Кауфланд - тема 37

• 69 531
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Вечер си е опоскано. Сутрин ако разнеса децата по навреме, успявам да мина или през Лидл или през Кауфланд да напазарувам. Вече ходя само сутрин. На работа си имам хладилник и прибирам там покупките. Сутрин има от всичко и изглежда прясно.

# 631
В обещания към клиента, като се отвори едното прозорче, пише: Без да дискутираме ще заменим артикула или ще ви върнем парите срещу представяне на касова бележка.
След това продължава за замяната на ел. уреди.

Да, гледам го, но тези 30 дни откъде пък ги знам? Thinking

# 632
Преди беше 30 дни, сега е 3 месеца.

# 633
Savex   мострите появиха ли се?

# 634
Savex   мострите появиха ли се?
Като че ли да - лично потвърждавам, че вчера си взех от Кауфланда на Тотлебен, а днес моя приятелка си взе от Кауфланд Витоша. Брадли, мострите са на Савекс и Семана: 1 капсула Савекс и омекотител за 10 пранета.

# 635
  • София
В понеделник в К ни маркираха 2 броя от нещо, което бяхме взели само 1 брой. Касиерката много добре знаеше какво е маркирала, ама карай. На информация звъняха да гледат камерите там, да се види дали 1 сме взели или 2, защото бяхме излезли вече извън магазина, когато видях разминаването. Върнаха ни парите без проблем, само дето чакахме 10 минути, докато се случи това. Служителката беше много учтива.

# 636
Брадли, в "нашия" К. ми дадоха Семана(савекса бил свършил).Има и от обсъждания кашкавал на промо(промото ще е дълго време, според етикета : от 25.09 до 20.10)-в София,Овча купел.
Скрит текст:

На регала с пакетираните кашкавали е

# 637
  • Пловдив
И що да е толкоз евтин тоя кашкавал...?Сигурно е кофти партида.

# 638
Или срока му изтича. В Бургас някъде засичали ли сте го?

# 639
Нямам идея , защо е на 10 лв./кг.?Срок на годност 16.04.20
Взех едно пак. за проба и ще видим дали ще повторя.
Скрит текст:

Малко се впечатлих от "кравИ кашкавал"

# 640
Съмнителна ми е тая работа с кашкавала. А ако се купи 8 кг, не се ли маркират само първите 5 броя на тази цена? Не, че не се сещам как става номера

# 641
Сега го видях във Фантастико, пак пише крави кашкавал.
Там е намален на 8,99 за 250 гр....Къф е тоя кашкавал 40 лв килото?

# 642
Брадли, в "нашия" К. ми дадоха Семана(савекса бил свършил).Има и от обсъждания кашкавал на промо(промото ще е дълго време, според етикета : от 25.09 до 20.10)-в София,Овча купел.
Скрит текст:

На регала с пакетираните кашкавали е
   През средата на баркода има черна линия. Това означава, че този артикул е отлистнат т. е. е до изчерпване на наличните количества. Често има такива артикули и от нехранителния сектор.Намалението им е не от местния филиал, а централно. Това означава, че във всеки един К ще е намален, в случая и с кашкавала Лакрима.

# 643
Ей сега се връщам от там аз, пак ме накараха да яхна метлата. За папка с цена 0,99 лв. по етикет на касата платих 1,79. Ами това си е почти двойно! Върнаха ми разликата после, но не е в това въпросът. Цената, естествено, няма да я сменят. Е, така си карат, ако и докато минава номерът...  #Cussing out От яд въобще не се сетих да питам за промоцията с безплатните мостри. А кашкавалът ще го потърся сигурно, ако кажете, че става. И не се чудете на изписването, добре, че има и грамотни производители, точно кравИ е правилната форма за м.р.

# 644
И аз забравих за мострите.
Ядосаха ме, че са махнали контейнера за капачките, а аз заради тях основно отидох. Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт