Кауфланд - тема 37

• 69 513
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
 Моята баба ги прави така от години. Чудни са!!!

# 376
Аз като заклет враг на пърженето и с примитивните ми готварски умения Smiley да попитам - топят се в студена вода и така мокри се слагат в сгорещената мазнина ли? Dizzy Face И кой е самоубиецът, който стои до котлона за процедурата?

Да, точно така. Взема се по-висока чаша или буркан. Аз режа тиквичките на дълги филийки, с дебелина около половин сантиметър, за да става по-бързо.  Първо на две половини и после по дължина. Самоубийцата съм аз, но седя на фритюрника. Три тиквички изпържвам за половин час.  На тиган не ми се мисли колко дълго ще ги пържа.

# 377
Предполагам, че на фритюрник няма да е проблем. Мисълта ми беше дали не пръска мокра тиквичка в горещата мазнина в тигана.

# 378
Когато се пържат в тиган се потапят първо във вода с лед и след това в брашното и се изчаква докато брашното попие водата от тиквичката и стане мокро. След това не пръска и тиквичките стават хрупкави.

# 379
Предполагам, че на фритюрник няма да е проблем. Мисълта ми беше дали не пръска мокра тиквичка в горещата мазнина в тигана.

Не пръскат и олиото остава чисто.

# 380
Цитат на: soul81 link=topic=1129536.msg39244892#msg39244892 date=1567339640
Мисълта ми беше дали не пръска мокра тиквичка в горещата мазнина в тигана.
[/quote

Щипка сол в олиото ,преди пържене и всичко е точно 😉

# 381
Сега колко страници ще се пържат тиквички?
Кажете какво сте си купили. Аз не успях да си купя от туристическите им обувки (преди 2-3 седмици) и им се разсърдих Grinning, но пък взехме плодове на смешни цени, за които само бях чела. Тръгнахме си с пълна торба, а на касата платихме по-малко от 10 лв.
Но пак да напиша, ако някой не разбра, много ме дразнят с тези нищожни количества, които зареждат. Писах им, ама какво от това, то нали отдолу са си го написали, трябва да им спя в магазина.

# 382
  • Пловдив
Късно вечер ли ги намалят толкова тия плодове?

# 383
Мистик, в нашия няма. Снощи бях, нищо не намерих за света.

# 384
След 8 беше.

# 385
В Надежда има шатра. Отваря утре. Нехранителни неща от 1 до 15 лв.

# 386
Късно вечер ли ги намалят толкова тия плодове?
Не е на всякъде, защото вчера пазарувахме късно(Варна, мол Варна) и исках нектарини. Взех ги на редовна цена, а бяха много измъчени и търкаляни цял ден. Rolling Eyes

# 387
  • shumen
При нас след 8 намалят.Ходили сме вечер и има намалени стоки.

# 388
В неделя не намалят почти нищо, понеже са заети да редят новата стока.

# 389
Аз в събота бях, пак нямаше. Но и не се загледах много, за друго бях отишла.

Общи условия

Активация на акаунт