновативни пилинги, т. нар. интелигентни пилинги +хубава хидратация при козметик. Имам мимически гневни бръчки и знам, че ще се минимизират. За назолабиални не знам обаче дали пилингът би помогнал.

Няма как да приличате на бобър на 50, само защото на 35 сте си сложили ХК. Нашият организъм я произвежда, тя не е нещо чуждо на тялото.
Обаче има реална опасност да приличате на бобър на 50, ако Ви е генетично заложено, а Вие правите само хидратация.
Както писах на предишната страница, моята гневна бръчка е силно изявена и ако не се сложи ботокс, никаква хидратация няма да ме спаси.

За мен този довод, изтъкван от някои жени, е напълно неоснователен и погрешен.

# 312
Я пак някой да припомни за точковия лифтинг? Има ли лифтимг наистина?

# 313

Няма как да приличате на бобър на 50, само защото на 35 сте си сложили ХК. Нашият организъм я произвежда, тя не е нещо чуждо на тялото.
Обаче има реална опасност да приличате на бобър на 50, ако Ви е генетично заложено, а Вие правите само хидратация.
Както писах на предишната страница, моята гневна бръчка е силно изявена и ако не се сложи ботокс, никаква хидратация няма да ме спаси.

За мен този довод, изтъкван от някои жени, е напълно неоснователен и погрешен.

За съжаление ХК не е подходящ за гневна бръчка. Това за бобъра си е мое мнение и никого не ангажирам. На този етап моите гневни бръчки не са толкова дълбоки, трудно се забелязват благодарение на пилингите, които правя от 3 години. Никой не ми дава повече от 25,26 години, но предполагам, че е ген.

# 314
Написали сте, че се страхувате от филъри, затова съм посочила ХК. И всъщност грешите - ХК е подходяща за гневни бръчки.

Общи условия

Активация на акаунт