Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 29 тема

• 67 337
  • 804
  •   1
Отговори
# 315
Написали сте, че се страхувате от филъри, затова съм посочила ХК. И всъщност грешите - ХК е подходяща за гневни бръчки.
Точно за месец или два изчезва при моите приятелки, които по 2,3 пъти слагаха ХК в гневни бръчки.

# 316
Добре де, нали ХК не са дава за чело, за да не е опасно да попадне около очи или нещо такова. Аз също отлагам ботокса за много леки мимически и засега залагам на хидратацията. Обаче за бузките ми се иска лек лифтинг. Та кажете за тоя точков Simple Smile

# 317
Не съм чувала за такова нещо. Нали слагат ХК под очите дори.

# 318
  • в 1001-та нощ
Я пак някой да припомни за точковия лифтинг? Има ли лифтимг наистина?

Да

# 319
Аз да дам отзив за Juvederm Visage. Трети ден - ефектът се разгръща. Хубава, стегната кожа, хидратирана, изравнен тен.

# 320

Има и то много добър,доволна съм!

# 321
Какво представлява, една процедура достатъчна ли е за лек случай?

# 322
Някаква алтернатива за ботокс за зоната около пачия крак ? Радиочестотен лифтинг, фотоподмладяване ,процедури с лазер?

# 323

Бихте ли споделила повече подробности-при кой лекар, колко мл.,цена...

# 324
Прочетете за МД кодове в нета, за да разберетв какво е точков лифтинг.
Зс съжаление не може да се прави с кой да е филър и нямам идея дали с Принцес би се получило(той е на промо в момента)
Искам аз да питам за Радиес. При леко увисване на долна част на лицето и леки марионетни дали ще има ефект?

# 325
Скрит текст:

Бихте ли споделила повече подробности-при кой лекар, колко мл.,цена...

Аз съм от Пловдив и МД кодовете ги правих в Дермавист при д-р Ива Стоилова .3 мл  JUVÉDERM® VOLUMA и цената беше общо 1450 лв
Някаква алтернатива за ботокс за зоната около пачия крак ? Радиочестотен лифтинг, фотоподмладяване ,процедури с лазер?
Малко наизуст ще говоря,защото и аз не съм наясно още точно с кой уред се прави,но д-р Стоилова ми предложи някаква процедура нещо като неоперативен браулифтинг.Вероятно е с лазер,защото аз и казах,че от Хайфу ,Вива ,а преди това фотоподмладяване ефекта е нула при мен.Самата тя се беше правила и изглеждаше чудесно.Хем нямаше пачи крак нито бръчки по чело и гневна,хем стоеше естествено.Каза,че трайността с тази процедура е по-голяма отколкото с ботокс.Дори ще ми излезе  малко по евтино отколкото с ботокс.В графика за час го записаха,като браулифт ,но не разпознах такава процедура на страниците в нета на Дермавист.На 19.08 имам час и тогава ще видя точно какво ще работим.Ако се навия на това де,или ще заложа на сигурния ботокс:smirk:

Последна редакция: нд, 11 авг 2019, 17:01 от ETM

# 326
Добре де, нали ХК не са дава за чело, за да не е опасно да попадне около очи или нещо такова. Аз също отлагам ботокса за много леки мимически и засега залагам на хидратацията. Обаче за бузките ми се иска лек лифтинг. Та кажете за тоя точков Simple Smile

не беше ли ботоксът опасен за гневна бръчка?

# 327

Искам аз да питам за Радиес. При леко увисване на долна част на лицето и леки марионетни дали ще има ефект?
И аз се присъединявам към това питане. За процедура оформяне на устни, но не с цел увеличаването им, а повдигане на ъгълчета и заличаване на марионетни.

Иначе в сайта на Дерма акт дават Restyline за тази работа и много ясно, този няма намаление...

Последна редакция: нд, 11 авг 2019, 17:26 от Rainy day

# 328
  • Стара Загора
Здравейте .
В следствие на бременност и след това на раждане ми увисна кожата под брадичката или иначе казано гушата.Спряла съм се на LPG терапии.Дали ще има ефект?Който си е правил ако може да сподели.

# 329
Здравейте .
В следствие на бременност и след това на раждане ми увисна кожата под брадичката или иначе казано гушата.Спряла съм се на LPG терапии.Дали ще има ефект?Който си е правил ако може да сподели.
Има да . Аз съм си правила . Но трябва да спазваш курса от процедури, а при мен е сложно с времето и не ми се занимава да ходя по 2-3 пъти седмично.

Общи условия

Активация на акаунт