Кауфланд - тема 37

• 69 647
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
В нашия Кауфланд няма и розови домати. Вече се чудя защо изобщо стъпвам в тоя магазин. Започнах веднъж седмично да обикалям магазин за месо, отделно за млечни, един супермаркет и през два-три дни за плодове и зеленчуци. Ама поне ни е вкусно, нищо, че на мен ми отнема повече време.

# 106
Все забравям, а исках да попитам в темата. При последното намаление на ирландското масло купих едно пакетче. Като го отворих вкъщи, цветът беше по-тъмно жълт и миришеше зле. В срок на годност, много далече от крайния срок. Сигурно съхранението не е било както трябва или какво може да е? 🤔

Миришеше и нашето

Връщай...

Цвета на това масло е малко по-жълто, но не и тъмно на мирис мирише на масло.

Това, което аз взех си миришеше лошо...

# 107
# 108
Много често ги намалят тези машини долче густо.

Благодаря за брошурата.  bouquet

# 109
Само сладолед си харесах от брошурата

# 110
Ходих на нашата шатра.
Един сутиен намаза сестра ми, за 7 лв. Simple Smile
Има много дрехи, всякакви р-ри, маратонки, кецове, по 15 лв.
Спално бельо, чорапи,гащи, дом. потреби.
От нищо нямам нужда, едно спортно яке загледах, но се отказах.

# 111
Рибата Тон на Компас е леко жилава....май ще върна едната кутия.

# 112
DeVa, това в Русе ли?

# 113
Deva  е в Пловдив. Съжалявам, че не съм и аз там сега.

# 114
  • Русе
В Русе няма шатри. Тези дни ходих и на двата магазина. Последно днес на Липник.
Снощи писах, но къде бутнах и ми изчезна текста. Мързеше ме за пиша наново.
Отидох снощи за сладолед. Бях си набелязала едни ледени близалки в картонена кутия миналата вечер, когато цените си бяха нормални и имаше доста кутии. Снощи нямаше ни една и етикет нямаше. Едва ли някой се е юрнал да го изкупи. Масово хората си вземаха или сладолед в кутия, или сладолед на клечка. Наблюдавах, защото се засякох с бивша колежка и откарахме 15 минути в сладки приказки. Имам съмнения, че са прибрали част от сладоледите

# 115
Брадли, ако намериш на добра цена Океан, пробвай я, Компас не ми хареса-тъмна и жилава.

# 116
Отидох снощи за сладолед. Бях си набелязала едни ледени близалки в картонена кутия миналата вечер, когато цените си бяха нормални и имаше доста кутии. Снощи нямаше ни една и етикет нямаше. Едва ли някой се е юрнал да го изкупи. Масово хората си вземаха или сладолед в кутия, или сладолед на клечка. Наблюдавах, защото се засякох с бивша колежка и откарахме 15 минути в сладки приказки. Имам съмнения, че са прибрали част от сладоледите

Е, то като са свършили как ще вземат, когато си наблюдавала. А даже да е имало, къде е гаранцията, че точно в този момент ще дойдат хора, които предпочитат точно такъв сладолед.

# 117
Бях решила да си взема парочистачка от Лидъл, но се оказа че почти не са заредили и в 8.30 ч. вече нямаше. Видях че има и в Кауфланд, не са на промоция-редовна цена 119 лв. Някой ползва ли, доволни ли сте?Става ли и за ръчна, че не я огледах, подминах я с идеята, че ще взема от Лидъл?

# 118
  • Русе

Е, то като са свършили как ще вземат, когато си наблюдавала. А даже да е имало, къде е гаранцията, че точно в този момент ще дойдат хора, които предпочитат точно такъв сладолед.
Прочети болднатото. От сладоледите Nocciolato също нямаше, но червения етикет си стоеше. А от тези ледени близалки, както писах - нито сладолед, нито етикет. А предната вечер си бяха там и етикет си имаха.

# 119
А какво имаше на тяхно място?

Общи условия

Активация на акаунт