Кауфланд - тема 37

• 69 620
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
При нас вчера пак беше пристигнало камиончето на едни клиенти, които не знам за кой път ги засичам да пазаруват за магазини, пълнят палета стока в камиона и изнасят от кауфланд с пълни догоре колички, вчера беше някаква бира кенчета, но на какви ли не стоки съм попадала. Поне няколко часа го правят това докато напълнят камиончето догоре със стока.

# 421
  • Варна

За какво са тези брошури, като продуктите липсват. Взехме друго уиски, но не е там въпроса.
Разочароващо.

Нали пишат, че стоките в брошурата са до изчерпване на количествата. Вързали са си гащаците.

# 422

За какво са тези брошури, като продуктите липсват. Взехме друго уиски, но не е там въпроса.
Разочароващо.

Нали пишат, че стоките в брошурата са до изчерпване на количествата. Вързали са си гащаците.
Ами не. Тази оферта е седмична, а не до изчерпване на количествата. Служител ми го каза. Просто за днес свършило, ама и вчера  нямало. Laughing

# 423
Е, пак добре са ти отговорили. На мен направо ми казват, че информацията в брошурата е примерна. Laughing

# 424
Е, то по принцип всичко е до изчерпване на количествата. Ако ще офертата да е месечна.

# 425
Относно пазаруването на едро Кауфланд е оставила на всеки шеф на магазин да си решава баланса между оборот и изпълнение на предназначението на промоцията (да привлича повече клиенти да влязат в магазина да купят още нещо и да се убедят в качествата на промоционалната стока). Не съм сигурен дали в клаузите между кауфланд и производителите на промоционални стоки има клауза за продажба на едро. Според сведенията ми такава няма и кауфланд прецаква двойно продавайки на търгоци на едро. Прецаква както фирмата съгласила се на промоционалните отстъпки така и всички клиенти на дребно. Щом плюеш на клиента и на производителя единствено с цел оборот защо смяташ, че те пък са длъжни да си мълчат и да не уронват престижа на веригата - дефакто управителите на магазините уронват престижа не клиентите роптаещи за проблема.

# 426
Ъ, моля? Забавен си. Естествено, че целта на всеки търговец е оборота и печалбата. Фирмата производител също иска да си пласира стоката. Никой не е прецакан от тези две страни. Специално бирите се доставят в такива количества, че едва ли някой е останал без бира освен ако не е отишъл в неделя.
Защо малки търговци предпочитат Кауфланд е друг въпрос

# 427
Ъ, моля? Забавен си. Естествено, че целта на всеки търговец е оборота и печалбата. Фирмата производител също иска да си пласира стоката. Никой не е прецакан от тези две страни. Специално бирите се доставят в такива количества, че едва ли някой е останал без бира освен ако не е отишъл в неделя.
Защо малки търговци предпочитат Кауфланд е друг въпрос
Говоря за всякакви промоции, не за п...а конкретно.

# 428
Те малките търговци главно купуват бира и Нескафе 3 в 1 в такива количества. И минерална вода понякога. И причината е, че от Кауфланд ги взимат по-евтино, отколкото им го носи доставчикът.

# 429
Здравейте 😊някой да има прахосмукачка и дали е доволен? Благодаря.
Имам прахосмукачката на Самсунг, изключително доволна съм най-вече от циклона. Като се развали след дългогодишно ползване, пак купихме същата. Цената по магазините е около 140-150лв, заслужава си и препоръчвам!

# 430
Извинявам се, че нахлувам, искам да ви попитам завивката от брошурата какнви се струва? Много инсе чудя, нак-вече дали би била окей за зимна завивка?

# 431
  • Варна
какнви се струва? Много инсе чудя, нак-вече дали би била окей за зимна завивка?

Ееей, рядко коментирам такива неща, ама не преглеждаш ли преди да публикуваш ☺? Чак забавно ми стана на едно изречение колко грешки има ☺ Споко, не се заяждам, с най- добри намерения.

Да кажа за прахосмукачката: предишната ми беше Samsung със сребърни йони, изключително доволна съм, сега имам като тази в брошурата. Много е добра, с една единствена забележка, тази дръжка не е измислена правилно. Счупи ли се тя и механизма за прибиране на кабела също заминава. А ако трябва да я оставиш в положението, в което е показана, няколко гимнастики трябва да направиш, докато я обърнеш. Но цена- мощност- качество е супер.

И като любител на чистата храна да похваля продуктите на "Деликатесен", виждам, че на втора страница е намален Банският старец. Друг, изчистен състав имат, различен вкус и разбира се различна цена.

# 432
Този Бански старец е без нитрит, така ли?

# 433
  • оттам, откъдето започва България
Да споделя, че си купих "великите" попивателни кърпи Фино. Действително отстъпката бе отчетена след приключване на сметката.

Купихме и 4 кутии сирене. Днес беше пълно със сирене в нашия Кауфланд.

# 434
И аз от толкова хвалене тук реших да си взема една кутия от това сирене, но още не съм го пробвала че имам от старото. В Кауфланд на Дружба също беше заредено, ако изобщо е свършвало де.

Общи условия

Активация на акаунт