Кауфланд - тема 37

• 69 594
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Утре ще ходя да гледам якетата,ще е чуденка от лидъл или кф да взема...

Ходих днес, но нямаше ни якета, ни чорапогащници. Според мен са от четвъртък, но никъде по брошурите не е написано, явно са забравили  Simple Smile

# 586
Аз видях якетата, няколко баби се бяха изтупали, цвета на не черното беше ужасен, за мен.

# 587
  • Пловдив
Аз пък си мисля, че сме неделя...Simple Smile

# 588
Да, имаше якета, жените се скъсваха да мерят.

# 589
В 14 в нашия К. Почти нямаше плодове, имаше намалени зеленчуци с по 75%>. Ама тъжна работа бяха. Почти на хербарий отиваха нещата..

При нас ги намалят, когато тръгне към ракия положението.

Търсих дунапренена възглавница и аз, но не видях в навалицата нищо. Имаше само някаква полиестерна, калъф с три "плънки", но не ми хареса.

# 590
  • оттам, откъдето започва България
Якетата наистина са черни, но са доста прилични като модел и изработка. Имаше 3 бр. позагледах ги, но не бях неподготвена за такава покупка.

# 591
Някакви отзиви за топ матрака. Пускали ли са го преди, на много добра цена е, мисля да си купя. Пише че е 4 см, това дебелината на дунапрена ли е или заедно с калъфа. Ходих да го видя, но е навит на руло и не можах да преценя.

# 592
Купих си топ матрака, разочарована съм, пише че е 4см, а реално е 3см. Дунспрена е много рехав. На Кауфланд номерата край нямат. Мисля да го връщам, как  стоят нещата с връщанет?

# 593
Купих си топ матрака, разочарована съм, пише че е 4см, а реално е 3см. Дунспрена е много рехав. На Кауфланд номерата край нямат. Мисля да го връщам, как  стоят нещата с връщанет?
Връщай го с касов бон. Да се научат да не лъжат.

# 594
Беше ми свършило кафето и За малко да си купя от промоционалния пакет на Нова Бразилия, когато видях че не промоционалния е всъщност по-евтин. Ще спра да ги гледам вече тия червени етикети, защо ги слагат изобщо?

# 595
Беше ми свършило кафето и За малко да си купя от промоционалния пакет на Нова Бразилия, когато видях че не промоционалния е всъщност по-евтин. Ще спра да ги гледам вече тия червени етикети, защо ги слагат изобщо?
И мъжа ми забеляза преди седмица, че някакво уиски на промоция 700мл било по скъпо от същото, не на промоция и литър.
Трябва да се гледа много внимателно какво и за колко се купува.

# 596
Връщай го с касов бон. Да се научат да не лъжат.

Лъки довечера ще го върна, но не знам става ли лесно връщането както в Лидл. Имам спомен че веднъж исках да върна нещо в Кауфланд и ми направиха проблем, дреха беше.

# 597
Наскоро и на мен се опитаха да направят проблем с една ютия, която капеше .
Казах, че вече съм съгласувала връщането със служител от централата.Като чуха това станаха по- любезни и набързо оформиха нещата.Станали са по-нагли, но пък и ние няма да им се даваме Smile

# 598
Аз върнах възглавница, нямаше проблем.
Топ матрак вероятно трябва да е от мемори пяна и по дебел, за да върши работа. Нашият Кауфландски дунапренен стои на вилата, не мога да кажа, че върши кой знае каква работа.

# 599
И аз вече забелязвам супер нагло отношение на информация. Последният път много кипнах, а по принцип съм спокоен човек и никога не правя проблеми. Вярвам, че с добро отношение ще се случат по добре нещата отколкото с викане и крещене, но уви. Все пак аз си запазвам добрия тон, за разлика от отсрещната страна.

Общи условия

Активация на акаунт