Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 29 тема

• 65 605
  • 804
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте,дами.Въпросът ми е към тези,които са слагали конци.На колко години сте и какви несъвършенства коригирате с тях?..Аз съм на 48 и искам да си сложа конци,но където и да отида всички ми казват,че нямам нужда все още...А пък според мен сякаш имам.

# 676
Аз съм на същата възраст. Лицето ми е дребно, с фина кожа и без ясно изразени бръчки. Имам леко, цялостно смъкване, като най-ясно си личи при марионетните линии, при мимика. Ходила съм на консултации при различни доктори , като мнението на всички е , че кожата ми е поддържана и изглежда добре. Спрях се на конци, след като съм правила HIFU , от което не видях никакъв резултат, в зоната която искам. А по-скоро лицето ми стана по-изпито , което на тази възраст не е добре. След това сложих RADIESSE, една ампула 1,5 чието действие не се разгърна във времето. Така стигнах до конците, като се надявах да нямам много неравности, тъй като кожата която трябва да се придърпа е минимална. В момента една седмица, след тях . нямам никаква марионетна бръчка /което е супер/, но от едната страна имам ужасна дупка на бузата и ясно си личи къде е забит конеца.

# 677
Аз съм на същата възраст. Лицето ми е дребно, с фина кожа и без ясно изразени бръчки. Имам леко, цялостно смъкване, като най-ясно си личи при марионетните линии, при мимика. Ходила съм на консултации при различни доктори , като мнението на всички е , че кожата ми е поддържана и изглежда добре. Спрях се на конци, след като съм правила HIFU , от което не видях никакъв резултат, в зоната която искам. А по-скоро лицето ми стана по-изпито , което на тази възраст не е добре. След това сложих RADIESSE, една ампула 1,5 чието действие не се разгърна във времето. Така стигнах до конците, като се надявах да нямам много неравности, тъй като кожата която трябва да се придърпа е минимална. В момента една седмица, след тях . нямам никаква марионетна бръчка /което е супер/, но от едната страна имам ужасна дупка на бузата и ясно си личи къде е забит конеца.
От този Radiesse въобще има ли някой доволен? И други бяха писали, че не виждат ефект

# 678
От този Radiesse въобще има ли някой доволен? И други бяха писали, че не виждат ефект

Има няколко момичета, които писаха тази година, че са си слагали и са доста доволни.

# 679
А на каква възраст започнахте с филъри, ботокс и конци?Любопитно ми е. Страхувам се от всички по-сериозни намеси. На 35 съм, имам гневна бръчка, но все още не е толкова дълбока. Като чета назад в темата, добивам представа, че от някои филъри лицето изглежда по-дебело. А аз си имам бузки и много се страхувам от такъв ефект. Иначе от 4,5 години си правя перманентен грим на веждите, сега обмислям и на устните, защото видях страхотни изпълнения.

# 680
[quote author=неви86 link=topic=1129520.msg39254230#msg39254230 date=1567506728]
А на каква възраст започнахте с филъри, ботокс и конци?Любопитно ми е. Страхувам се от всички по-сериозни намеси. На 35 съм, имам гневна бръчка, но все още не е толкова дълбока. Като чета назад в темата, добивам представа, че от някои филъри лицето изглежда по-дебело. А аз си имам бузки и много се страхувам от такъв ефект. Иначе от 4,5 години си правя перманентен грим на веждите, сега обмислям и на устните, защото видях страхотни изпълнения.
[/quote]

Аз съм на 36 и съм пред същата дилема. Имам марионетни от дясната страна тъй като свличането там е по изразено. Предложиха ми филър скули, но много се страхувам да не се пристрастя....и въобще дали няма да стане по зле положението..

# 681
На  38 г сложих за първи път ботокс. на 46г направих HIFU, една година след това Radiesse  и сега 8 месеца по-късно конците. За тези 10 години имам и няколко леки мезотерапии. Не исках хиалуронови пълнители, тъй като не харесвам изкуствено създадените обеми.

# 682
  • София
На 36 (сега съм на 40) и бях закъсняла:))
Можех повече да въздействам на мимическите ми бръчки на челото, които сега са доста изразени и трудно поправими.
Иначе когато чувствате, че е време.
Филърите пазят лицето от свличане и аз лично съм много доволна.

# 683
а колко време ти издържат?

На 36 (сега съм на 40) и бях закъсняла:))
Можех повече да въздействам на мимическите ми бръчки на челото, които сега са доста изразени и трудно поправими.
Иначе когато чувствате, че е време.
Филърите пазят лицето от свличане и аз лично съм много доволна.

# 684
някой ползва ли кремове с ретинол?

# 685
някой ползва ли кремове с ретинол?
Ползвам серуми (околоочен и за лицето) с ретинол.

Относно ботокса-започнах на 40,като на 7,8 месеца подновявам.Имах ясно изразена гневна бръчка,която отдавна е мираж.Правя мезотерапии на лице,шия и деколте всеки месец.Искам да си сложа  филър под очите и зъбчати или конусовидни конци,но лекарката при която ходя е категорична,че нямам нужда.Имам само линейни,по 10 на страна.

Последна редакция: вт, 03 сеп 2019, 18:04 от smyrfina

# 686
  • София
Филърите ми държат около година, че и отгоре.

# 687
Има ли видим ефект от мезотерапия и микродермабразио на околоочен контур? Останахте ли доволни?

# 688
Мезотерапия на околоочен контур не съм правила.Миналата година правих един курс от три процедури плазмотерапия и тогава ми сложиха и на околоочния .Определено съм доволна.Края на септември имам час за плазма-1 ва процедура,ще сложа отново около очите.Микродермабразио не съм правила .
Aurora, с какви филъри ти е работено в/у лицето?

# 689
Какво значи да се пристрастиш към филъри?Simple Smile))
Аз пине нямам този проблем.Решавам какво къде не харесвам,проучвам и действам..Досега съм доволна.Започнах на 36 с линейни конци, На 41 сложих ХК в скулите и назолабиалните,на 42 ботокс в чело.
Дават ми 32г.! Без майтап!:)

Общи условия

Активация на акаунт