Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 29 тема

• 67 349
  • 804
  •   1
Отговори
# 330
Много са хубави тези кодове, но ако не е плачебно положение, а наша субективна прищявка(за себе си пиша), 1000-1500 лв е доста... Дали е УАУ ефект и всяка година ли се прави?

# 331
Много са хубави тези кодове, но ако не е плачебно положение, а наша субективна прищявка(за себе си пиша), 1000-1500 лв е доста... Дали е УАУ ефект и всяка година ли се прави?
За мен ефекта е супер,но за трайността ще трябва да пиша поне след година,макар че се сетих докторката каза ,че трябва да е две години.

# 332

Искам аз да питам за Радиес. При леко увисване на долна част на лицето и леки марионетни дали ще има ефект?
И аз се присъединявам към това питане. За процедура оформяне на устни, но не с цел увеличаването им, а повдигане на ъгълчета и заличаване на марионетни.

Иначе в сайта на Дерма акт дават Restyline за тази работа и много ясно, този няма намаление...

Слагах Радиес през април заради увисване на ъгълчетата ,марионетните ,но за съжаление при мен ефекта е нулев.Никакво подобрение.

# 333
  • в 1001-та нощ
Добре де, нали ХК не са дава за чело, за да не е опасно да попадне около очи или нещо такова. Аз също отлагам ботокса за много леки мимически и засега залагам на хидратацията. Обаче за бузките ми се иска лек лифтинг. Та кажете за тоя точков Simple Smile

не беше ли ботоксът опасен за гневна бръчка?

Опасно е, когато продукт с висока плътност, като например хиалуронов филър, попадне в кръвоносен съд, който храни очния нерв. Стига се до загуба на зрение. Само че, вече филърите се поставят със специална техника с аспирации, и при работа в тази област лекарите са много прецизни.

Не се прави всяка година,  зависи и от случая.

Аз едната година правих точков лифтинг, а следващата Радиес, но такива са били моите нужди.

# 334
Моля за правилите Oxygeneo след  първатаа процедура какво мога да очаквам?
Имам повод в събота, а в четвъртък ще я правя за пръв път като алтернатива на Hydrafacial , но ме притеснява дали ще има някакви странични реакции.
След колко процедури забелязвате пподобрение в състоянието на кожата?

Интересувам се и за жената , която беше поставяла Volux при Ива Стоилова - как се отразява към днешна дата и доволна ли е ?
Ще очаквам отзиви и за неоперативния браулифтинг.

# 335
Категорично за мен Oxygeneo не е по-добър, дори не е равен на Hydrafacial. Започнах отново с Хидрата и съм доволна.

# 336
Аз правих 1 път Окси, предстои още една. Нямам конкретни проблеми, правя го за леко почистване и хидратация. Не мога да кажа за Уау ефект, но предполагам при редовно правене ще се насложи.
Много съм доволна от Милена в Скинлайн. Там има и добра цена: 2 процедури за 260 лв. Аз лично мисля да правя по 1 на месец такава или иглена мезо.
След процедурата няма следи, кожата е много мека и хидратирана 🤗

# 337
Категорично за мен Oxygeneo не е по-добър, дори не е равен на Hydrafacial. Започнах отново с Хидрата и съм доволна.
Знам си аз, ама отзивите от youtube които гледах ми дават надежда че ще се отрази добре на кожата.

Колебая се дали да не пробвам 1 Hydrafacial + 1 ClearLift + Колагенова мезотерапия Guna сега е на промоция при нас за 485 лв . 
Като алтернатива за борба срещу капилярите , докато не се подложа на добър лазер есента.

# 338
Добъър деен Simple Smile) Как сте момичета ? Може ли да изкажете мненията си за хиалуроновата киселина в устните ? Колко време стой приблизително, променя ли се след това формата на устата ако не слагаш повторно ? Боли лии ?

# 339
Добър ден! Аз лично съм си слагала 2 пъти като вторият беше преди повече от година. По мои наблюдения все още имам останал. Бързината, с която хиалуронът се разгражда, зависи от хидратацията на твоя организъм. Затова лекарите препоръчват да се пие повече вода, защото ако си дехидратира организмът ти ще черпи от хиалуроновата киселина. Манипулацията не е крайно болезнена, все пак е просто убождане на игла, всеки има различен праг на болка.

# 340
Колебая се дали да не пробвам 1 Hydrafacial + 1 ClearLift + Колагенова мезотерапия Guna сега е на промоция при нас за 485 лв .  
Като алтернатива за борба срещу капилярите , докато не се подложа на добър лазер есента.

В коя клиника и при кой специалист?

# 341
За Варна се отнася - Delicious.

# 342
От скоро ползвам домашен (в темата за домашни апарати е доста писано за него: https://pt.aliexpress.com/item/32897800042.html?spm=a2g0o.detail … .4.32224240ovpz84) апарат за мезо, слагам серум на Filorga. Като процедура дали може да се сравни с апаратните по козметичните центрове?

# 343
  • Бургас
В центровете са пп силни и затова се ползват по-рядко. За домашната са по-слаби и затова се ползват по-често, като начало 2 седмици всеки ден после 1-2 на седмица 10 дни

# 344
И това ме устройва. Не очаквам чудеса, но за поддръжка. Ако трябва корекция, ще прибегна до по-драстични неща.

Общи условия

Активация на акаунт