Кауфланд - тема 37

• 69 486
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
# 346
  • оттам, откъдето започва България
Благодаря за брошурата! Много интересни предложения откъм препарати за почистване и препарати за пране. Simple Smile
Знаех си, че е време да пуснат т. хартия Фамилия, но предната седмица си купих Емека. За малко се забавиха.
Май ще се възползвам от отстъпката и на продуктите на Fino, тъй като ми харесват.
Връщам се пак тук, че забравих да пиша, че любимото ни сирене Елена в кутия е на промоция и със сигурност ще го заредим - да има, не че не го купуваме и без промоция.

Последна редакция: сб, 31 авг 2019, 07:53 от didka pitka

# 347
Цветоулавящи кърпички имаше тази седмица по 2,07, за 20 бр. Купих 2 пакета.
Тези са много скъпи, по 5-10 бр., а уж намалени? Thinking

# 348
  • Пловдив
Аз си купих блендера на Тефал точно седмицата преди да започне това с точките .Бяха на промоция уредите на Тефал - същия блендер само че черен си взех за 65лв. След това видях ,че белия с точки е 60лв.

# 349
  • СОФИЯ
От уредите с точките мен ме интересува този за уж "здравословно хранене". От Тефал като цяло съм доволна, ползвам тигани.
На 2 стр. долу . Това фрюндер за пържене с 2 лъжици зехтин ли е? Действително пържи или е подобен на мултикукъра?

# 350
Мицеларната истерия завладява и водите за уста, в новата брошура и такова чудо ще има. Не разбирам каква е идеята на тези мицеларни, мицелари или там както се казват, та ги бутат навсякъде или просто е маркетингов трик.

# 351
Да уловят храната и бактериите от устата Grinning. И аз се изненадах, и пак погледнах, ама не, няма грешка.

# 352
  • СОФИЯ
А недейте СЯ. Всичко напоследък е био, еко и супер дупер.
Пазарувам точно в събота във веригите.
В Кауфланд - сливите са зелени или потъмнели, според щайгата.

# 353
А при нас пък днес егати истерията за тиквички. Отивам по обяд - опашка от чакащи при зеленчуците второто зареждане. Друг човек из магазина ме попита къде съм намерила тиквички, а един на касата като ми видя тиквичките, събра си обратно всичко от лентата в чантичката и хукна да взима и той. 😂 Колко струва този "деликатес" без намаление, че са такива циркове...

# 354
Аз пропуснах тиквения екшън днес. Но още в понеделник нацелих 4-5 кила на 0,48. Миналата седмица май бяха над левче.

# 355
Мицеларната истерия завладява и водите за уста, в новата брошура и такова чудо ще има. Не разбирам каква е идеята на тези мицеларни, мицелари или там както се казват, та ги бутат навсякъде или просто е маркетингов трик.

И аз не разбирам. Всъщност разбирам, всичко е за пари. Sunglasses

# 356
  • Варна
А при нас пък днес егати истерията за тиквички. Отивам по обяд - опашка от чакащи при зеленчуците второто зареждане. Друг човек из магазина ме попита къде съм намерила тиквички, а един на касата като ми видя тиквичките, събра си обратно всичко от лентата в чантичката и хукна да взима и той. 😂 Колко струва този "деликатес" без намаление, че са такива циркове...

Днес от ЦБА взех за 1.15 лв. В Била бяха малко по-скъпи.
А в Кауфланд без пари ли ги даваха? Grinning

# 357
и аз днес не успях да хвана тиквичките, още на обяд всичко беше ометено, на 55ст са били.

# 358
  • Варна
Аха, ясно защо са грабили. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 359
  • Пловдив
Не доумявам...? И колко кила ще награбиш и за какво? Те и за консерви не стават...Stuck Out Tongue Winking Eye
Явно чистят склад и народа граби...ужасно е!

Общи условия

Активация на акаунт