Кауфланд - тема 37

• 69 715
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
  • ВАРНА
На паркинга пред магазина правят разпродажба на техника, дрехи, джапанки и подобни...

На всякакви  дреболии различни от храна и напитки правят всяко лято и по Великден шатри на паркинга си Кауфланд София - Пловдив и Варна 1 Възраждане.  Тоест най-доходоносните им магазини.

Има даже котлони и мини фурни.

# 76
Някой може ли да каже с каква годност е маслото от брошурата?

# 77
Днес си купих кашкавал овче мляко на Маджаров за 420гр. за 2,90лв. и топени сиренца на Президент по 1,30лв.
Цените на етикетите бяха други. Добре че се сетих да проверя на машинките.
Купих и немски препарат за почистване на алуминиеви повърхности за 1лв.
Доволна Stuck Out Tongue Winking Eye

# 78
Някой може ли да каже с каква годност е маслото от брошурата?
До края на годината 👍😊

# 79
Здравейте, искам да попитам дали някой е виждал някъде от този сладолед- Дени Extra 0% захар. Преди го имаше в Кауфланд до Пирогов, но вече не го намирам.

# 80
mama776, ако имаш някаква останала кутия от този сладолед,  би ли казала какъв е подсладителя в състава на сладоледа. Написах в гугъл,  но дори и в сайта на производителя нямаше изписан състав.

# 81
mama776, ако имаш някаква останала кутия от този сладолед,  би ли казала какъв е подсладителя в състава на сладоледа. Написах в гугъл,  но дори и в сайта на производителя нямаше изписан състав.

Стевия мисля, че използват, но нека mama776 погледне, ако има възможност.

# 82
Днес ходих в прочутата шатра в Бургас. Пълна загуба на време. Добре че имах друга цел в магазина, за да не съм ходила напразно. Чорапи, гевгири, кутии и някакви бебешки дрешки в кичозни цветове. Ще се радвам някой да се похвали с някоя смислена придобивка.

# 83
Днес ходих в прочутата шатра в Бургас. Пълна загуба на време. Добре че имах друга цел в магазина, за да не съм ходила напразно. Чорапи, гевгири, кутии и някакви бебешки дрешки в кичозни цветове. Ще се радвам някой да се похвали с някоя смислена придобивка.
И аз се чудех дали да ходя..добре, че съм пропуснала.

# 84
Някой купувал ли е шкафче за баня, с една вратичка и чекмедже за 45 лева? Става ли? Подобно е на промоция и в Лидл.

# 85

Стевия мисля, че използват, но нека mama776 погледне, ако има възможност.

Нямам останала, съжалявам.. Акп открия някъде, ще пиша.

# 86
  • оттам, откъдето започва България
Относно сладоледа: https://www.capital.bg/biznes/kompanii/2018/07/04/3229234_unilev … sladoledite_deni/

# 87
И аз посетих шатрата във Варна, нищо особено интересно, търсих количката за маркуч от брошурата, но явно не е била изобщо в наличност. Ако някой я е видял да сппдели. Grinning

# 88
  • Варна
Сподели, моля, какви стоки има в шатрата, да знам дали си струва разходката до там. Blush

# 89
Във Варна имаше домашни потреби от типа на стъклени купи с капак по 5лв, бутилки тип спортни за вода,Тед възглавници за сядане и за врата по 10лв, много детски дрехи по-шарени включително и якета за зимата. Стойки за цветя, дрехи мъжки и дамски изостанали номерации. Не огледах всичко защото бях и с детето... Ако човек се порови ще намери нещо на далавера, но всичко беше разхвърляно и имаше много хора.

Общи условия

Активация на акаунт