Кауфланд - тема 37

• 69 505
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
  • оттам, откъдето започва България
Абе връщам аз каквото не ми хареса, въобще не ме интересува промоционално ли е или на редовна цена.

# 661
Конкретно този кашкавал, не като вид, не съм го опитала, но аз харесвам всички кашкавали и сирена на Лакрима. Кашкавалите им са меки, но сравнително мазни.
Лъки, ти май меки кашкавали не харесваше, та, няма да ти хареса най-вероятно. А от кашкавала не е задължително да даваш и на детето Wink.

# 662
Нищо му няма на кашкавала. Одобри се и от трите домакинства, за които купих.
Аз го пробвах запечен на чугунен тиган и върху пица. И ей така суров си го хапваме.
Хареса ни и не съжалявам, че си купих.
При нас само етикетът си стоеше сутринта.
Всички масово купуваха от тиганите на Тефал. Аз не си взех. Ако някой е забравил-днес са намалени Hands V

# 663
Да си купиш Delimano е като да си купиш Adibas... Продуктите на Delimano ги има с други марки на много по-ниска цена.
Изглежда, че мултикукъра е смесица между тези двата, като капака на втория е сложен на първия(вероятно пасват и са само сменени). Абсолютно всички функции и характеристики са същите.

Така излгежда този на Delimano:

Та, който иска на по-нормална цена(без да му правя реклама).
Скрит текст:
В Кауфланд с 3г. гаранция е на промоция 120лв.
Тук на промоция с друга марка и 2г. гаранция 81лв.(почти 40лв. разлика). Alleop е всъщност магазина на Sapir.

# 664
Аз 2 дена ходя до диря кашкавала и все празно място 😔

# 665
Ще си купиш другата седмица - ще има кашкавал от 10лв -  Milky Dream.  В Лидъл ще има - Белиса. Пак 10лв/кг. И аз не можах да купя тази седмица, но ходих само веднъж до К.

# 666
На Белиса никога нищо не съм си купувала, заради тъпата им реклама по тв.
Не знам как са като качество продуктите им, но няма и да разбера от личен опит.
Кашкавалът на Милки дрийм не става според мен.
Много скъпо сиренето на Родопско чудо в новата брошура-8 и нещо за кг.
Елена на промоция е по 8лв. и то в по-малки разфасовки, а според мен е по-добро качество.
Кажете дали да ходя да диря останал тиган. Още го мисля, що не взех един и аз не знам Joy

# 667
Аз имам мултикукър от К и за двама е много бърз. За 4ма ще трябва да работи малко по-дълго но има вместимост. Супа за 2ма 1 час, Ядене 2 часа. Всичко 3 часа и не стоиш постоянно да го вардиш. Пускаш и правиш друго. Рецепти има цяла група в бг мама само потърсете. Взех го навремето за 60 лева. Сега гледам станали по-модерни и им удвоили цената. Лошо няма - българина е богат да купува.

# 668
  • оттам, откъдето започва България
От следобедното ми посещение в Кауфланд си закупих тиган Тефал. Сутринта отидох към 10 ч. и казаха, че са свършили. След обяд имаше 4 бр. - 2 големи и 2 малки.
Тази седмица си купуваме кашкавал Булгарче от витрината, на 8.79 лв. Взех и малко сирене Балкани за готвене, да видим дали ще ни хареса. Преди го купувахме много, но откакто започнахме да ядем краве сирене Елена не сме го пробвали.
Другата седмица ще е намалено овчето сирене на Елена, намалено краве не видях в брошурата.

# 669
Кажете дали да ходя да диря останал тиган. Още го мисля, що не взех един и аз не знам Joy

Хмм, ами не казваш за къде питаш.
Аз сутринта рано отидох, за да купя за майка ми. Етикетите още не бяха сменили. Заприказвахме се с една двойка, според мъжа диаметъра на тиган не бил 28. Друга жена пък беше натоварила около 5-6 от големите и 2-3 от малките.

# 670
Аз питам дали стават тиганите, иначе само аз си знам къде ще го диря Joy
Какво ли му мисля и аз толкова за 15 кинта. Имам нужда от такъв тиган, за да изхвърля наличните у нас.
Ама се чудя дали да дам 15 кинта за нещо, което ще изхвърля след няколко месеца или 40-50 за професионален тиган, с който решавам проблема с тиганите за поне 2 години.
Разсъждавам си и се чудя...
Абе май ще инвестирам в професионален тиган. Ама като се знам как ескплоатирам домашната посуда и хич не я пазя, направо ми е съвестно.

Имам мултикукър, но на Филипс. Готви ми ежедневно, включително и в момента.
Не си го давам за нищо на света.
Зълва ми има на Делимано, така си стои у тях. Даже не го е включвала.
За мен мултикукърът е голямо удобство Yum

# 671
Не ми ги хвалете тия тигани. Моя от предното пускане е с паднало покритие

# 672
Какво толкова ги правите тези тигани. Аз ги имам от 2-3 години и още си готвя в тях, покритието си е добре.

# 673
За софиянци, във Фантастико има намаление на тигани Тефал, мисля, че са на същите цени, същата серия. Не ми харесаха на мен, тънки като тенекета, малки. Ще чакам да намалят в Кауфланд Брио или нещо по качествено.

# 674
Какво толкова ги правите тези тигани. Аз ги имам от 2-3 години и още си готвя в тях, покритието си е добре.
Забравяме си манджите върху тях.
Сега с кукъра го нямам тоя проблем, ама и читав тиган не ми е останал Joy
Lemy, Брио добри ли са?

Общи условия

Активация на акаунт