Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 29 тема

• 67 100
  • 804
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Здравейте момичета,
от доста време не се бях включвала, но не мога да не се похваля с ново чело Simple Smile все още съм на втори ден ботокст и усещам все едно съм си сложила маска на челото и тя започва да стяга леко. Нямам главоболие и се чувствам добре.
Който все още го мисли му казвам смело да не го отлага. Болка няма без лидокаин е процедурата, няма синки за 10-15 мин и бях готова за 2 зони.
Ботокса ми го постави д-р Георгиевски в клиниката на д-р Денкова. Наистина страшно лека ръка има Simple Smile, много симпатичен и лъчезарен.

# 616
  • в 1001-та нощ
А стандартно колко е една ампула и реално трябва двойно да се плати за 2 ли за да има ефект. Това да ли се отнася за другите два аналога.

1 бр. е 1,5 мл и се разрежда с лидокаин. Колко е нужно зависи от зоната, която ще се треира и какви са целите.

# 617

kuku_i_pipi да, при мен никаква трайност. Първият път  издържа 3 дни... Втори и трети опит до десетина дни... но може и причината да е в моя организъм, знам ли.

# 618
Искам да попитам някой има ли впечатление за д-р Манолова за устни?
Виждам добри резултати в профила и в инстаграм, както и стряскащи, но това предполагам е по желание на пациентите и... Аз търся естествен резултат...

Ако става въпрос за тази доторка http://allureclinic.bg/%d0%b3%d0%b0%d0%bb%d0%b5%d1%80%d0%b8%d1%8 … 0/#bruno_lightbox[gallery-2095283631]/2/ - никога не бих и се доверила, въобще не ми харесват резултатите, с малки изключения.

# 619
  • Пловдив
Искам да попитам някой има ли впечатление за д-р Манолова за устни?
Виждам добри резултати в профила и в инстаграм, както и стряскащи, но това предполагам е по желание на пациентите и... Аз търся естествен резултат...

Ако става въпрос за тази доторка http://allureclinic.bg/%d0%b3%d0%b0%d0%bb%d0%b5%d1%80%d0%b8%d1%8 … 0/#bruno_lightbox[gallery-2095283631]/2/ - никога не бих и се доверила, въобще не ми харесват резултатите, с малки изключения.

И на мен не ми харесват устните. На повечето снимки се вижда асиметрия, освен това оставя ъгълчетата на усните "паднали", което придава тъжен вид на лицето.

# 620
  • София

[/quote]

За първи път виждам снимки, на които пациентите "преди" изглеждат по-добре отколкото "след" - това изобщо не е за хвалба.

# 621
  • Бургас
До колкото виждам в тази галерия устните са просто понапълнени, няма никакво оформяне, да не говорим, че видях снимки на които преди дамите са имали ъгълчета нагоре, а след това са увиснали и ги прави да изглеждат уморени, а за ръбчетата/очертанията да не говорим, виждам хубаво очертани преди и разляти след.....
Може и да се е научила да държи спринцовка, но определено с естетиката и оформянето я няма въобще, то това не се учи, или имаш око и начин на мислене или нямаш, а това е най-важното, защото техниките се учат, но преценката не.....
Мое мнение, става ако искаш просто да си сложиш и да си по модата просто да имаш,  но ако искаш да се харесаш и да изглеждаш добре, аз поне не бих се доверила....

# 622
И на мен ми направи впечатление че "преди" в много от случаите е по-добре от "след"

# 623
Беше правила мезотерапия в Биг брадър в ефир (някакво изпитание беше, не помня точно)  с пусната коса и доста нехигиенично изглеждаше. Денкова чак излезе с пост по въпроса, че това е срам за цялата лекарска гилдия. Оттогава съм скептична за нея.

На мен също не ми харесват публикуваните на сайта резултати.

# 624
Извинявам се, но аз пак да си повторя въпроса: Кой лекар бихте препоръчали за корекция на двойна брадичка? Благодаря!

# 625
здравейте, спомням си че е обсъждано но моля ви препоръчайте ми добър колаген на дражета за пиене за подобряване на кожата Simple Smile

# 626
Беше правила мезотерапия в Биг брадър в ефир (някакво изпитание беше, не помня точно)  с пусната коса и доста нехигиенично изглеждаше. Денкова чак излезе с пост по въпроса, че това е срам за цялата лекарска гилдия. Оттогава съм скептична за нея.

На мен също не ми харесват публикуваните на сайта резултати.
Привет,

Грешите, д-р Гергана Манолова прави мезотерапията в Биг Брадър , говорим за различни лекари.

Гореобсъжданата дама се казва Александра Манолова.

Аз пък не мисля,че е редно и колегиално да се обсъжда визията на колеги. Виждала съм прекрасна и деликатна работа на Гергана Манолова и не толкова добра от д-р Денкова, независимо,че да речем д-р Денкова много поддържа външния си вид!

# 627
  • София

За първи път виждам снимки, на които пациентите "преди" изглеждат по-добре отколкото "след" - това изобщо не е за хвалба.
[/quote]
И на мен не ми харесват изобщо!

# 628
  • в 1001-та нощ
Извинявам се, но аз пак да си повторя въпроса: Кой лекар бихте препоръчали за корекция на двойна брадичка? Благодаря!

Бих ти препоръчала да си направиш консултация на няколко места, за да се изясни недвусмислено какво формира двойната брадичка. Това е съществено за избор на правилния подход. Дали тъканите са отпуснати, или има мазнинки в зоната, или е просто ген и специфика на това как тъканитие са разположени в тази област. Защото и подходите ще са различни. Ще дам пример с дупето - защото там е по-видимо. Има жени с изхвръкнало дупе - без да са спортували - кръгло, обло, вирнато, съответно нямат и бричове. Има жени с плоско  дупе и бричове. Просто ген. Вторите както и да се пънат - няма да се докарат, като първите без външна намеса. И в областта на шията - тази физиология - как тъкантие са разположени - има значение. Ако двойната брадичка е само в резултат на мазнинки - прилага се подход за редуциране на мастното депо и стягане на кожата. От инжекционните най-популярен е Belkyra - скъпо е, травматочно е, но има резултати.  Ако тъканите са просто отпуснати .... няма кой знае какво да се направи при свършен факт. Превантивно има ефект от спорт, защото се поддържа тонус, и мускулатурата е ОК.

Аз спортувам от над 15г и виждам как при опр. движения се товари точно тази област. Убедена съм, че това е причина да нямам никакво отпускане в тази област, а и кожата на шията ми, все още е безурпечна. При неспортувалите жени е различно.

Не зная какъв стил на живот имаш, ген и т.н. Но консултирай се на няколко места - за да обсъдите каква е причината за двойната брадичка, и след това може да се мисли как да се подобрява положението.

Последна редакция: чт, 29 авг 2019, 13:29 от a.l.e.n.a

# 629
здравейте аз имах малка двойна брадичка и то по-скоро при определени движения и ми предложиха процедури с радиочестота, имаше подобрение поне при мен Simple Smile но не на 100%

Общи условия

Активация на акаунт