Кауфланд - тема 37

• 69 494
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
И аз тъкмо си купих от прословутия кашкавал. Имаше доста още на рафта. Минах и през информация, където имаше опашка, ама не като мен за мострите на Семана и Савекс. Дадоха ми най-любезно Blush

# 676
Meraviglia, все още нямам техен тиган, но имам няколко тави и съм страшно доволна, та се надявам и тиганите да са така.

# 677
  • оттам, откъдето започва България
При нас няма намален кашкава на Лакрима, на редовна цена си е.
Относно тигана Тефал, тази вечер го пробвах и съм доволна. Нищо не залепна от това, което пържих. Естествено, работя с дървена бъркалка.
Вярно, че не е с дебело дъно, но се надявам да се представя добре и занапред.
Взех си масълце от 3.25 лв., не посмях да взема от по-евтиното на 2.84 лв., защото пакетчетата бяха с неправилна форма и ме е страх да не е от миризливото.

# 678
Аз също си купих на друга марка мултикукър за 79 лв като програми е същия като делимано и вместиността същата ,така че сметнах че не си струва да давам излишни пари отгоре ,само заради името му ....

[/b]
Да си купиш Delimano е като да си купиш Adibas... Продуктите на Delimano ги има с други марки на много по-ниска цена.
Изглежда, че мултикукъра е смесица между тези двата, като капака на втория е сложен на първия(вероятно пасват и са само сменени). Абсолютно всички функции и характеристики са същите.

Така излгежда този на Delimano:

Та, който иска на по-нормална цена(без да му правя реклама).
Скрит текст:
В Кауфланд с 3г. гаранция е на промоция 120лв.
Тук на промоция с друга марка и 2г. гаранция 81лв.(почти 40лв. разлика). Alleop е всъщност магазина на Sapir.

# 679
Говорете ми, говорете ми за тези мултикукъри. Предложих на ММ да му купя за РД - не ще, имал си гювеч. Казвайте как да го оборвам. Гювеча и аз го уважавам, но в МК мога да правя супа, а в гювеча - не, примерно. Ще надникна в съответната тема, щом казвате, че има, или направо ще го пратя да чете.

# 680
Що да не може супа в гювеча? Теоретично може. Супа на фурна, хм, що пък не?!
Който напише рецептата, да ме включи като съавтор Bowtie

# 681
Супа на фурна? Демек печена супа? Не знам. Няма ли да стане като манджа? Направо ме замисли много. Simple Smile

# 682
Ако е за едната супа,  която става за 40-50 мин на котлона,  не си струва инвестицията. Пък и миенето на една обикновена тенджера е по-лесно от миенето на купата на мултикукъра + капака му,  дето трябва да го разглобяваш на всяко миене.
Много рядко го ползвам моя мултикукър,  най-вече за свински език и свински крачета. В този случай си заслужава,  защото иначе час и половина най-малко тр. се варят и много мирише,  а с мултикукъра не.

# 683
А то пък щото много сме се разяли на супи. Просто като пример дадох. Наистина ли трябва да се разглобява? Всеки модел ли е така, или по-евтините? Дано не отегчаваме четящите темата с тези МК.

# 684
  • Варна
Този мултикукър не го знам какъв е, моят е друга марка, но по-хубаво нещо в кухнята не съм имала през живота си.

# 685
Този мултикукър не го знам какъв е, моят е друга марка, но по-хубаво нещо в кухнята не съм имала през живота си.

Разглобяваш ли го за почистване?

# 686
Лесно е разглобяването. Но мия капака,  гуменото уплътнение на един диск и самия диск,   който е отвътрешната стана на капака. Това са трите части. Иначе купата на мултикукъра я мия в съдомиялната. А пък ако готвя в тенджера,  нищо не мия на ръка, щото и тя в съдомиялната.
Не знам всички модели ли са такива.

# 687
  • Варна
На моя капакът изцяло се сваля и си го мия без проблем. За купата е ясно.

# 688
О. Сега като ви изчетох все повече се разколебах.
Да живей добрата стара херметическа тенджера.

Телешко варено може да се прави в гювеч и на фурна.
Ала - бала бе написала някъде рецепта, та си я копирах.

# 689
При нас пък ММ предложи да ми купи аз не исках хахах, но за рожденият ден ме изненадоха и ми купиха с предтекст че има програма за бебешки храни и аз нали с нетърпения чакам бебо вече да излезе и какво да правя рецепти започнах да чета хаххаха

Говорете ми, говорете ми за тези мултикукъри. Предложих на ММ да му купя за РД - не ще, имал си гювеч. Казвайте как да го оборвам. Гювеча и аз го уважавам, но в МК мога да правя супа, а в гювеча - не, примерно. Ще надникна в съответната тема, щом казвате, че има, или направо ще го пратя да чете.

Общи условия

Активация на акаунт