Кауфланд - тема 37

• 69 521
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
  • 1st floor
Тиквичките могат да се консервират.  Naughty Яла съм от буркани, направени като кисели краставички. Тиквичката е на дебели кръгчета или цепната надлъжно с дебелина и височина като малка кисела краставичка. Laughing Също съм яла и рендосана в буркан - изцежда се и се бърка с копър, чесън и майонеза или се правят кюфтета от тиквички. Рецепти нямам, никога не съм правила. Аз тиквички мятам на грила или правя мусака с ориз и кайма и заливка отгоре.

Последна редакция: пн, 02 сеп 2019, 11:54 от НеПоКоРнА

# 391
Майка ми едно време правеше пържени тиквички в буркан. После вадиш и с кисело мляко и чесън е много вкусно. Обаче от години вече не прави щото си е играчка.

# 392
  • ВАРНА
След 20.00 часа от понеделник до петък намалят с 50 процента плод и зеленчук.

# 393

При нас в Хасково, Кауфланд намалят основно в неделя плодове и зеленчуци след 18-18.30ч, но нашият филиал работи през седмицата до 21ч, а в неделя до 20ч, така че явно навсякъде е различно.

# 394
При нас не намаляват всяка вечер със сигурност...

# 395
В 18 часа днес в кауфланд "славейков" бургас нямаше и помен от тенекиите на сирене Елена,празни 2 кашончета на рафта..

# 396
  • София

Това за тази седмица или винаги е така?

# 397
  • ВАРНА
Винаги - в трите големи града.

# 398
  • оттам, откъдето започва България
В 18 часа днес в кауфланд "славейков" бургас нямаше и помен от тенекиите на сирене Елена,празни 2 кашончета на рафта..

Защото е вкусно, не че на промоция е много евтино.

# 399
Didka,вкусно е и в къщи само такова ядем  дебна го на промоция,при положение че върви и реклама две кашончета на рафта е твърде малко...

# 400
Не се притеснявай, като изтече промоцията пак ще има достатъчни количества. Simple Smile

ПП Докато пиша се сетих, че трябва да направя запитване защо попивателните кърпи Fino не са намалени с 25%. Тази вечер на касата излязоха на нормалната цена от 2,19 лв.

# 401
Погледна ли бележката отдолу, а група намаления? И аз така се ошашках днес, че накупих Пронто и добре, че обстойно прегледах бележката. Щях да се изложа на информация.

# 402
  • shumen
Аз ходих взех някои неща,но от детските панталони и светещите химикалки не бяхте ми оставили.

# 403
Погледна ли бележката отдолу, а група намаления? И аз така се ошашках днес, че накупих Пронто и добре, че обстойно прегледах бележката. Щях да се изложа на информация.

Не ги купих. Помолих касиерката първо да маркира тях, за да видя каква е цената (макар че на четеца вече бях видяла). След като и на касата не отчете намаление ги оставих. Другите продукти на Fino, които са намалени, си бяха с промоционалната цена.

# 404
На четеца не отчита %-ните намаления, а на касата трябва да се натисне Тотал, за да излезе. А има вариант този продукт да не е включен в намалението.

Общи условия

Активация на акаунт