AVON само за представители 2019 & 2020

• 30 611
  • 550
  •   1
Отговори
# 105
Искам да кажа,че съм разочарована от К16... 260 страници и почти нищо изгодно,което човек да си купи.... Какво ще предлагам на клиентите си,идея нямам.... 🙄🙄🙄

# 106
  • София
Искам да кажа,че съм разочарована от К16... 260 страници и почти нищо изгодно,което човек да си купи.... Какво ще предлагам на клиентите си,идея нямам.... 🙄🙄🙄

Винаги коледния е основно с комплекти. И на мен нищо не ми хареса толкова, че да си го взема. Но пък комплектите стават за подарък. Мен ме тревожи евентуални липси от тях и тогава целия комплект е на червено. Иди обяснявай.

# 107
Всичко е много по-скъпо от нормалните каталози.
Ние не сме нормална европейска държава. При нас гледат на Коледа ти свалят кожата от гърба , а не хитро да ти измъкнат парите от джоба.

# 108
Поскъпването стана плавно от няколко каталога насам. Да, в следващия избухнаха с цени.

# 109
Гледах немския каталог,той е същият като този,ами цените са 2-3 пъти по - ниски..... Освен,че има доста комплекти,са и на доста завишени цени. Имайки в предвид,че последните ми 4 кампании са много успешни,тази ще е кошмар.... Sad Sad Sad

# 110
Момичета, нивото за лоялност наистина ли е до кампания 16 (1800лв). Нещо не ми се връзва. Тази година защо така изключиха кампания 17.
Q4 винаги е било от к14-к17....
Програмата за Anew също е от  к14-к17.
Малко е заблуждаващо така.

# 111
Момичета, нивото за лоялност наистина ли е до кампания 16 (1800лв). Нещо не ми се връзва. Тази година защо така изключиха кампания 17.
Програмата за Anew също е от  к14-к17.

От к13 Ейвън е с нова програма , голяма част от политиката им за представители е променена къде в добра къде в лоша посока. . Това е така защото е бил продаден на БодиШоп .  Научавате всичко със закъснение , разни програми се припокриват,явно това е неговия модел на работа и няма честно нечестно. Дори последната кампания на куотър 3 - к13 не можахме да си ползваме привилегиите за лоялност за които бяхме "работили" цял куотър 2 - в рамките на 5 кампании...

# 112
Програма за лоялност вече няма. Сумите за куотърите имат значение за различни програми с подаръци, но  не и за отстъпка.За отстъпките всяка кампания е сама за себе си. Това за к-14-к.16 се отнася за пътна чанта, пончо и парфюм за 2,49 и следващото ниво - раницата и часовника .

# 113
Програма за лоялност вече няма. Сумите за куотърите имат значение за различни програми с подаръци, но  не и за отстъпка.За отстъпките всяка кампания е сама за себе си. Това за к-14-к.16 се отнася за пътна чанта, пончо и парфюм за 2,49 и следващото ниво - раницата и часовника .
Не говоря за процента отстъпка, а за увеличения кредитен лимит, комплект брошури на промоционална цена и комплекти за празници и рожден и дни.

# 114
Ангелина аз мисля че бях пределно ясна горе. И да търсите няма да намерите.

# 115
Така.... Днес получих подаръците от последната кампания за кумулативни продажби на стойност 800 лв. Подразних се,че въпросната чанта я няма,а дори не си направиха труда да я заменят с друга..... Малко е тъпо....

# 116
Половиният каталог беше изчерпан, не поръчвай, че 1 чанта😁 Нищо ново под слънцето!

# 117
Половиният каталог беше изчерпан, не поръчвай, че 1 чанта😁 Нищо ново под слънцето!

Ужас,ами аз сега имам събрана втора поръчка.... Какво ли ще заваря? 🙄🙄🙄

# 118
  • Бургас
Така са ме издразнили, че не само не съм дала на никого каталог, ами даже аз още не съм го разгледала Joy

# 119
Не знам как е в 16к,още не съм правила поръчка, но в 15 к на 70%от поръчаните неща бяха изчерпани. 😁 Дали някой ще рискува да заложи на Avon за коледни подаръци???
Сега проверих, някои неща уж могат да се поръчват, но цената е нагоре, спрямо 15

Общи условия

Активация на акаунт