AVON само за представители 2019 & 2020

• 28 887
  • 541
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте!Някой знае ли при отворен Ейвън магазин от платформата на Ейвън дали трябва да се внася данъчна декларация и да се плащат данъци?Знам,че преди време е било така.

# 526
Не,не трябва. Ейвън са е регистрирали и вие получавате в сайта отстъпката от поръчките на хората. Не може са ги получите в пари, а ше ви намалят ст-та на фактурата и трябва да ги изхарчите като си правите поръчки.

# 527
  • Пловдив
Здравейте, моя клиентка търси този крем Nutra Effects Radiance, но не го намирам в брошурата. Дало все още се предлага в България и ако не, дали има аналог?

# 528
Здравейте, моя клиентка търси този крем Nutra Effects Radiance, но не го намирам в брошурата. Дало все още се предлага в България и ако не, дали има аналог?

Миналия каталог се предлагаше. В този просто не се предлага. Не е изваден от каталог.

# 529
  • София

Миналия каталог се предлагаше. В този просто не се предлага. Не е изваден от каталог.

Ще го има в К6

# 530
  • София

# 531
  • Пловдив
Благодаря много, момичета ❤️

# 532
Открих минус в услугата BOXNOW.
Направих поръчка за к05 с доставка по този начин. Поръчката е престояла малко на 24 часа. Да кажем от вчера на обяд, до днес надвечер. Продуктите в кашона за трайно стоплени. Като го отворяих лъхаше на топлина и на пипане бутилките (шампоан балсам маска за коса )бяха топли  и останаха топли няколко часа след това. Която означава че цялостното им съдържание е било затопляно и това не е било краткосрочно.
Следва логиката че са били в метална кутия на висока температура на въздуха.  Възможно Е и в някаква част от деня кутиите частично да са  били огрявани от слънце. Т.е. ако кашона с продукти се поставя във вече нагряно пространство вече е достатъчно да бъде компрометиран.

Личните ми изводи са - ако реша да ползвам услугата , трябва да избирам места c BOXNOW на закрито - в моливе, хранителни магазини и т.н. иначе нито високите нито ниските температури за козметични продукти са приемливи.

# 533
  • Пловдив
Бих им писала.

# 534
пръстите си заради ейвън повече няма да хабя. Толкова сигнали съм изписала - полза нула. Затова ви пиша тук. Защото потребители и клиенти ще бъдат най- "пострадали"

# 535
Така,  втора поръчка с БоксНау. Ами дето се казва в моят квартал, който никак не е малък   има само едно място, което е на закрито и климатизирано. Мислех че има в мола до нас, но точно БоксНАу там няма. Горе долу климатизираната точка е на същото отстояние като пощата, Единствения ми плюс би бил взимането на поръчката почивни дни и липсата на такса за доставка ако има такава промоция. Видях си фактурата преди малко, но не видях вътре 2 лв. доставка с BoxNow. Следващия месец ли ще ги платя, както става с таксата превод?

# 536
Над 45 лева е безплатна доставка до края на юни с Бокс нау.

# 537
  • Стара Загора
Отдавна не съм пускала поръчка, но щом вече предлагат доставка с BoxNow ще се възползвам.

# 538
  • Сливен
Здравейте! Пуснах поръчка с Boxnow. Трябва да пристигне днес. Къде изпращат кода, с който да си я взема?

# 539
  • София
Здравейте! Пуснах поръчка с Boxnow. Трябва да пристигне днес. Къде изпращат кода, с който да си я взема?
На мен ми го пращат на вайбър

Общи условия

Активация на акаунт