Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 29 тема

• 67 092
  • 804
  •   1
Отговори
# 645
Момичета, според вас има ли разлика във вида на обезболяване - обезболяващ крем или зъболекарска упойка?За устни става въпрос... Не съм се запознала с този въпрос по-обстойно.

# 646
Да, същата. На мен лично ми направи огромна поразия на устните преди 6-7 години. Тогава нямаше толкова добри обезболяващи кремове и слагаха зъболекарска упойка. Започна да слага филъра, но явно пукна кръвоносен съд и оттам тя се шашна много . Сложи целия продукт от другата страна. Получи се ужасна синина и асиметрия . Не излизах навън около 20 дни.

Оле, изключително съжалявам за лошото преживяване...
Дано сега всичко е наред!

# 647
  • в 1001-та нощ
Момичета, според вас има ли разлика във вида на обезболяване - обезболяващ крем или зъболекарска упойка?За устни става въпрос... Не съм се запознала с този въпрос по-обстойно.

Разбира се, че има разлика. Зъболекарската упойка е ... прекалена за мен в случая. В сегашните продукти има и лидоакин, и само крем е достатъчен.

# 648
  • Пловдив

Голяма е разликата! Зъболекарската упойка напълно обезболява, за по-дълъг период, няма никаква чувствителност на мястото. НО не е подходяща при поставяне на ХК в устните. При разгръщането на действието на зъболекарската упойка мястото отича, което пречи на добрата преценка при поставяне на ХК в устните.
Аз си правя устните при стоматолог. Не постява тази упойка, когато прави устни.

# 649
  • Варна
Момичета, дайте добър лекар във Варна за устни, отдавна съм си наумила и сега дойде момента. Колебая се между Скин лайн и клиниката на д-р Денкова във Варна. Ще бъда благодарна за отзиви и насоки.

# 650
Коя беше лекарката от Варна, дето направи салон в София с Грета Желева - Амбър студио ?
Тя е много добра, просто ми убегна името и.

# 651
Мисля, че е Янита Михайлова . Но не е постоянно в София, доста практикува и във Варна. Дано не бъркам името.

# 652
  • при Arctic Monkeys
Не вярвам да има уважаващ себе си лекар, който да поставя зъболекаска упойка на устни. Упойката деформира тъканите, получават се отоци. Какво ще моделира и оформя после, не ми е ясно. Изтърпява се болката и без такава упойка.

# 653
Поставяха преди години, абсолютно вярно е, че става оток и после несъразмерно боденето. 

# 654
Здравейте, момичета ! Случвало ли се е с някоя от вас , след повече от шест месеца след поставянето на филър в лицето , на местата на слагане да се образуват по твърди участъци както и на места се усещат като топчета ?

# 655
  • София
Някой правил ли е Venus legacy на тяло ?

# 656
Напиши в търсачката във форума Legacy и ще ти излязат достатъчно коментари .

# 657
Аз имам следния въпрос, да знаете дали някъде в България някой прави" пудровый брови " , питам защото това не е микроблейдинг, не съм сигурна дали е Phi Brows и ако някоя от вас е запозната, моля нека сподели.
Но въпросната техника или метод стои изключително естествено и много ми хареса.

# 658
Аз имам следния въпрос, да знаете дали някъде в България някой прави" пудровый брови " , питам защото това не е микроблейдинг, не съм сигурна дали е Phi Brows и ако някоя от вас е запозната, моля нека сподели.
Искаш да кажеш техника светлосенки. И аз търсих. Но... като рускините няма да намерим тук.

# 659
Аз си правих моите по този метод, вежди тип Пудра.Във Варна, при Ирина Калашникова.Май и тя е рускиня.Резултатът много ми хареса , но за съжаление при моята смесена кожа не се задържаха в този вид, поизбледняха доста.

Общи условия

Активация на акаунт