Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 29 тема

• 67 095
  • 804
  •   1
Отговори
# 630
Извинявам се, но аз пак да си повторя въпроса: Кой лекар бихте препоръчали за корекция на двойна брадичка? Благодаря!

Бх ти препоръчала да си направиш консултация на няколко места, за да се изясни недвусмислено какво формира двойната брадичка.
Скрит текст:
Това е съществено за избор на правилния подход. Дали тъканите са отпуснати, или има мазнинки в зоната, или е просто ген и специфика на това как тъканитие са разположени в тази област. Защото и подходите ще са различни. Ще дам пример с дупето - защото там е по-видимо. Има жени с изхвръкнало дупе - без да са спортували - кръгло, обло, вирнато, съответно нямат и бричове. Има жени с плоско  дупе и бричове. Просто ген. Вторите както и да се пънат - няма да се докарат, като първите без външна намеса. И в областта на шията - тази физиология - как тъкантие са разположени - има значение. Ако двойната брадичка е само в резултат на мазнинки - прилага се подход за редуциране на мастното депо и стягане на кожата. От инжекционните най-популярен е Belkyra - скъпо е, травматочно е, но има резултати.  Ако тъканите са просто отпуснати .... няма кой знае какво да се направи при свършен факт. Превантивно има ефект от спорт, защото се поддържа тонус, и мускулатурата е ОК.

Аз спортувам от над 15г и виждам как при опр. движения се товари точно тази област. Убедена съм, че това е причина да нямам никакво отпускане в тази област, а и кожата на шията ми, все още е безурпечна. При неспортувалите жени е различно.

Не зная какъв стил на живот имаш, ген и т.н. Но консултирай се на няколко места - за да обсъдите каква е причината за двойната брадичка, и след това може да се мисли как да се подобрява положението.

Благодаря много. Аз също спортувам кажи-речи цял живот, нямам излишни килограми, но имам ген - майка ми е много слаба и с изключително неестетически изглеждаща двойа брадичка. Аз съм много далече още от това положение, може би и благодарение точно на спорта, но виждам как с годините нещата все пак вървят в подобна посока. Например сравнявам снимки от сега (37 г.) с такива на около 30 и виждам разликата.
Какви специалисти бихте препоръчали по-точно да посетя? Струва ми се, че ако отида само при хирурзи (Георгиев, Енчев и подобни) те директно може да ме хвърлят в тежката артилерия с операция, която може и да не е належаща, затова бих искала да чуя мнението и на други специалисти. Какво бихте казали?

# 631
  • в 1001-та нощ
В такива случай процедури с радиочестота биха били подходящи - защото способстват формирането на колаген в третираната зона.

Аз ходя в Скин лайн, с д-р Михайлов обсъждам това, което ме вълнува по темите. Има апаратира за радиочестота - процедурата се извършва от терапевт, не от лекар. Можеш да ги посетиш, и да коментирате.

# 632
Mila_aleks,  така е!  Д-р Гергана Манолова,  моя е грешката,  разгледах галерията,  но не съм видяла първото име.

# 633
Здравейте, може ли мнение за д-р Вилия Деспотова? Интересува ме за поставяне на филъри на лицето, не в устни

# 634
Посочения сайт не го бях разглеждала... Направо ме отказахте... Сега не знам къде бих отишла за устни в София, бихте ли препоръчали? При Денкова добри ли са?

# 635
Посочения сайт не го бях разглеждала... Направо ме отказахте... Сега не знам къде бих отишла за устни в София, бихте ли препоръчали? При Денкова добри ли са?

д-р Лидия Ванеска (по отзиви от познати)
препоръчвам като човек,който е посещавал д-р Каляшева
д-р Гергана Манолова не съм посещавала,но устните на живо, които съм видяла и контур на лицето, скули са много естетични
д-р Мирчевска (по отзиви във форуми )
похвалиха ми на скоро д-р Хитова в Евродерма  (може и да бъркам името на клиниката )

# 636

д-р Лидия Ванеска (по отзиви от познати)
препоръчвам като човек,който е посещавал д-р Каляшева
д-р Гергана Манолова не съм посещавала,но устните на живо, които съм видяла и контур на лицето, скули са много естетични
д-р Мирчевска (по отзиви във форуми )
похвалиха ми на скоро д-р Хитова в Евродерма  (може и да бъркам името на клиниката )
Благодаря ви, ще ги разгледам!

# 637
Гергана Манолова не съм я посещавала като лекар, но я познавам бегло и мога да кажа, че е адски неприятен човек , поне такова впечатление оставя.Може с пациентите да не е така.
От галерията ,показана по-нагоре  ,също съдя,че не се справя особено добре като естетичен дерматолог или поне не според моите критерии.

# 638
А за устните на д-р Александра Манолова какво мислите?

# 639
Ако съдя по това, което съм виждала като резултати само Мирчевска и Трендафилова правят споличливи устни.

# 640
А какво става със старата школа - Бърдаров, Балабанова, Йорданова, на Филорга вносителката забравих и името .. Тончева май ?

# 641
Имате ли отзиви за тази процедура: Неоперативна БЛЕФАРОПЛАСТИКА - PLASMA LIFT

# 642
А какво става със старата школа - Бърдаров, Балабанова, Йорданова, на Филорга вносителката забравих и името .. Тончева май ?

За доцент Балабанова в Александровска ли говориш ? И има ли добри отзиви за нея ?
На скоро ми я споменаха като добър специалист.

# 643
Да, същата. На мен лично ми направи огромна поразия на устните преди 6-7 години. Тогава нямаше толкова добри обезболяващи кремове и слагаха зъболекарска упойка. Започна да слага филъра, но явно пукна кръвоносен съд и оттам тя се шашна много . Сложи целия продукт от другата страна. Получи се ужасна синина и асиметрия . Не излизах навън около 20 дни.

# 644
  • София
Др.Трендафилова(ДермаАкт)
Др.Шаркова(VDerm)
Др.Каляшева

Общи условия

Активация на акаунт