Кауфланд - тема 37

• 69 655
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Пазете касовите бележки. Копирайте, сканирайте, снимайте, но ги пазете. Синът ми каза, че вече няма да може да се предявява рекламация и да се връщат пари без касова бележка. Преди са го правили, но има някаква промяна в закона, сменят им системата и вече без касова бележка ще ви отказват връщане на пари дори за собствените марки. Върви и спот по уредбата в магазините. Имайте го предвид. Не се сърдете и не се карайте със служителите; това е законово изискване.

# 91
Последно зехтинът харесваме ли го, чудя се дали да взема, че имам почти пълна бутилка Била?

# 92
  • ВАРНА
А стига бе - мъжки дрехи - наистина ли?

Не се бъзикам ама обикновенно има хиляди тонове дамско и детско и в едно малко кюше два модела мъжко!

Скоро трябва да ги включат в червената книга  мъжките дрехи в големите вериги.

# 93
Последно зехтинът харесваме ли го, чудя се дали да взема, че имам почти пълна бутилка Била?
Кой зехтин?
Ти риба тон заредили, компас е на промоция. Wink

# 94
  • ВАРНА
Сита 1л. стъкло уж Екстра Върджин  - дето е на промоция и в Кауфланд и Била - пита....

# 95
Кой зехтин?
Ти риба тон заредили, компас е на промоция. Wink

Sita
Хубава ли е тая риба тон, в темата за Лидл май имаше разочаровани

# 96
Някой писа, че е ОК. Друг каза, че само гръцките зехтини били хубави. Аз мисля, че трябва да се пробва.

Sita
Хубава ли е тая риба тон, в темата за Лидл май имаше разочаровани
За тея пари, бива. Не е като Рио маре.

# 97
Гръцките са хубави, ама доста по-скъпи...

# 98
Все забравям, а исках да попитам в темата. При последното намаление на ирландското масло купих едно пакетче. Като го отворих вкъщи, цветът беше по-тъмно жълт и миришеше зле. В срок на годност, много далече от крайния срок. Сигурно съхранението не е било както трябва или какво може да е? 🤔

# 99
  • София
В Кауфланд Банишора на мястото на Internity са направили щанд с намаление на нехранителни продукти . Не видях някой да го е отразил ,ако съм пропуснала нещо се извинявам предварително .

# 100
Все забравям, а исках да попитам в темата. При последното намаление на ирландското масло купих едно пакетче. Като го отворих вкъщи, цветът беше по-тъмно жълт и миришеше зле. В срок на годност, много далече от крайния срок. Сигурно съхранението не е било както трябва или какво може да е? 🤔

Миришеше и нашето

Връщай...

# 101
  • Русе
Нали писах оня ден, че зехтинът е от тръпчивия? Мен не ме бърка и си купувам такива зехтини, но останалите вкъщи не го харесват.

# 102
  • ВАРНА
А как е турския  "екстра върджин"  от Одрин  в онези 5 литрови тенекии  в зловещо черен цвят целите - почнаха да го носят при нас в едно магазинче - ама нещо плаши....

# 103
  • оттам, откъдето започва България

Връщай! Принципно ирландското масло е много вкусно и в никакъв случай не мирише зле.

# 104

Миришеше и нашето

Връщай...

Цвета на това масло е малко по-жълто, но не и тъмно на мирис мирише на масло.

Общи условия

Активация на акаунт