Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 29 тема

• 67 255
  • 804
  •   1
Отговори
# 240
  • Sofia
Не харесвам Мира Добрева, но не виждам ефект патка на тази снимка, може би са прекалили малко с контура, тя си има естествено големи устни

За ефект "питка" писаха, не "патка". Въпреки че не знам какъв точно смисъл се влага в тази дума, защото, като гледам снимката, моето лице изглежда горе-долу със същия обем и контур като това на Мира, без да съм слагала филъри в живота си. Rolling Eyes

# 241
Да, моя грешка, не съм прочела правилно за патката

# 242
На мен Мира ми харесва като резултати. Вярно, че има грим, но жена на 45-50 г да изглежда така и поддържано и здрава(такова усещане ми излъчва), не виждам лошо. Има къде къде по-кофти намеси, особено по устни.

# 243
  • София
На мен Мира ми харесва като резултати. Вярно, че има грим, но жена на 45-50 г да изглежда така и поддържано и здрава(такова усещане ми излъчва), не виждам лошо. Има къде къде по-кофти намеси, особено по устни.

И аз така смятам.

Не ми харесват тези определения “питки”, “бобъри”. Някак злобно ми изглежда.
Важно е всеки един какво харесва и как се чувства относно грижите, които полага за себе си.

# 244
И аз знам от лекари,че папулите след мезо зависят от влаганото вещество.
Ефект питка и бобър се получава,когато се прекали с желанието за за опънато лице плюс обемни устни.
Моето лице е със структура,която не позволява да няма назолабиални и запълването им ще ме накара да изглеждам точно питка.
Поизгладиха ми ги с филър,за да не са ясно изразени,но ако ги запълна изцяло ще съм баш питка/бобър

# 245
Аз пак ще напиша, че според мен леко назолабиални са човешко нещо(не барбенско опъпнато), стига естествено да няма висящи кожи... Та на моите деца им личат назолабиалните в полу-усмихнато. Нормално (не дебело или слабо) дете на 3 години, какво да опваме

# 246
  • при Arctic Monkeys
Трябва да се съблюдава естествената структура на лицето. При мен по-изразени бяха марионетните, запълвани са леко директно там, но ефекта е по-добър при лифтиране с точки в скулите.  Методът да се боде директно в назо и марионетни не е много удачен, особено ако лицето е месесто .То, за това е важно кой го прави, както и материала. При твърди, евтини филъри,поставени неправилно, много ясно че ще личи и няма да е добре.

# 247
Според мен и всяка жена търси различен ефект.  Аз примерно искам да изглеждам с омекотени линии и минус 7-8 години. Не нося грим, не искам да съм изпъната като след фотошоп.

# 248
моите назолабиални бръчки запълних директно в тях с един мл Рестилейн разделен на двете страни. това в комбинация с филър в скулите ми реши проблема. А бръчките бяха много изразени. Моето лице е слабо и нямам проблем с пълненето.
питки, погачи и прочие не получих...
Ефектът от двата филъра продължава вече повече от 9 месеца.
А съм почти на половин век...

# 249
Мисля да пробвам някоя от тези процедури в Дерма акт на половин цена:

Мисля направо да отида и да съчетая консултация + процедурата на половин цена. Вие какво бихте препоръчали за на сляпо пробване, при положение, че цената е малко по-висока от само консултация? Ще съм правила преди това 12-14 дни по-рано oxygeneo. Търся съживяване на кожата.

# 250
  • в 1001-та нощ
Правила съм RRS Hyalift 75 Proactive - 3ml еднократно, и съм доволна.

# 251
Момичета, препоръчайте доктор за махане на бенки в София?

# 252
Момичета, препоръчайте доктор за махане на бенки в София?

Препоръчвам ти докторът, който търсиш, да е хирург, и да имаш възможност за хистологично изследване на бенката, за да се определи дали е доброкачествен израстъка, или не дай си боже, нещо злокачествено.

# 253
Здравейте, отдавна не съм се появавала тук , но имам нужда да чуя мнението ви.
ЛАЗЕРНО РАЗГРАЖДАНЕ НА МАЗНИНИ с някакви апликатори. С диоден хипертермичен лазер . Уреда бил единствен за България - BeautySculp
Да не пускам линк тук, ще ви цитирам какво пише в сайта на центъра:
1 процедура премахва 30% от локализираните мастни натрупвания по тялото

Целта на системата 1060nm диодна хипертермична лазерна липолиза е чрез елиминирането на 3 от 5-те основни съставки на мастната клетка да постигне директно отстраняване на поне 30% от мастните клетки в тази зона само с една процедура.

Резултатите, от проучванията показват, че много трудно биха се натрупали мастни депа отново.

Това е неинвазивната алтернатива на липосукцията и цели същият резултат – да освободи депото от количества мастни клетки. При евентуално бъдещо напълняване, опасността от натрупване на третираната вече зона е напълно ограничена.

Kак действа технологията- 1060nm диодна хипертермична лазерна липолиза

За разлика от други нехирургични процедури за редукция на мазнини, с 1060nm диоден лазер няма засмукване на мазнините и разтягане на тъкани. Гъвкавата апликаторна система ляга плътно върху третираната зона, дължината на вълната e внимателно подбрана да може ефективно да постигане хипертермични температури /стабилна целева температура от 42-47С/ в мастната тъкан и да атакува нежеланите адипоцити/мастни клетки/.  1060nm диодният лазер прониква директно в тъканта загрява мастните клетки, уврежда структурната им цялост и предизвика реакция на апоптоза (премахване на мастните клетки).

С помощта на патентовани цикли на нагряване и охлаждане, лазерът има лифтинг ефект, за да се предотврати увисването на кожата след премахването на нежеланите мастни натрупвания и резултата на практика е стягане, заздравяване и подобряване вида на кожата върху третираната област.

Ефекта се виждал след половин месец. Нищо не разбирам от подобни иновации, притеснявам се от странични ефекти или пък изобщо да няма ефект... знам ли...

# 254
Здравейте, нова съм в темата 🙂 предстои ми консултация в Естетика Истамбул, дали може малко мнения
PS съжалявам ако е писано преди, но не успях да изчета всичко

Общи условия

Активация на акаунт