AVON само за представители 2019 & 2020

• 30 936
  • 550
  •   1
Отговори
# 135
  • русе
Доволни ли сте от терапията за нокти 7в1?

# 136
  • Пловдив
Да.
Въпреки че мразя продукти тип 7,5,...много в 1, в случая, на насям два пъти и стои много естествено на ръцете.
За себе си, ползвам вече второ шишенце.

# 137
Здравейте, момичета! Нова съм в сайта и се извинявам предварително, ако нещо не правя като хората (не му разбирам).
Искам да ви попитам относно мениджърската позиция.
1. Колко кампании са нужни, за да се подтвърдиш като мениджър?
2. Какъв процент взима мениджъра и как му се изплаща?
3. Може ли представител, който не се е подтвърдил като мениджър да опита пак след някоя и друга кампания?
4. Може ли представител да смени своя мениджър и как се случва?
Благодаря ви много!

# 138
  • о`майна лунна нощ е
Не се захващай.
Ако ти се подава данъчни декларации, готова си за ти чукат канчето, защото не си изпълнила плана за нови регистрации, имаш повече от допустимия процент неактивни представители и с кеф плащаш за това, че хората ти са просрочили факторите си като те глобяват с твоя процент - давай. Потвърждавайки се като мениджър или каквато простотия са сложили като име на позицията.
Аз полза от това не виждам.
Като представител можеш да си смениш координатора като проспиш три кампании. Системата автоматично те прехвърля към някой друг, без право на избор.

Последна редакция: чт, 19 дек 2019, 13:03 от `ТуиГ

# 139
Тази лудница не е за мен. Но хора има всякакви, има такива който им харесва. На мен цялата тази хамалогия, мъртви души за възстановяване с поръчки,  проспектинги , джъткане на активности - много ми е излишна и неприятна. Относно тези въпроси за мениджърството - тук никой няма да ви отговори, това са въпроси от кухнята  и информацията не може току така да се мотае в интернет. Все едно някой да обсъжда работната си заплата и работата си публично. Вероятно се подписват някакви документи за неразгласяване на  информацията. Отправете запитване  в кол център или към мениджъра си ( координатора), така или иначе ще сте прикачена към него на подмениджър и той е най-заинтереаован всичко да ви е ясно.

Що се касае до смяната на мениджър ( координатор) ето една информация която научих - след тригодишно прекъсване и възстановяване на правата -пак при същия мениджър.

# 140
Благодаря ви, момичета! Просто моя мениджър само ме напъва и никаква информация не ми дава, отбягва ми въпросите и ме мота, та затова се обърнах към вас. А сега след като не съм сформирала екип и крайния срок отмине си оставам просто представител, нали? Без санкции някакви, глоби и тем подобни измислени щуротии?

# 141
  • София
Да, оставаш си просто представител. Няма никакви подобни неща. Simple Smile

# 142
Благодаря много Simple Smile

# 143
Здравейте!
Знам че това е тема само за представители, но тъй като издирвам нещо конкретно реших да се обърна към вас.
Търся мини спрей на Eve Duet Radiant. Моля ако някоя от вас го има да ми пише на лични.
Благодаря и весели празници!
Скрит текст:

# 144
Каталог 3 и листовка 03/2020 - ТУК

https://photos.app.goo.gl/62JWJf3idaMYmx1t5

# 145
  • В къЩи.
Здравейте, дали някоя от вас няма излишно едно олио за почистване ?

# 146
# 147
  • о`майна лунна нощ е
Благодаря! ♥️🤗

# 148
Каталог и Листовка 05/2020

https://photos.app.goo.gl/YSdWUafia14NdB7K8

# 149
Как може да си сменя мениджъра с нов ?

Общи условия

Активация на акаунт