Кауфланд - тема 37

• 69 600
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Извинявам се ,не знаех,че за различните градове има различни брошури . Вече ще знам . Smiling Imp

Има и различни за различните филиали в един град

# 166
  • София
Имате ли впечатления от тази дървена проходилка на Кауфланд?
Скрит текст:
Взех я днес за 15лв. от нашия Кауфланд.
Даже що не взех двечки да имам за подарък на на някое детенце Thinking

Кой е Вашия Кауфланд?

# 167
  • София
Здравейте, случайно някъде да са останали от тези чаршафи? За София питам. Много добре пасват на единично легло и изработката е супер. Много съм впечатлена ще ми се да взема още 2 комплекта.

# 168
Здравейте! Досега не са пускали роботът прахосмукачка, нали? Аз имам на Dirt devil от Лидл и майка ми също иска робот, но все не успява да се вреди. Чудя се дали да не й взема този. Как стои въпросът с гаранцията в Кауфланд? Досега не съм купувала техника от там и нямам личен опит. И имам спомен, че някъде преди в магазина съм виждала плакати, че ако не ти хареса някой артикул, можеш да го върнеш (като в Лидл). Grinning Правилно ли помня и ако да, какъв е срокът?

# 169
  • София
Здравейте! Досега не са пускали роботът прахосмукачка, нали? Аз имам на Dirt devil от Лидл и майка ми също иска робот, но все не успява да се вреди. Чудя се дали да не й взема този. Как стои въпросът с гаранцията в Кауфланд? Досега не съм купувала техника от там и нямам личен опит. И имам спомен, че някъде преди в магазина съм виждала плакати, че ако не ти хареса някой артикул, можеш да го върнеш (като в Лидл). Grinning Правилно ли помня и ако да, какъв е срокът?
Ина виж тук https://www.kaufland.bg/uslugi/klientski-obeshtaniya.html Иначе, нямам опит с робот за почистване

# 170
  • На изток от Ада
Всъщност този робот Severin го видяхме с мъжо мин седмица за 199 лв , явно останал от предно пускане. И пролетта пуснаха един квадратен май тяхна марка.

# 171
Ходих късно тази вечер.
Нищо за света нямаше. Корнишони по 0,09, ама едва събрах за 2 салати. Сливи по 0,18, директно за казана за ракия да заминават, не могат да се пипнат, толкова меки. Един дядо грабеше люти чушки по 70 ст., хич не се спрях даже, явно всичките щеше да вземе.
Шатрата ми трябваше, но бяха сложили един стол, а уж до 21 работела.
Утре пак.

# 172
Кога ще настигнем германците по цени?

# 173
Ние и по заплати няма да ги стигнем скоро...
Има ли някой в Германия, който да работи на 4 или 6 часов работен ден и да получава 200 или 300 евро за труда си?!
Защото на вратата на нашия К. има такава обява.

# 174
Има ли при вас зехтин по 8,45?

# 175
Ние и по заплати няма да ги стигнем скоро...
Има ли някой в Германия, който да работи на 4 или 6 часов работен ден и да получава 200 или 300 евро за труда си?!
Защото на вратата на нашия К. има такава обява.

Аз имам приятелка, която работи в К. (за София става дума) - 850 лв бруто за 8 часов работен ден касиер.
За сметка на това обаче, за позиция “Хигиенист” дават 1200 лв бруто пак за 8 часа.
Давай да ставаме чистачки както е тръгнало.
Не че нещо, просто заплатите наистина са много зле. + че за касиер има изискване за образование, за хигиенист - не..

# 176
850 бруто в София?
Не ми се вярва.
Имам колежка, която е напуснала с 800 чисто, но в Пазарджик.

# 177
За това се ядосвам и аз на тези вериги.
Цените им в България европейски, ама си експлоатират работниците като китайци.
Да започнат да плащат на служителите си по 1500 евро заплата, както в Германия, пък да видим тогава как ще се  развие пазара на труда в България.
Всъщност не е луд оня, който яде баницата...

# 178
За София в момента има обяви
Стартово брутно месечно възнаграждение в размер на 600/900/1200 лв. за 4/6/8 часов работен ден и 3-месечен изпитателен срок
- Социален пакет от придобивки: ежемесечни ваучери за храна на стойност 60 лв., допълнително здравно осигуряване и спортна карта

# 179
Всъщност не е луд оня, който яде баницата...
Точно. На хората, които искат справедливо заплащане, се гледа като на нагли. Но ако си съгласен да си работещ беден, тогава си благонадежден служител...

Общи условия

Активация на акаунт