Кауфланд - тема 37

• 69 608
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
  • оттам, откъдето започва България
По-скоро не е включен в намалението. Довечера пак ще прескоча, за да попитам на информация, че снощи никой нямаше там.

# 406
Здравейте, не знам дали е много уместно, но ще попитам някой да продава скуиши круша от свежите супергерои на Кауфланд? Благодаря.

# 407
Здравейте, не знам дали е много уместно, но ще попитам някой да продава скуиши круша от свежите супергерои на Кауфланд? Благодаря.
Какво в това, топче ли или от новите неща?

# 408
Накрая на бележката ми излезе на мен намалението за препарат за фурна Хейтман, тъкмо щях да ходя да се разправям и го видях, по скоро се сетих, защото нищо конкретно не пишеше. Много тъпо направено, ако човек вземе няколко такива продукта с такова намаление, абсурд да разбере кое колко и дали е намалено.
Отидохме за тоалетна хартия която Естествено нямаше, та взехме едно чувалче зебра от Lidl, там за разлика от Kaufland, винаги има. Но пък сварихме сирене Елена.

# 409
Че е тъпо, е тъпо, ама поне пише позицията на продукта, който всъщност е намален. Друг е въпроса дали ще тръгна да броя 18-ти продукт кой всъщност е. Rolling Eyes

# 410
Е, в Билла е още по-тъпо. За 25 % намаление го пише общо, а не на отделен продукт.

# 411
Какво в това, топче ли или от новите неща?

Хриси, това е от старата промоция на свежи супергерои от меките играчки, не топчо.

# 412
  • I want it all and I want it now.
Здравейте 😊някой да има прахосмукачка и дали е доволен? Благодаря.

# 413
Минах днес през Кауфланд и тъкмо се зарадвах, че имаше намалени бонбони Фереро Роше 200гр. за около 5лв. и като им погледнах срока на годност и ми стана лошо - изтекъл е още през юни месец. После видях намалени лимонови бисквити - техния срок е бил до 8 август. Поне пакетиран кашкаваш на ЕлБи взех на 10лв/кг със срок на годност до март 2020г. черни маслинки без костилка в бурканче на 5лв/кг. Удобни са ми да ги слагам в салатки и ако са хубави, ще си взема още. Те също имат още бая срок на годност.

# 414
Simple Smile Имала си основание да получиш ваучер за 3 лв. за това, че си намерила продукт с изтекъл срок на годност.
https://www.kaufland.bg/uslugi/klientski-obeshtaniya.html
Моля Ви, възползвайте се от правата си.

# 415
Дадоха ми ваучер като занесох кашоните с бисквитите и бонбони на информация.
Просто се втрещих как повече от два месеца не са забелязали, че имат кашон продукт с изтекъл срок на годност. Че и червен етикет направили на цената. Направо ми се струва умишлено, а не по невнимание. Ако мине, мине.

# 416
Точно така е: Ако мине - мине. Но пък си носят последствията.

# 417
  • Пловдив
Сиренето Елена в мет.кутия похвалихте...опитахте ли го? Наистина ли е ок?

# 418
Сиренето Елена в мет.кутия похвалихте...опитахте ли го? Наистина ли е ок?
Аз винаги взимам в мет.кутия и до сега съм нямала проблеми. Взех тази седмица и няма разлика в качеството.

# 419
Оф, днес ходихме за някои неща и уиски от брошурата, Джеймсън. Нямаше никъде. Питахме на информация, след около 15 мин чакане ни съобщиха, че нямало. Било свършило. Да се обадим на безплатния телефон и да питаме къде има.  Tired
За какво са тези брошури, като продуктите липсват. Взехме друго уиски, но не е там въпроса.
Разочароващо.

Общи условия

Активация на акаунт