Кауфланд - тема 37

• 69 535
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Приятна брощура. А аз как се минах.  Laughing Вчера взех от зехтина който тази седмица е на промоция, а те пуснаха Коста д'оро.

Ти пък! Изчакваш съботната брошура, гледаш к'во изгодно има сега или после и тогава пазаруваш от сегашната или изчакваш следващата седмица. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 241
Ариел за цветно ще купя, 80 пранета. Peace

# 242
2 броя растение Конифери 9 см...по 9 ст. взех
Голям келепир...как се гледа? Ще стане ли за Коледна елха?

# 243
Приятна брощура. А аз как се минах.  Laughing Вчера взех от зехтина който тази седмица е на промоция, а те пуснаха Коста д'оро.

Ти пък! Изчакваш съботната брошура, гледаш к'во изгодно има сега или после и тогава пазаруваш от сегашната или изчакваш следващата седмица. Stuck Out Tongue Winking Eye
Да, ама де толкоз акъл. Като ми трябва нещо, купувам. Нали е на промоция.  Laughing

# 244
Стратегията и на мен ми харесва, но лошото е, че до събота народът изял, изпил и изкупил каквото има по настоящата брошура и схемата така и не сработи. За София.

# 245
Стратегията и на мен ми харесва, но лошото е, че до събота народът изял, изпил и изкупил каквото има по настоящата брошура и схемата така и не сработи. За София.

И аз си го помислих. Даже съм ви чела тук как търсите някакви неща още в понеделник-вторник, а те вече /уж/ изчерпани.

# 246
В нашия Кауфланд събота и (особено) неделя бомба е паднала. Не зареждат регалите и каквото е свършило, не го търси.

# 247
  • софия
Здравейте, аз съм в чуденка за прахосмукачката или парочистапката на Ауко , трябва ми за космите от котката?

# 248
Имате ли мнение за авто ресийвъра?

# 249
vera87 ако си ми наблизо, идвай да ти подаря моята прахосмукачка Simple Smile
За мен е несполучлива покупка/за 2-3 годиние ползвана 4-5 пъти/,
жал ми е да я хвърлям, а стои, прашлясва и ми за ема място.
Така и не свиканх на шума ѝ, а торбичката е колкото джобче, много труд но го почиствам.
Някои момичета казаха, че са доволни, но на мен н е ми харесва.
А иначче си дърпа добре.

# 250
Колко струва тази прахосмукачка?

# 251
Някой да е купувал от предни брошури от посудата? Доволни/недоволни?

# 252
Само зехтин ще купя тази седмица🌿
От месеци "въртят" едни и същи промоции и стоки, нищо кой знае какво интересно😏

# 253
2 броя растение Конифери 9 см...по 9 ст. взех
Голям келепир...как се гледа? Ще стане ли за Коледна елха?
Аз бях купила за Коледа от Лидъл, ама беше пръскан с нещо бяло отгоре, не оцеля, умря. Харесва тъмно и влажно (?) място.
Не знам за коя посуда питате, някой беше питал и за тиганите Brio, мнението ми е, че тавите и тиганите им не стават, друго не съм купувала, а имам ренде - става. Според други, даже повечето тук, са хубави. Когато се оплаквах от тигана за палачинки, който беше/ е крив и още нов беше с наранена повърхност, не се виждаше/ вижда алуминия, но покритието не беше/ е еднакво навсякъде, много тук писаха, че си им харесват тиганите. Аз го ползвам 2 пъти в годината за палачинки, т.е. ползвала съм го няколко пъти. Бях си купила и някакви техни тави, не от тези с керамичното покритие (приличаха на стоманени), след първото правене на баница в едната, се бяха олющили някакви частици от повърхността, върнах им ги. Не си правя повече експерименти със съдове от Brio, а и от К. От К само стъкло, преди 1-2 седмици си взех на Pyrex, намалени на около 50%.

Туристическите обувки бива ли ги? Не очаквам да са много хубави, ама да не ми се разпаднат докато ходя и да не са много "дървени".

Последна редакция: нд, 11 авг 2019, 12:40 от rovaru

# 254
Тиганите на Брио ги ръчкам с желязната вилица вече 3-4 месеца,не са мръднали,а пък и да се олющят за тези пари колкото ги ползваш.

Общи условия

Активация на акаунт