AVON само за представители 2019 & 2020

• 30 989
  • 550
  •   1
Отговори
# 165
Хартиените се търсят, тъй като има ароматни страници. А и ми е по-изгодно да дам каталог, 😂Няма как да раздам по 20 мостри наведнъж на човек, все пак си ги  плащам

# 166
  • о`майна лунна нощ е
То единственият гъдел останаха ароматните страници. За сметка на това - и все по-малко ги има, основно на новите продукти. Останалото е разместване на другите неща напред назад по страниците, все по-неясно като идея обаче. От  аромати, скачаш на декоративна, после за коса, изведнъж пак аромати ... след 20 страници пак някакъв аромат и т.н.
Проблемът с ароматите на Ейвън ми е, че в стремежа си да са разнообразни, всъщност миришат брутално еднакво вече. Няколко основни стари линии и останалото - кръжи толкова близо, че се слива с тях. Апетитни остават само мотивационните програми за новите заради по-високите проценти отстъпка.

# 167
😂Маркетинг трикове, да "обиколиш" няколко пъти каталога. Иначе ще отвориш на душ гела и няма да видиш, че има и други неща 😂
Не знам как ги виждате и цените, но от миналата есен насам доста са завишени. Не само на парфюмите.
Пример в този каталог 5, комплектите, които слагаха на последните страници-бяха по 12 - 13лв, сега по 20 лв. По-евтино излиза да се поръчат продуктите отделно. И понеже имам редовна клиентка на тези комплекти, 😂 този път се отказа.

# 168
Аз реших да се разделя с парфюмите си - ен на брой , на пределно ниска цена и се оказа, че има интерес, а бях с впечатлението, че хората са наситени и преситени от ейвън-а, но не, мъже искат да зарадват жените си - такива ми пишат и поръчват. Няма да трупам нови запаси, радвам се , че зарадвам хора, а себе си разтоварвам откъм натрупани. Нови каталози хич не поръчвам, по 2-3 кампании пропускам- никой не ми се кара, не ми звъни да ме притеснява или да се умилква - знаят нрава ми, знаят, че вдигам тел. само когато пожелая и тези "рехави" отношения добре ми се отразяват. А имаше време , когато бях пристрастена към пускане на поръчки, трепети при отваряне на кашони, да, ама свърши това отдавна. Не им робувам на тия.

# 169
Каталог07/2020. Не разполагам обаче с листовка. Можете да я видите във видеото на лейдиКами

https://photos.app.goo.gl/S2D2g65weUCrE3m47

# 170
  • Варна
Христос Воскресе!
Благодаря за брошурата _re_ge!
Има ли вече отзиви за новата ароматна серия Artistique?

# 171
Привет, да попитам дали ще има подаръци за  нас представителите в К7  Simple Smile
Лек ден !

# 172
Привет, да попитам дали ще има подаръци за  нас представителите в К7  Simple Smile
Лек ден !
Този въпрос отправете  към координаторката си. Никой не знае нито нивата нито програмите които покривате. Такова нещо като просто подаръци няма.

# 173
Здравейте!
Как мога да стана представител на Avon и какво се случва ако този месец нямам поръчки?

# 174
Здравейте!
Как мога да стана представител на Avon и какво се случва ако този месец нямам поръчки?

Здравейте,мога да Ви регистрирам. Нищо не се случва,ако нямате поръчка. Поне на мен моите менидърки не са ми казали нищо конкретно. Естествено,има някакви последици,вероятно нагоре по веригата губят точки,но никой не може да накара никого да пуска поръчка. Аз миналия месец отказах да пускам,с оглед създалата се ситуация.

# 175
  • Пловдив
Здравейте!
Да ви споделя, че самата аз за малко да не видя в профила си -
има вариант за 12 каталога за 4,80 лв.!

# 176
Да, тази оферта е от началото на каталога.

# 177
  • Пловдив
... аз понеже сега въведох и пуснах ...

# 178
Здравейте!
Да ви споделя, че самата аз за малко да не видя в профила си -
има вариант за 12 каталога за 4,80 лв.!

Може ли да напишете какъв е кода на поръчка че нещо не го намирам

# 179
  • Пловдив
89482
ДАНО НЕ Е КЪСНО!