Кауфланд - тема 37

• 69 611
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Мнение за Персил? Капсули или течен и доволни ли сте като цяло?
Доволна съм от капсулите Персил, напоследък ползвам за по-упоритите петна по детски дрехи обаче Персил премиум.

# 136
Здравейте, орхидеите в момента минита ли са? Тези от 01.08. до 04.08. за 5,99 лв.

# 137
Днес и аз видях орхидеи на тази цена и мислех, че са преоценени, щото имаше такива в трагично състояние. Бяха си нормални орхидеи, не минита. Основно бели.

# 138
Аз минах през преоценените стоки. Купих пастели за 3 лв, сутиен за 5 лв и четка за банята за 1 лв. Иначе ходих само за Долче густо капсули

Последна редакция: чт, 01 авг 2019, 21:31 от PeacockLove

# 139
Аз минах през преоценените стоки. Купих пастели за 3 лв, сутиен за 5 лв и Петка за банята за 1 лв. Иначе ходих само за Долче густо капсули

Какво е това?

# 140
Аз минах през преоценените стоки. Купих пастели за 3 лв, сутиен за 5 лв и Петка за банята за 1 лв. Иначе ходих само за Долче густо капсули

Какво е това?

Най-вероятно "четка за банята" Grinning

# 141
Здравейте, орхидеите в момента минита ли са? Тези от 01.08. до 04.08. за 5,99 лв.
При нас имаше и хубаво орхита.Ето това си взех аз сутринта,но наистина основно бяха  бели.

# 142
Мини орхидеи при нас нямаше.Сутринта на път за работа специално за тях ходих,Обиколих два пъти стелажа с китките- няма мини орхидеи.Отивам на информация и питам служителката къде са орхидеите.Отговаря ми, че свършили.Питам как така са свършили в 8,30, а тя ме мотка, че били от вторник.Нямах брошура под ръка и не ми се спореше.Взех две кутии кафе да се утеша и пътем към касата виждам оставена брошура,Отварям я и О, чудо- орхидеите са от днес.Върнах се до цветята, а там се събрала цяла група- две служителки, три жени и един мъж с брошура в ръка,Питам "моята" служителка къде са все пак орхидеите от днес.Включи се и мъжа с брошурата- жена му го пратила за орхидеи, другите жени и те за орхидеи...Предложиха ни "заместител" на същата цена - няколко саксии полуумрели растения, бели естествено.
Та явно на много места са пуснали от тези заместители.

# 143
Като чета за орхидеите явно в различните магазини са заредили и различни бройки и разцветки. Днес сутринта ходих с почти отчаяна надеждица да има останали орхидеи. И приятната изненада беше, че имаше и цветни, но преобладаваха белите. Имаше няколко в розовата гама, оранжеви и зелени по 2-3 бройки само. Беличките - най-много. Две жени накупиха колкото можаха да носят с ръце /бяха без количка/. Joy Така, че проверявайте във вашите магазини какво са заредили.

# 144
Имате ли впечатления от тази дървена проходилка на Кауфланд?
Скрит текст:

# 145
За втори път ходя, и царевицата в консерва не е налична. Кауфланд, излагате се.

# 146
Имам брошура! 😋🤣

# 147
Сакън. Спойлер. Mr. Green

# 148
Дааааай Misc Loudspeaker

# 149
Някой нещо ако иска да пита,на лс,да не разваляме съботното кафенце. 🤗

Общи условия

Активация на акаунт