Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 29 тема

• 67 088
  • 804
  •   1
Отговори
# 660
Светлосенки прави Моника Благоева в София. И веждите ги прави супер, между другото. Който се интересува може да разгледа профила и във ФБ

# 661
Както споменах , Мария Андонова във Варна работи и по Phibrows метода , и Phishading , и пикселна техника , както и пудра .

Разгледайте я .

# 662
Rusalka, в предишна тема бях видяла,че си писала добър отзив относно др.Кулов за ринопластика,може ли да ми изпратиш снимки преди и след, скоро ще ходя на консултация при него Simple Smile

# 663
Светлосенки прави Моника Благоева в София. И веждите ги прави супер, между другото. Който се интересува може да разгледа профила и във ФБ

Благодаря ти, но не съм впечатлена. Друго търся като форма и ефект.

# 664

Какво мислите за перманентния грим(или както е по-новата технология) за устни? Допада ми, но дали без гланц не стои изсъхнало все едно си сложил молив за устни по целите устни?
Цените ми се струват високи за 90 мин работа с мастило(добър татуист взима същите пари, някои и по-малко). Дори аз не взимам 800 лв за 3 клиента на ден, друга дейност 🤪

# 665

Какво мислите за перманентния грим(или както е по-новата технология) за устни? Допада ми, но дали без гланц не стои изсъхнало все едно си сложил молив за устни по целите устни?
Цените ми се струват високи за 90 мин работа с мастило(добър татуист взима същите пари, някои и по-малко). Дори аз не взимам 800 лв за 3 клиента на ден, друга дейност 🤪

Без да коментирам цената, въобще не ми харесва перманентния грим на устни и очи, изглеждат ми евтино и неестетично.

# 666
  • София
Правила съм перманентен грим на устни и много хубаво стана.
Снимката е по-стара (преди да опитам с филър), сега нямам вече грим на устните. Бих направила пак, ако не болеше толкова:)

Последна редакция: нд, 01 сеп 2019, 10:17 от Aurora

# 667
  • Пловдив
Според мен добре поставен филър ХК на устните стои далеч по-добре от перманентен грим. Лично мнение.

# 668
И аз мисля така,залагам на формата и обема,а колкото до цвета-червила бол,даже предпочитам хидратиращи гланцове,стоят много по-секси.

# 669
Здравейте момичета,
аз идвам с въпрос за ендоскопски лифтинг и добър специалист, много е трудно с намирането на информация, бях на консултация при Ильо Стоянов, но в момента не разполага с лиценз на техниката за ендоскопски лифтинг и търся алтернатива извън България, моля който има информация да сподели, много от певиците от Попфолк жанра са с лифтинг но не намирам информация къде се оперирали, така че ще се радвам да споделите ако имате информаця по въпроса.

# 670
  • Бургас
Аз също се имтересувам, но все още нямам информация. Ще се радвам, ако някой има и сподели, cyberart ако намериш, ще съм благодарна да споделиш.
Благодаря предварително!

# 671
Отново се обръщам за съвет , към дамите с конци.
Поставих Aptos , преди 5 дена. Нямам синини, все още усещам  болка , от едната страна имам дупка , а след нея подутина около сантиметър. Контролният преглед ми е след три седмици, но съм притеснена, да не остане така. Много е грозно . Мога ли да се надявам , че ще се прибере ? Трябва ли да предприемам нещо или да изчакам контролния преглед. И има ли начин, да се поправи ?
Съжалявам за многото въпроси , ще съм благодарна на всякакви препоръки !

# 672
О, да, колкото и невероятно в момента да ти изглежда - и дупките изчезват, и подутините спадат:) Аз бях много притеснена за тези неща и дори първите 10-на дни се ядосвах, че се подложих на тази процедура. Но все пак и опита на лекаря е от значение. При кого слага конците?

# 673
Благодаря за успокоителните думи , Jas. Надявам се , тези неравности да се заличат, възможно най-скоро. Аз съм с тънка кожа и се опасявам, да не се вижда конеца в последствие. Сега като се гледам в огледалото и съжалявам , че се подложих на тази интервенция .

# 674
Всичко ще се заличи,колкото и да не ти се вярва.

Общи условия

Активация на акаунт